אני לא ממש הבנתי.. את אוהבת היר מי?
B breakaway girl New member 7/10/05 #13 אוהבת את היר מי..אבל ../images/Emo68.gif אדיקטד יותר טוב לפי דעתי
T TheMoonLight New member 7/10/05 #16 ../images/Emo3.gif:גם אדיקטד טוב.. אבל היר מי יותר טוב נו כל השירים שלה יפים..
T TheMoonLight New member 7/10/05 #11 חחחח הדר י'קרועה!!!../images/Emo66.gif אני לא אוהבת את היר מי אני מתה על היר מי!!!! זה שיר כל כך נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אמממ... זכיתי באהבתך? יאייי! אז גם את זכית באהבתי
חחחח הדר י'קרועה!!!../images/Emo66.gif אני לא אוהבת את היר מי אני מתה על היר מי!!!! זה שיר כל כך נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אמממ... זכיתי באהבתך? יאייי! אז גם את זכית באהבתי
A a charmed girl New member 7/10/05 #8 ברוכה הבאה! שמרי על הדיסק טוב...שלא יהרס לך! אני רוצה לקנות ואין לי מתי ללכת לעיר....בעע... אממ...אני ליאור חח
ברוכה הבאה! שמרי על הדיסק טוב...שלא יהרס לך! אני רוצה לקנות ואין לי מתי ללכת לעיר....בעע... אממ...אני ליאור חח
M MeetLofe New member 7/10/05 #14 ברוכה הבאה= ] השתלבות נעימה אני מוטי את יכולה להעביר לי ת'דיסק אני אשמור עליו טוב
E EliranMaor New member 7/10/05 #15 ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif תתחדשי על הדיסק תקני עוד אחד היר מי זה שיר פצצה אדיקטד יותר
ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif תתחדשי על הדיסק תקני עוד אחד היר מי זה שיר פצצה אדיקטד יותר