השב"כניקים

mayan174

New member
עונה 4:../images/Emo151.gif

איך ההרגשה לעלות לי"ב? מצד אחד כיפית ומצד שני- מפחיד!! ואוו אני ממש גדולה, י"ב זה כבר לא משחק ילדים.... זה ממש לקראת יציאה לעולם האמיתי מה הדבר הכי מרגש או מפחיד שקרה לך לאחרונה? היום, בגלל זה התעכבתי ולא עניתי. חברה אמרה לי שעושים ל2 חברות שלי מסיבת הפתעה אבל בעצם עשו לי! הייתי כ"כ מופתעת! איזה חמודות.... מי החברה הכי טובה שלך?אין לי אחת, יש לי כמה חברות טובות ונשמות- מהביה"ס -תיכון ועוד אחת מהילדות(יסודי) ממתי התחלת לראות "סוף הדרך"? קצת אחרי תחילת העונה הראשונה, אבל רק מהעונה הזאת נהפכתי למכורה... תודו שהיא הייתה יותר שווה... אם הייתה לך משאלה אחת מה היית מבקשת ברגע זה? הצלחה בשנה החדשה(ולא רק לי) וכמובן בריאות (לא רק לי)- הרשיתי לעצמי להוסיף לי עוד משאלה, טוב? וכן, אהבתי את השאלון... ושוב, תודה- הודיה על הכרזת היומולדת שלי בשבוע שעבר....

noooga

New member
עוד שאלות..../images/Emo163.gif

-את חילוניה? דתייה? מסורתית? -יש לך עיוות מסויים בגוף? -אוהבת חסה? -אוהבת לעשות קליקים באצבעות (וצוואר, רגליים..?? חח..)? -אלכוהול- טעים לך? זהו...

mayan174

New member
יש!!!

-את חילוניה? דתייה? מסורתית?דתייה -יש לך עיוות מסויים בגוף? לא בדיוק עיוות, אבל גילו לי עקמת בצד הימני שלי בגב לפני 5 שנים. הייתי אמורה לעבור ניתוח, אבל בסוף לא עברתי... -אוהבת חסה?כן, אבל לא מאוד -אוהבת לעשות קליקים באצבעות (וצוואר, רגליים..?? חח..)? לפעמים, אני די מאמינה בזה שאם אעשה הרבה אז הידיים שלי ירעדו כשאהיה מבוגרת ונראה לי שזה די נכון... -אלכוהול- טעים לך? לא טעמתי ....

noooga

New member
עוש אלות למעיין../images/Emo60.gif

-איזה 3 דברים היית לוקחת איתך לאי בודד? -היה לך פעם חבר/יש לך חבר? -איך ישנת הלילה
? -לאיזה כיתה את עולה? -איזו עונה הייתה יותר טובה של סוף הדרך- הראשונה או השניה? -פרטי ונמקי.

mayan174

New member
תודה...

-איזה 3 דברים היית לוקחת איתך לאי בודד? חברה טובה(כדי לא להיות לגמרי בודדה), אינטרנט ומסטיק -היה לך פעם חבר/יש לך חבר?לא היה וכרגע אין, למרות שהיו פעמים שרציתי.. -איך ישנת הלילה? מצויין -לאיזה כיתה את עולה?י"ב -איזו עונה הייתה יותר טובה של סוף הדרך- הראשונה או השניה? השנייה, בגלל ז'ניה ועובד ובגלל יש-אל וטעטא

RAMI TA

New member
ולרגע אחד ארגיש יאיר לפיד...

(הייתי רוצה) 5 עובדות על מעיין: 1. היא דתיה או דתית (כמו רוב הפורום). 2. היא תיקח, עימה, לאי-בודד חברה טובה, חיבור לאינטרנט (אני מקווה שבאי יש מחשב) ומסטיק (WTF
). 3. שחיה וקראטה (חגורה-ירוקה, בג'ודו, מפחיד אותך
) אלו תחביביה האהובים. 4. מכורה ל'סוף-הדרך' מהעונה ה-II (מי לא?). 5. אין לה חבר, כעת (בנים, מערכת המסרים לרשותכם, אבל היזהרו
היא יודעת קראטה). קבלו את מעיין, הלוא היא mayan174, במחיאות-כפים...

mayan174

New member
אתה חגורה ירוקה בג'ודו? יפה!! כל הכ

בוד!! בכל אופן, זה לא לעניין שסתם יפחדו ממני כי אשתמש בקראטה רק אם יתקפו אותי באמת ולא כדי להרשים. 10 שנים זה לא בא ברגל.... אגב, אני חגורה שחורה ונעים להכיר, לא יצא לי לדבר איתך.....

RAMI TA

New member
חגורה-ירוקה זה כלום, לעומת...

שחורה, אז כל-הכבוד, כאן, מגיע לך. טוב, אני הייתי איזה שנתים-שלוש, קיבלתי גביע ופרשתי. נעים מאוד. שבוע טוב וחודש טוב. רמי

למעלה