התפקדות דצמבר

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות דצמבר ../images/Emo202.gif../images/Emo98.gif

כללי: שם: כינויים: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה שלכם: (חובה
)
חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר
שקרה החודש: דבר
שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: - - - חודש מדהים

e t a

New member
../images/Emo195.gifמתפקד

כללי: שם: דני כינויים: אממ.. בעקרון השם זה דניאל, אבל כולם קוראים לי דני. תאריך לידה: 31/07/91 גיל: 18 מזל: אריה עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: פתח תקווה
דרכים ליצור קשר: מסן - [email protected] תמונה שלכם: קיבלתם
חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 75 איך היה חודש במילה אחת: ממ.. הפכפך דבר
שקרה החודש: התחלתי לנהל את פורום טוקיו הוטל
דבר
שקרה החודש: אממ.. רבתי עם ההורים
התחדשות החודש: אממ.. אנטיביוטיקה XD ספר\\סרט\\סדרת החודש: דמדומים
שיר החודש של טוקיו הוטל: וואו.. שאלה ממש קשה ולא הוגנת.. אני חושב ש Dark Side Of The Sun שיר החודש בכללי: קשה לתפוס אותי שומע משהו חוץ מטוקיו.. חח אדם החודש: חברה שלי - מיכל!
חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: שהפורום יתמלא באנשים חדשים
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: שיבואו לפורום שלנו :)

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif גאים בי? ->

שם: תמר כינויים: בעיקר תמקי. תאריך לידה: 9.10 גיל: 15 מזל: מאזניים אחי3: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים:שם דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) פייס לכולם פה יש אותי נראלי תמונה שלכם: (חובה ) חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: ראבק לא זוכרת. נראלי 80 ככה איך היה חודש במילה אחת: לאזוכרת דבר טוב שקרה החודש: אהההה ... הדנברים באו דבר רע שקרה החודש: מצבי רוח .. כאבי ראש... עוד כל מיני דברים התחדשות החודש: שני מעילים ממש יפים ספר\סרט\סדרת החודש: אבודים 3> שיר החודש של טוקיו הוטל: שוורץ שיר החודש בכללי: Kelly Clarkson-Behind These Hazel Eyes[היה לי חשק לנוסטלגיה] it's not over- Secondhand Serenade Staind - It's Been A While Come What May- The Scene Aesthetic אדם החודש: אההה .. מזי'ן וונדי נוריתי ואח שלי ואלה . חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: שיהיה יותר טוב מאיך שהתחיל מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: שיהיה בכיף מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: להרזות 2 קילו לפחות

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifסח עלייך אחות :)

הלוואי ואני הייתי מצליחה לרדת ככה. -__- שיהיה לך אחלה של חודש

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כ"כ גאים בך ../images/Emo47.gif

וואו, הלוואי עלי
חודש מדהים תמריק

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifעונה.D:

כללי:
שם:ליהי, היילי.
כינויים:היילז וכול השאר לא מעניינים.^^"
תאריך לידה:17.12.1990
מזל:קשת
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים:ראש העין.
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מסן:[email protected] פייסבוק:Haley Rimon
תמונה שלכם: (חובה
)
אמ, טוב.
חודש נובמבר:
איך היה החודש מ- 1 עד 100:יעני החודש שהיה עכשיו?XD עבר אחלה.80 D:
איך היה חודש במילה אחת:נחמדושיין.:)
דבר שקרה החודש:מסיבת הפתעה שעשיתי לתאומות, מפגש לכול החבר'ס, יומולדת לידו ודודו שלא חגג.XD והפחות נעימים, כרגיל ביקור בית החולים. 3:
דבר שקרה החודש:נו רק חברים וכאלה!XD
התחדשות החודש:אממ, נראלי אין... כאילו מי מתייחס לשבוע שעבר?XD
ספר\\סרט\\סדרת החודש:דמדומים. D: יאללה יוצא הסרט השני וקדימה לשלישי והרביעי חחח.
שיר החודש של טוקיו הוטל:נו, מה שמישל כתבה למטה..
שיר החודש בכללי:שיהיה - Natalie Imbruglia - Torn. למרות שיש עוד הרבה אחרים ונו MUSE שליטה.
אדם החודש: אני!! D: סתם נו, כולם, כול החברים משפחה.
חודש דצמבר:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: יום הולדת שמח!!!D:: החודש שאני הכיי אוהבת בעולם! D: ולא רק בגלל היום הולדת שלי כי זה עצוב כי אני גדלה ומזדקנת בשנה.
אכן מראות קשים.XD אממ אני מאחלת לעצמי שיש גשם ויהיה סקסי וכיף. D: ושילך טוב בעבודה המוזרה הזאת(בייביסיטר פעמים בחודש1500 ש"ח.XD), עד שאסיג עבודה נורמאלית ואמיתית שיסימו לשפץ את הרמכז. ולהתחיל לקדם את הלימודים באוניברסיטה. ~.~
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר:כול מה שהם רוצים! ורק טוב וכיף ובלה בלה.XD
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה:
הרבה דברים.
זה החודש הכי עמוס שלי בשנה. D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nitzfrei

New member
היי../images/Emo152.gif

וול וול ..המון זמן לא הגבתי כאן והסיבה לכך היא שתפוזבל לא נתן לי להיכנס למשתמש שלי וסוף סוף הזזתי את התחת הקטן שלי כדי לעשות משתמש חדש. זאת ניצן (N i t z a n 42) ראיתי שיש מנהל חדש אז..מזל טוב מנהל
שם:ניצן כינויים:ניץ, ניצי ,שניץ ועוד ועוד.. תאריך לידה:26.11.92 גיל:17 מזל:קשת עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים:ליד ירושלים דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) פייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1341229169 תמונה שלכם: => חודש נהדר!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כיף לראות אותך פה שוב ../images/Emo24.gif

תמונה יפה ניצני
התגעגעתי, חודש מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo3.gif

כללי: שם: תהילה.
כינויים: תהילולה, תהילונת, תהילולי, תהילוש, לולי, תהילי... XD תאריך לידה: 21/5/94. גיל: 15. מזל: תאומים
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: ירוחם. דרכים ליצור קשר: * מסן - [email protected] * אייסי - 296213415 * פייסבוק - Tehila Cheriker תמונה שלכם: סליחה שזאת שוב אותה תמונה XD
חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90+
איך היה חודש במילה אחת: מעולה.
דבר
שקרה החודש: תעודה טובה, טיול שנתי
, חתונה של חברה של אחותי
דבר
שקרה החודש: אסתמה, אני חולה, שרירים תפוסים
התחדשות החודש: משאף חדש לאוסף XD, אנטיביוטיקה
ספר\סרט\סדרת החודש: מהיר ועצבני 4, וחברים.
שיר החודש של טוקיו הוטל: כל השירים שיצאו להם בכללי - כל החודש עשיתי ספיישל טוקיו
שיר החודש בכללי: Simple Plan - I Can Wait Forever
אדם החודש: השכבה שלי
, הפורום המדהים שלנו
, המשפחה שלי
חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: הצלחה עם המבחנים הבאים, וחודש טוב ? XD מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: בהצלחה & חודש מדהים.
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שיהיה טוב
- - - חודש מדהים.

Nitzfrei

New member
איזו תמונה יפה../images/Emo9.gif

בהצלחה במבחנים וחודש מדהים לולי

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני אני אני D:

כללי: שם:כרמל כינויים:גמדה [סיפור ארוךXD לכו לקרוא אותו בהתפקדויות הקודמות XD ] תאריך לידה:23.7 גיל:16 מזל: אריה רארר עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: ת"א דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...)מסן למטה בשרשור מסן וטויטר carmelxp D: תמונה שלכם: (חובה )אחר כך חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 96 איך היה חודש במילה אחת:סבב דבר
שקרה החודש: טיול שנתי , אמא הייתה בLA וקנתה לי מתנות XD ואמממ דבר |רע| שקרה החודש: לא זוכרת אמממממ התחדשות החודש:אוי נוו יותר מידי אין לי כוח לחפור בקשר לזה XD ספר\סרט\סדרת החודש:ספר - ניו מון [ בפעם השנייה אחרי ששכחתי איך הוא נגמר XD ] סרט - חצי ניו מון [ראיתי באינטרנט:$ ] סדרה - אמממממממ XD שיר החודש של טוקיו הוטל:----- שיר החודש בכללי:וואי אמממממ justin bieber - bigger justin bieber-down to earth boys like girls - go boys like girls- real thing all time low - damn if i do ya , damn if i don't cobra starship-hot mess forever the sickest kids - she likes אדם החודש: אוי אממממ עדי, שני , תותי [ששונא אותי אבל עדיין XD ] ושחר D: חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר:בהצלחה מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר:אותו דבר D: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה:כאילו למה אני מחכה בחודש הזה ? תיכנונים וכאלה ? מפגש בלג[ AKA boys like girls ] בחנוכה אעאעאעאע D: [מוזמנים לבוא לקומונה ולראות את התיכנונים למפגש D: ] אהה ולראות את ניו מון במלאו על מסך ענק XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמתפקדת ../images/Emo13.gif

כללי: שם: תום כינויים: תומי תאריך לידה: 31.7 גיל: 15 -ו5 חודשים ו-5 ימים
מזל: ליונססס לשלטון עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: חור מגורים זאת תשובה מספקת.
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) למי שאין ורוצה שיבקש.. תמונה שלכם: (חובה ) הה! יש לי תירוץ חחח אני אצל אבא ואין לי פה תמונות XP
חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 60 איך היה חודש במילה אחת: סביר+ דבר
שקרה החודש: קורס מד"א בבצפר עם טומי המלך
דבר
שקרה החודש: דיכאון קטני, התקררתי, התייבשתי, כמעט התעלפתי [
], מבחנים.. התחדשות החודש: כלום ספר\\סרט\\סדרת החודש: סרט? אהה... הו, תחליקי, סרט ענק :) שיר החודש של טוקיו הוטל: פאנטום ריידר
שיר החודש בכללי: dig, made for tv movie, she's out of my life וכו' וכו'
אדם החודש: אין כזה. :|
חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: שיהיה פחות עמוס, ושיצא כבר ניו מון פאקינג שיט!
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: שתהיו בריאים D: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: ניו מון, יום לימודים מרוכז [אמא
], ת.ז, דודה שלי באה לארץ בחנוכה אז אני אראה גם אותה
שיהיה לכם אחלה של חודש

e t a

New member
אהה../images/Emo70.gif לי לך ולהארי פוטר יש אותו תאריך לידה!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifכן, הא? הארי פוטר ../images/Emo6.gif

חחחח יא מאן

למעלה