השאלון השבועי

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif השאלון השבועי ../images/Emo150.gif

הפינה שכולנו שונאים, בקאמבק. הפעם שאלון מיוחד - האם אתם טיפשים? סמנו
על כל הדברים שעשיתם/קרו לכם ברשימה. אם סימנתם לפחות 20, מסתבר שאתם טיפשים. :) תהנו.
[] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק. [] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [] ניסית ללקק את המרפק שלך. [] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [] ניסית לשיר אותם. [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור. [] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. לקוח מכאן.

אזירפאל

New member
אני אתחיל

[] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת.
[] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
[] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [] ניסית ללקק את המרפק שלך.
[] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
[] ניסית לשיר אותם.
[] אכלת משהו שלא נועד לאכילה.
אל תשאלו מה.
[] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת.
[] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות.
ככה זה כשיד אחת מגובסת.
[] תפסת בטעות מישו על חם.
[] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור.
[] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר .
>< [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
יותר מדי
[] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב.
[] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
[] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך.
[] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
הייתי קטן
[] שברת הרבה דברים.
כל הזמן
[] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
[] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
[] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר.
[] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. לפי הספירה המהירה שלי - 20 בדיוק! כנראה שאני קצת טיפש.

../images/Emo183.gif

[] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
יותר מידי >< [] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך.
[] ניסית ללקק את המרפק שלך.
[] ניסית לשיר אותם.
~מי לא?~ [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות.
[] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך.
[] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור.
[] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר .
~בהחלט~ [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
[] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך.
[] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך.
[] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
[] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
[] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. רק 15 D:

מעתיקה משם P: הא כן ואני טיפשה XD

[X] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [X] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. XD [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק. XD [X] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללקק את המרפק שלך. XD [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [] ניסית לשיר אותם. [X] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [X] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [X] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [X] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [X] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [X] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר

Amir Noy

New member
שליייי ../images/Emo6.gif

[] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת.
[] רצת לתוך דלת זכוכית.
[] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע.
עדיין לא
[] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
קורה לי יותר מידי..ואנשים חושבים שאני משוגע..
[4] [] רצת לתוך עץ שיח.
לא רק..גם קפצתי מעליו
[] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך.
מתוך ניסיון
[] ניסית ללקק את המרפק שלך.
כמו שאמרתי..
עכשיו אני יודע
[] ניסית לשיר אותם.
עכשיו...
[9] [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה.
אני תמיד מנסה לאכול דברים חדשים
[] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת.
אני לא עילג עד כדי כך..
[] נחנקת מהיריקה של עצמך.
קרה לי פעם
[] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה.
אף אחד לא מבין את זה
[] לא ראית את מטריקס.
ראיתי את כל השלושה..ומס' של פעמים
[12] [] הקלדת רק עם שתי אצבעות.
אני תמיד מקליד ככה שאני אוכל משהו
[] תפסת בטעות מישו על חם.
[] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך.
פעם קרה לי עם קולה
[] תפסת את עצמך מזיל ריר.
לא קורה לי הרבה!
[] היית חצי רדום בשיעור.
הייתי גם רדום שלם
[17] [] אתה כזה שמתחיל לצחוק מכל דבר .
לא כל דבר..אבל אני צוחק סתם הרבה
[] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
קורה לי מידי פעם
קורה לי הרבה באמצע שיעורים..או סתם מתוך שיעמום קיצוני
קורה לי די הרבה שאני מדבר עם מישהו ומרוכז במשהו אחר
[] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. אה?
[21] [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך.
לא עובד..
[] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים.
כבר לא
[] אכלת חרק.
בטעות זבוב
[] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות.
לא נורא
[] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך.
קרה לי פעם אחת
[26] [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך.
קורה מידי פעם
[] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
אף פעם לא מעביר
[] שברת הרבה דברים.
פה שם..
[] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך.
[] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל.
[29] [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
לא היה מצחיק
[] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה.
קורה כל הזמן
כל לילה אני מחפש מצולעים בתקרה
[] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
אממ,נמנמ,הממ וכו..
[] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר.
שאני אומר אני צודק!
[] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.
? סיימתי
31

Amir Noy

New member
מרוב טיפשות סימנתי במקומות לא נכונים../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

עשיתי את זה פעם ../images/Emo3.gif

[
] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק. [] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [] ניסית ללקק את המרפק שלך. [] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [
] ניסית לשיר אותם. [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [
] לא ראית את מטריקס. [
] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור. [
] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [
] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
]התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [
] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [
]העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [
] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. 12 מתוך 20.. ממ.. די טיפשה.

ZuLi90

New member
אני- לא משנה מה ייצא אני יודע שאני טיפש XDDD

[V] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. ---ולא פעם אחת... [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [V] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.--- זה קורה לי כל הזמן! [] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [V] ניסית ללקק את המרפק שלך. --- האמנתי שאני הראשון שיעשה את זה :p [V] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. רק עכשיו יצא לי לחשוב על זה XD ענק!! [V] ניסית לשיר אותם. חחח [V] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. את העטים שלי ואת הציפורנים ואת אצבעות הרגליים שלי הכל... :p כן אני עצבני.. [] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [V] לא ראית את מטריקס. זה לא אומר כלום >< [V] הקלדת רק עם שתי אצבעות. פעם הקלדתי עם אחת.... >< [] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [V] תפסת את עצמך מזיל ריר. ככה זה כשידידה שלך עושה לך סטרפטיז מול העיניים >< סתם !... אבל זה קורה! [V] היית חצי רדום בשיעור. מה זה חצי? רדום לגמריי! [V] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . קורה לפעמים מצב כפית מה שנקרא ... [V] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. השפרצתי שוקו בננה על ילד שעיצבן אותי... [] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [V] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. לוח הכפל... :p [V] אכלת חרק. אכלתי נמלה בהשפעת ידידה אוסטרלית... :p [V] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. עבודה בפיסיקה דאמט [V] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. זה קורה יל הרבה עם תחתונים [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [V] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. בכיתה... אחד הדברים המפדחים חח [V] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. זה עוזר להירדם תנסו... [V] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. כן!!! [V] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. עלך חבר ששנאתי פעם והיום אנחנו ממש חברים טובים :) [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. 20 נכונות --- אלעד נכנס איתך לקטגוריה של ~קצת~ טיפש

ZuLi90

New member
אוופסיק ...שרשור לא נכון... להתעלם... XD

חחחח טיפשות XD

עונה../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת.
מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת.
נו אז מה?
רצת לתוך דלת זכוכית.
קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע.
גם לא
חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
חח כל הזמן >< רצת לתוך עץ שיח.
ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך.
זה אפשרי?
תמיד הבנתי שזה לא
ניסית ללקק את המרפק שלך.
לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
ויש עוד הרבה הקבלות כאלה
ניסית לשיר אותם.
אכלת משהו שלא נועד לאכילה.
נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת.
>< נחנקת מהיריקה של עצמך.
ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה.
נו מה?
ראיתי רק את הראשון וגם זה כשהייתי בן 8! לא ראית את מטריקס.
הקלדת רק עם שתי אצבעות.
תפסת בטעות מישו על חם.
ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך.
תפסת את עצמך מזיל ריר.
!!! היית חצי רדום בשיעור.
(זה מראה על טיפשות? זה מראה על שיעמום!
) את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר .
אבל רק במצבי רוח מסויימים
זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
לפעמים פתאום הפסקת לחשוב.
אני מנסה כל לילה אבל זה לא הולך
התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
וזה קורה הרבה >< רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך.
הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך.
בטח לא הרבה פעמים
אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים.
למרות שלפעמים אני כותב את התרגיל באוויר
אכלת חרק.
נו מה?
מאיפה הייתי אמור לדעת כשהייתי בן 6 שכשמשאירים סוכריה בחוץ יעלו עליה נמלים?! >< אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות.
ללמוד לספרות >< שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך.
אבל פעמים בודדות
חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך.
XDDDDD העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
בעוונותי
אבל זה היה לפני הרבה שנים
שברת הרבה דברים.
חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך.
אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל.
לפעמים XDD נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה.
לא..
המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר.
דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.
חה חה
רק 17

לא צריך לעשות שאלות כדי לדעת ../images/Emo69.gif

[X] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [X] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [X] רצת לתוך דלת זכוכית. [X] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [X] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
[X] רצת לתוך עץ שיח. [X] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [X] ניסית ללקק את המרפק שלך. [X] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [X] ניסית לשיר אותם. &^%$# ;;;;;;; [X] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [X] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [X] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [X] תפסת בטעות מישו על חם. [X] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [X] תפסת את עצמך מזיל ריר. [X] היית חצי רדום בשיעור. [X] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [X] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [X] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [X] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [X] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [Xמזמן,הייתי קטנה;;] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [X] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [X] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [X] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [X] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [X] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [X] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [X] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [X] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [X] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [X] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. כמה מבייש ;; 33

Amir Noy

New member
אפילו יותר ממני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה