השב"כניקים

../images/Emo124.gif השב"כניקים../images/Emo70.gif ../images/Emo107.gif

השב"כניקים- משחק הראינות שלנו!!! והפעם בפינת המרואין יושבת מעיין בעלת הכינוי-mayan174. מנסיון, היא בחורה מענינת מאוד! אז אתם מוזמנים לשאול את מעיין כל שאלה שבא לכם...תרגישו חופשי...
מי שמעוניין להתראיין במשחקים הבאים מוזמן לפנות אלי במסרים.
מעיין אמרה לי שיכול להיות שהיא לא תיהיה פה היום כ"כ הרבה אז לחכות בסבלנות לתשובות שלה...
בהצלחה לכולם

mayan174

New member
חחח אני פה עכשיו, אבל אני צריכה לזו

ז ממש ברגע זה... בלילה אהיה

שאלות למעיין!!!!!!!

היייי מעיין! מה קורה? אוקיי אז השאלות שלי..
בת כמה את
מאיפה את
כמה אחים ואחיות יש לך
מה התחביבים שלך
ממתי את בפורום
איך עלה לך הרעיון של המשחק "של מי המשפט הזה"
זהו לבינתיים ביי ביי

mayan174

New member
עונה:../images/Emo6.gif

בת כמה את - בת 17 ושבוע(ליתר דיוק, בת 17 ו7 ימים) מאיפה את- אני מק.מוצקין, הקריות, איזור חיפה כמה אחים ואחיות יש לך- יש לי אחות בת 14 ואח בן9 וחצי מה התחביבים שלך- ספורט(שחייה וקראטה 10 שנים, שזה כבר דרך חיים אצלי) ממתי את בפורום- שבוע הבא זה יהיה חודש איך עלה לך הרעיון של המשחק "של מי המשפט הזה"- ת'אמת, לא יודעת סתם כי חשבתי לעשות משהו מגניב אחרי שהתוכנית נגמרה, משהו שיגרום לנו לדבר על התוכנית...

mayan174

New member
כמובן שבע"ה עוד 10 שנים כי מי

יודע מה יוליד יום, בכל מקרה- אם זה תלוי בי, אני אמשיך עד כמה שאוכל...

noooga

New member
שאלון למעיין../images/Emo60.gif

-מה את הכי אוהבת לעשות? -האם יש איזה משהו שאת אוהבת בבצפר? אם כן- מהו? -כמה אחים/אחיות יש לך? -תסכמי במילה אחת את המשפחה שלך. -מתרגשת לקראת מחר? -טסת פעם? אם כאן- לאן? זהו לבינתיים
תהני!

mayan174

New member
עונה 2:../images/Emo98.gif

-מה את הכי אוהבת לעשות? הכל אבל אני חושבת שקראטה הכי -האם יש איזה משהו שאת אוהבת בבצפר? אם כן- מהו? כן, שיעור ספורט ושיעור אנגלית- המורה נשמה... והיא מעבירה את השיעור בצורה כזאת ששונא אנגלית מושבע יתאהב במקצוע ולמעשה זה מה שהייתי לפני כמה שנים... -כמה אחים/אחיות יש לך?אחות ואח -תסכמי במילה אחת את המשפחה שלך. אפשר 2? אין כמוה... -מתרגשת לקראת מחר?אני מתחילה יום ראשון וכן- קצת מתרגשת את יודעת זו בכ"ז שנה אחרונה שלי בביה"ס י"ב זה כבר ממש רציני -טסת פעם? אם כאן- לאן?לא, הלוואי, אני ממש רוצה לטוס

-בעזרתך אבא-

-מה שלומך? (טוב, לא ממש מעניין, אבל בשביל הנימוס... סתם סתם... חח..) -מאיפה? -איך היה החופש? -ממתי את בפורום? -את מי העדפת בכוכב נולד? ובסוף הדרך?

mayan174

New member
עונה 3:../images/Emo66.gif

-מה שלומך? (טוב, לא ממש מעניין, אבל בשביל הנימוס... סתם סתם ... חח..) מעולה, ברוך ה' -מאיפה? מק.מוצקין, הקריות, איזור חיפה(אני כבר מדקלמת את המשפט הזה בע"פ) -איך היה החופש? כיף, אבל אני מרגישה שלא מיציתי אותו עד לדרגת: "כיף מאוד", אחרי הכל זאת השנה האחרונה שלי כתלמידת תיכון... -ממתי את בפורום? עוד שבוע זה יהיה חודש -את מי העדפת בכוכב נולד? ובסוף הדרך?כוכב נולד- סעדו מקום ראשון ורציתי את הדר עוזרי בגמר במקום שיר ביטון ובסוף הדרך- חולה על עובד וז'ניה והם היו הפייבוריטים שלי!

ה ו ד י ש

New member
שאלות למעיין!

איך ההרגשה לעלות לי"ב? מה הדבר הכי מרגש או מפחיד שקרה לך לאחרונה? מי החברה הכי טובה שלך? ממתי התחלת לראות "סוף הדרך"? אם הייתה לך משאלה אחת מה היית מבקשת ברגע זה? זהו...מקווה שאהבת.

למעלה