התפקדות דצמבר

../images/Emo215.gif לא, הוא נולד ב- 23.7

אז אם כבר הוא בתאריך של כרמל
וקוראים לו דניאל רדקליף ד"א XD (
)

e t a

New member
אני מדבר על הדמות הארי פוטר, לא השחקן ../images/Emo13.gif

31/7, look it up

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif טוב, אני כזה? :)

כללי: שם: מיש כינויים: קישטה
תאריך לידה: 15.10.93 גיל: 16 מזל: מאזניים עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: קריות, יא מאן. דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) Mishel Kaulitz בפייס. מסן ואייסי במסר. תמונה שלכם: (חובה ) טובי, הינה, מיש החיוור משמאל ודנדי הכוסון מימין. חודש נובמבר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 80 איך היה חודש במילה אחת: סבבה דווקא דבר
שקרה החודש: החבר דבר
שקרה החודש: הייתי ממש חולה איזה שלושה ימים לא יצאתי מהבית |: התחדשות החודש: כלבבבבבבבבב, הרוק והקעקוע.
ספר\סרט\סדרת החודש: שומרת אחותי - סרט. יוונית למתחילים - ספר. שיר החודש של טוקיו הוטל: לאס אונס לאופן ואין יור שאדוס XD שיר החודש בכללי: כל פעם אני נתקעת כאן. נראה לי סמייל אין יור סליפ של סילברסטיין. אדם החודש: דנדי השולטת, לין, ידיד שלי, חברה הקומונה. חודש דצמבר: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: שיהיה סופגניות :) מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: שיהיה גם לכם סופגניות! מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שלום בעולם חחחח שיהיה לאנשים הרעים בעולם חרא חודש, ולכל אנשי הפורום\קומונה ואנשים נחמדים אחרים, חודש קטלני ביותר. 3>

Nitzfrei

New member
עוד קעקוע?*.*

אויאי אני רוצה לראות! של מה? איפו דנדו ? אני לא רואה אותה כאן
אחח אני אוהבת סופגניות:) חודש מדהים מישה

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חחחחחחחחח אני שונאת אותם

עושות לי צדדים
עשיתי את הכוכב של ביל D: נדפק לה המחשב והפלאפון, היא מנותקת מהעולם חחחחחחחחחחחחחחח דנדי המסכן XD היא בקרוב תשוב אלינו. יש מצב למפגש בחנוכה? אוהבת אותך 333>

Nitzfrei

New member
אוו כמה נחמד..תתחדשי!

חחח אבל זה כלכך טעים:) אני אשמח ,אני מתגעגעת כבר לכולכן בנות! ich auch ♥

../images/Emo215.gif פיכס, אני שונאת את התמונה הזאת ../images/Emo69.gif

יצאו לי ידיים גורוכיות ואף חייזרי
וראש ענקי
בכללי אני מכוערת תחת בתמונית הזאת. ><" רק הצוואר יצא ברבורי כזה ויפה D: אני מתה עלייך ידוסתי היקרה, ושיהיה לך חודש מדהים 333>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif דנדי תהיה יפה ושתקי ../images/Emo13.gif

חתיכת ביוטיפוללללל גורוך מהלך על 10 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דברי איתי אינעל העולםםםםםםםם של המחשב שלך -_-" חודש סמי דלוקס פאנס דוט קום
3333333333333333>

../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחחח יאוווווו אם כבר סמי

דלוקסוש 4 אבר - יא את לא מבינה
XDDDDDDDDDD אח שלי הסיע אותי הביתה, והוא שמע איזה ראפ כלשהו. פתאום, מגיע שיר ראפ בשפה שונה. לא חשדתי, מה אני - חשדיניסטית? אז המשכתי לשמוע וזה, נהנת ... פתאום ! עלתה תהיה לראשי שאוליייייייייי זה גרמנית. ואוליייייייייייי זה ראפר גרמני שמוכר לי... אז שאלתי את אחי החביב - "באיזה שפה זה ?" הוא ענה - "בלגית, צרפתית, גרמנית, רוסית, לא יודע." אבל לי התבהר שזה אכן גרמנית. אז שאלתי אותו גם - "אתה יודע איך קוראים לראפר הזה ?" והוא ענה - "לא זוכר, איזה שם מוזר." אז ניסיתי לחדד את זיכרונו - "אולי זה סמי דלוקס?" והוא- "כןכן" אני נשפכתייייייייייייייי הייתי ברצפהההההההההה ואיייי איך צחקתי שם יואו דלוקסוש 4 EVER
XDDDDDD אבל תמיד השוויתי את אח שלי לטומי, הם כ"כ דומים יא
(באופי) דברי איתי יקירה

../images/Emo215.gif יא, אני עיצבתי את הסמל הזה *.*

~ ד"א, אתם לא חושבים שכבר צריך לעשות חולצה או משהו לפורום ? נדבר על זה בשרשור של המפגש~ (שיפתח עוד מעט)
כללי:
שם: דנדי כינויים: דונש, דנוש, ידוסה וכו' תאריך לידה: 23.2 גיל: כמעט 15 מזל: דגיישן
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: הקיבוץ הראשון בעולם D: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מסן - [email protected] פייסבוק - Dana Leyes תמונה שלכם: (חובה
)
יצא מגניב אש XD
חודש נובמבר:
איך היה החודש מ- 1 עד 100: 90 איך היה חודש במילה אחת: נחמד דבר
שקרה החודש:
האהבה שלי
, התיאטרון שהצטפרתי אליו, חברים, דגניה ועוד מלא דבר
שקרה החודש:
הייתי חולה, קצת געגועים וכזה התחדשות החודש: כל מיני שטויות ספר\\סרט\\סדרת החודש: אמממממ.. כנראה הספר שאני הולכת לקרוא ליומן קריאה שנתנו לחנוכה. אני דיי מתלבטת בין שומרת אחותי לליקוי חמה. תעזרו לי ?
אם יש עוד הצעות זה גם יהיה נחמד. שיר החודש של טוקיו הוטל: כל יומנואיד ואין יור שדואוס, דאון און יו וגי
שיר החודש בכללי: תהגרו אותי
אבל - Bad Romance - Lady GaGa אדם החודש: מיש היפה שלי, שיוש, המשפחה, מאיה, תיאה, שון, האהוב שלי וכל מי שגרם לי לחייך D:
חודש דצמבר:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש דצמבר: להשיג אותו
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש דצמבר: כיף, אהבה, וסופגניות D: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שהוא יהיה שלי סוף סוף

למעלה