XDD../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
התגעגעתם, אה?
[] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית.
[] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. אופניים נחשב..?
[] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
[] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. אבל זה לא אפשרי..D: [] ניסית ללקק את המרפק שלך.
[] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
[] ניסית לשיר אותם. [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה.
...הרבה
[] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס.
[] הקלדת רק עם שתי אצבעות.
[] תפסת בטעות מישו על חם.
[] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר.
XD [] היית חצי רדום בשיעור.
[] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
[] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב.
כ"כ..
[] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
[] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק.
חשופית...בצרפת...הם מגישים את זה כאוכל...איכ. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
XD [] שברת הרבה דברים.
[] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
[] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. למצוא מה?
[] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
[] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. אני? מה פתאום...?*גלגול עיניים* [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. חע! פחות מ20...הייתי בטוחה שאני טיפשה למדי..