התחרות יוצאת לדרך.

../images/Emo41.gifיש התקדמות ?../images/Emo41.gif

עוד פחות מיממה נוספת וההצבעה נסגרת. כל מי שהביא תמונה ונכנס להצבעה,אני מקווה שהוא מבין שהוא צריך להביא את החברים שלו בכדי להצביע. קדימה קדימה יש תחרות די צמודה שם.

dfsdfdsf

New member
תצביעו ל -1

כן כן אפילו שהתמונה מכוערת משהוו פחדדדדאבל תצביעו - כי גם כך רואים שהסקר הזה מכורלא יכול להיות ש 53 קולות הצביעו למספר 1 הוא בטוח פתי איזה 53 משתמשים.........לדעתי שהאחראים כן ייבחרו בין שלושת התמונות המובילות......כי משהו כאן מסריח........מלא תמונות,2,7,9 קיבלו המון קולו כי הם באמת יפותאבל 1??????תסלחו לי אבל רואים שזה חרטא

1sickboy1

New member
אני מודה

שרוב הקולות שלי זה מהחברים שלי ותאמינו לי שלהרבה אנשם מצביעים החברים. דבר שני תמונה מס' 2 היא באמת יפה ולא פלא שהיא מובילה תמונה 7 היא יפה אבל אם ידעתי שלא צריך להכניס את הדברים במשחק גם הייתי בוחר משהו מצוייר שאפשר לשלב ולעשות איזה משהו נחמד ותמונה מס' 9-היא ענקית לא בעיה לעשת משהו ענק ולהכניס שם מלא דברים אם ידעתי שאפשר כזה גודל גם אני הייתי יכול להכניס מלא דברים. בקיצר תפסיקו לשחק אותה לא טוב לכם תצביעו לאחרים

Eliko2000

New member
אחי

עזוב אותו .....סתם מעפן עשית אחלה שער והוא בכלל לא עשה כלום.......לאנשים כאלה לא שמים לב ממש חוצפה מה שהוא אמר.......ותודה רבה על המחמאה חחחחח

../images/Emo124.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

ישנם 9 תמונות למעלה. חברים,מי שעוד לא הצביע שיילך להצביע,התחרות תיסגר הלילה. מי שרוצה שהתמונה שלו תיבחר...שיזמין חברים. ואם יש לכם בין מעצבי התמונות,איזה שהם תלונות והשגות אתם מוזמנים לומר אותם כאן בפורום מתחת להודעה זו. בנוגע לתמונה ה10 שנכנסה והיו כמה הודעות שביקשו לשתף אותה בתחרות גם. אם אתם חושבים שהיא יותר טובה מהשאר,הגיבו להודעה זו כאן עם האייקון
ונספור אותם כחלק מההצבעה בסקר.

למעלה