ומה עם התמונה שהיא דומה לדרו?
ז זוהרוש15 New member 30/11/08 #15 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifומה עם התמונה שהיא דומה לדרו?
M mordillogirl New member 30/11/08 #16 ../images/Emo71.gifפה זה זאת עם השני אייקונים (קשה לכתוב עם חתול שקופץ לך על המקלדת ונושך לך את האצבעות ).
../images/Emo71.gifפה זה זאת עם השני אייקונים (קשה לכתוב עם חתול שקופץ לך על המקלדת ונושך לך את האצבעות ).
T The Watery sky angel New member 30/11/08 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תזכירי לי כמה חתולים?
M mordillogirl New member 2/12/08 #27 ../images/Emo71.gifאה.. מזמן לא ספרתי../images/Emo6.gif את יודעת, חתולי חצר, יש כאלה שנעלמים
A adii1201 New member 2/12/08 #22 אתם מתבקשים להמשיך להצביע../images/Emo88.gif יש שיוויון בין 3 תמונות
D darklighter New member 2/12/08 #28 תהיתי באמת לאן היא נעלמה../images/Emo190.gif אני מקווה שהיא עושה חיים שם. אז אין לנו שובר שיוויון!
A adii1201 New member 3/12/08 #29 היא מפוצצת בעבודה../images/Emo122.gif והיא דווקא נהנתה אבל היא בטח הייתה נהנית יותר אם היא הייתה ישנה לילה לפני (אני נשמעת כמו אמא שלה) אני אכריח אותך להיכנס כשהיא תחזור... שזה בטח יהיה רק מחר או מחרתיים
היא מפוצצת בעבודה../images/Emo122.gif והיא דווקא נהנתה אבל היא בטח הייתה נהנית יותר אם היא הייתה ישנה לילה לפני (אני נשמעת כמו אמא שלה) אני אכריח אותך להיכנס כשהיא תחזור... שזה בטח יהיה רק מחר או מחרתיים
A adii1201 New member 4/12/08 #32 מאיפה את יודעת שהיא רכבה על גמלים?!../images/Emo2.gif יש משו שאני צריכה לדעת ? ואגב, היא עדיין מפוצצת בעבודה מסכנה היא כל יום יוצאת מהבסיס באיזה 7 ויש לה מלא תורנויות ובקיצור מבאס לה
מאיפה את יודעת שהיא רכבה על גמלים?!../images/Emo2.gif יש משו שאני צריכה לדעת ? ואגב, היא עדיין מפוצצת בעבודה מסכנה היא כל יום יוצאת מהבסיס באיזה 7 ויש לה מלא תורנויות ובקיצור מבאס לה