השאלון השבועי

Euterpe

New member
יאללה בלגאן

[] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. נראה לי שכן...
[] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית.
יותר נכון התהלכתי לתוכה
מה, היא הייתה נקיה...
[] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
[] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [] ניסית ללקק את המרפק שלך.
[] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. ידעתי! הא הא! [] ניסית לשיר אותם.
[] אכלת משהו שלא נועד לאכילה.
[] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת.
[] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות.
, לונג טיים אגו [] תפסת בטעות מישו על חם.
[] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור.
ברור. [] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . בערך...
[] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
פחח [] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב.
[] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
[] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות.
לישון!! [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך.
[] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
איקס אחד גדול. מיד הייתי סקפטית בקשר לזה. [] שברת הרבה דברים.
[] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. לא, אם כי אני לא פצצה במילים לועזיות >< [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
[] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
[] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.
19! כמעט טיפשה.

א ת ו ש ש

New member
../images/Emo13.gif

[
] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק. [] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [] ניסית ללקק את המרפק שלך. [] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [
] ניסית לשיר אותם. [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [
] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור. [
] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [
] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר.

XDD../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

התגעגעתם, אה?
[] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית.
[] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. אופניים נחשב..?
[] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק.
[] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. אבל זה לא אפשרי..D: [] ניסית ללקק את המרפק שלך.
[] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה.
[] ניסית לשיר אותם. [] אכלת משהו שלא נועד לאכילה.
...הרבה
[] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס.
[] הקלדת רק עם שתי אצבעות.
[] תפסת בטעות מישו על חם.
[] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר.
XD [] היית חצי רדום בשיעור.
[] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך.
[] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב.
כ"כ..
[] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר.
[] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק.
חשופית...בצרפת...הם מגישים את זה כאוכל...איכ. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך.
XD [] שברת הרבה דברים.
[] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך.
[] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. למצוא מה?
[] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך.
[] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. אני? מה פתאום...?*גלגול עיניים* [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. חע! פחות מ20...הייתי בטוחה שאני טיפשה למדי..

הממ...הייתי בכיתה ב'..D: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

וטעמתי מההורים...הם לא אמרו לי מזה...

גאד.

איך אנשים יכולים לאכול את הדבר הזה. לי פעם נכנס לתוך הואנס יצור כזה והלכתי איתו לביצפר בתוכו... איכ X: |מתה|

אבל כבר התנקמתי בהם../images/Emo123.gif../images/Emo69.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

בכיתה ד', נקעתי את היד. נפלתי או משו :S הרופא: "איך זה קרה לך?" "לא רוצה להגיד..." "איך זה קרה לך?" "לא רוצה להגיד..." "איך זה קרה לך?" "אמא דחפה אותי במדרגות
" P:

נעע../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

בסוף אמרתי את האמתP: למרות שאני חייבת להודות שהרופא נראה ממש מודאג... XD ההורים שלי כמעט מתו שם במקום..

Ice Queen 7

New member
באיחור ענק אבל שיהיה ../images/Emo122.gif

[] מסטיק נפל מהפה שלך כשדיברת. [] מסטיק נפל מהפה שלך כשלא דיברת. [] רצת לתוך דלת זכוכית. [] קפצת מתוך כלי תחבורה נוסע. [
] חשבת על משו מצחיק והתחלת לצחוק. [] רצת לתוך עץ שיח. [] ידעת שזה אפשרי ללק את המרפק שלך. [
] ניסית ללקק את המרפק שלך. [
] לא ידעת ש'אני פורים' ו'השפן הקטן' בעלי אותה מנגינה. [] ניסית לשיר אותם. [
] אכלת משהו שלא נועד לאכילה. [] נפתחו לך השרוכים בנעליים ונפלת. [] נחנקת מהיריקה של עצמך. [] ראית את מטריקס ואתה עדיין לא מבין את זה. [] לא ראית את מטריקס. [] הקלדת רק עם שתי אצבעות. [] תפסת בטעות מישו על חם. [] ניסית לשתות מתוך קש וזה הלך לאף או לעיניים שלך. [] תפסת את עצמך מזיל ריר. [] היית חצי רדום בשיעור. [
] את כזאת שמתחילה לצחוק מכל דבר . [
] זרקת על מישו אוכל כי הוא עיצבן אותך. [] לפעמים פתאום הפסקת לחשוב. [
] התחלת לספר סיפור ואז פתאום שכחת מה באת לספר. [] רוב האנשים מנדנדים בראשם והולכים ממך. [] הרבה פעמים אמרו לך להשתמש בקול הפנימי שלך. [
] אתה משתמש באצבעות שלך לחישובים מתמטיים פשוטים. [] אכלת חרק. [] אתה עושה את השאלון הזה כשיש לך משו הרבה יותר חשוב לעשות. [] שמת בגד כלשהו שלך הפוך ופשוט לא הבנת את זה עד שאמרו לך. [] חיכית מלא זמן בשביל משהו ובסוף הבנת שזה הכל היה בראש שלך. [] העברת הודעת שרשרת כי פחדת שמה שרשום שמה יקרה לך. [] שברת הרבה דברים. [] חברים שלך יודעים לא להשתמש במילים ארוכות לידך. [] אתה מטלטל את הראש שלך כשאתה מבולבל. [] נפלת אי פעם מהכיסא שלך. [] כששכבת במיטה שלך ניסית למצוא טקסטורות בתקרה. [] המילה אממ.. היא בשימוש רב אצלך. [] הפגנת חוסר טאקט מוחלט כשאמרת למישו שהוא מכוער\שמן\מזיל ריר. [] דפקת את הראש בקיר בשביל לבדוק אם זה עושה גומה בקיר. 8, אני לא טיפשה

למעלה