אני לא מתה על צהוב אבל זו תמונה טובה.
A adii1201 New member 24/11/08 #22 XDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גאוני תודה על כל התמונות
D darklighter New member 26/11/08 #36 בבקשה../images/Emo24.gifויש עוד אבל לכל הודעה עם../images/Emo190.gif תמונה לוקח שנה להשלח
A adii1201 New member 24/11/08 #21 אוי כן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נעליים מזוויעות|מקיא| ודילן, מה באמת עם עוד איזה פאשן פוליס?? היה מצחיק
אוי כן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נעליים מזוויעות|מקיא| ודילן, מה באמת עם עוד איזה פאשן פוליס?? היה מצחיק
LeAnnDylan Well-known member 25/11/08 #25 אני עושה פאשן פוליס רק לאיידול|הא| כשהקאסט של קייל יחליט לפרוץ בקריירת זמרה יקפוץ לאיידול נעשה עליהם;; עד אז זה לא כיף |הא| אלא אם כן זה ליאן הגרוזינית כפרעליה^^
אני עושה פאשן פוליס רק לאיידול|הא| כשהקאסט של קייל יחליט לפרוץ בקריירת זמרה יקפוץ לאיידול נעשה עליהם;; עד אז זה לא כיף |הא| אלא אם כן זה ליאן הגרוזינית כפרעליה^^
D darklighter New member 26/11/08 #35 אני אכריח את עצמי להכנס לפורום איידול../images/Emo190.gif רק בשביל זה! [או שפשוט תשלחי לי קישור כל פעם שאת מפרסמת אחד אגב בVFTW יש כבר ספוילרים על המועמדים וזה;] תתכונני להרבה אסונות אופנהXD מה קשור קריירת זימרה תעשי לקייל בכל זאת!
אני אכריח את עצמי להכנס לפורום איידול../images/Emo190.gif רק בשביל זה! [או שפשוט תשלחי לי קישור כל פעם שאת מפרסמת אחד אגב בVFTW יש כבר ספוילרים על המועמדים וזה;] תתכונני להרבה אסונות אופנהXD מה קשור קריירת זימרה תעשי לקייל בכל זאת!
ז זוהרוש15 New member 24/11/08 #10 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתמונה מדהימה!../images/Emo99.gif
M mordillogirl New member 24/11/08 #19 ../images/Emo71.gifהיא באמת דומה לה פה../images/Emo12.gif אולי בגלל הבלונד
א אני עזרא New member 25/11/08 #29 כן דרו הרבה זמן לא הייתה פה טוב חשבתי דרו ברימור, אבל אמרתי "נו, כולן פה רואות כל מיני סדרות שאולי זאת איזה דמות או שחקנית שלא שמעתי עליה" כמו פליסיטי
כן דרו הרבה זמן לא הייתה פה טוב חשבתי דרו ברימור, אבל אמרתי "נו, כולן פה רואות כל מיני סדרות שאולי זאת איזה דמות או שחקנית שלא שמעתי עליה" כמו פליסיטי
A adii1201 New member 26/11/08 #30 היית*../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועכשיו גם על פליסיטי שמעת שלא תגיד שאתה לא לומד דברים חדשים פה
היית*../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועכשיו גם על פליסיטי שמעת שלא תגיד שאתה לא לומד דברים חדשים פה
LeAnnDylan Well-known member 26/11/08 #33 תתפלא אבל כן אגב אני מאוד מעריכה את העבודה שאתה כן יודע לכתוב את שמה