התפקדות חודשית
.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודשית ../images/Emo222.gif.

כללי: שם: גיל: מקום מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): קישור לפייסבוק: תמונה שלכם:
חודש יולי: איך היה החודש מ- 1 עד 10: איך היה חודש במילה אחת: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: התחדשות החודש: סרט\תוכנית החודש: ספר\עיתון החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: תכנונים לחודש אוגוסט: - - - חודש מדהים.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo98.gif

כללי: שם: תהילה
גיל: 16. מקום מגורים: ירוחם. דרכים ליצור קשר: מסן - [email protected] אייסי - 296213415. קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000304505848 תמונה שלכם: תמונה מלפני שנתיים, אני לא מאמינה שאני שמה אותה - אבל יאללה, נגוון קצת. ~ לא להיבהל ~
חודש יולי: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 8
איך היה חודש במילה אחת: סבביישן
דבר טוב שקרה החודש: מ פ ג ש - פ ו ר ו ם
דבר רע שקרה החודש: ריבים עם חברות, ירידה של מצב רוח
התחדשות החודש: ה- DVD שדני נתן לי במתנה
, שרשרת שאחותי קנתה לי :) סרט\תוכנית החודש:
- איירבנדר
- יומני הערפד, אלן. ספר\עיתון החודש: שחר מפציע - נגמר
שיר החודש של טוקיו הוטל: Human Connect To Human - כי שי שרה אותו בתחנת רכבת
שיר החודש בכללי: Metric - Eclipse
אדם החודש: תומי המדהימה שעזרה לי נורא
, שי, דני, קמע, תומר, והיילי
חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: שיעבור בהצלחה ושלא יהיה משעמם
מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: שיהיה שבוע מוצלח
תכנונים לחודש אוגוסט: הופעה של 30STM
, סופרלנד, אולי צימרים בצפון
, ולהתחיל ללמוד לתאוריה
- - - חודש מדהים.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif תתחדשי על הכל! D:

יומני הערפד + 30STM!
בהצלחה בתיאוריה!! (כיףלך) אני אדם החודש! D: דאנקה!
חודש מעולה!

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif מתפקדת! ../images/Emo196.gif

כללי:
שם: קמע גיל: 14 ו-2 שלישים! מקום מגורים: ראשון לציון. דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסן, סקייפ, פייסבוק, מייספייס, יוטיוב, מייל, טוויטר, דייליבות'... אני בהרבה מקומות XD נא לבקש שם משתמש \ כתובת בפרטי. :) קישור לפייסבוק: כנ"ל. בפרטי ^^ תמונה שלכם: ~>
חודש יולי:
איך היה החודש מ- 1 עד 10: 9 איך היה חודש במילה אחת: וואו. דבר טוב שקרה החודש: הרבה מאוד דברים! * כתבתי את שיר מס' 84. * טוטאלי סקץ', דייב מוייר, ג'ון בייסדו ודיינבו עוקבים אחריי בטוויטר. * לימדתי את עצמי לנגן כמה שירים חדשים על האורגנית. * כל מיני דברים שקשורים ליוטיוב. * קאמל טיוי הוקם! * הקלטתי פארודיות. * קיבלתי מלא רעיונות חדשים לסרטונים וכמה רעיונות לשירים. * שיין דוסון הפך רשמית למודל החיקוי שלי. * חלומות הזויים אבל סופר מגניבים. * שיעור ראשון באוברטון! * לונדון!! Enough said. * הפינה החדשה שלי! * הכנתי את כל השיעורים שלא היו לי! (מה? חופש! D: ) * ארוחת שחיתות אצל ידידה + בית ריק למשך יומיים! * דיברתי עם אנשים שלא פגשתי מזמן. * שופינג מוצלח (ואני שונאת שופינג, אז... ^^") דבר רע שקרה החודש: * תקופות אימו (טוב שאני לא מאלה שחותכים את עצמם!) * ריבים עם המשפחה (אמא וסבתא. אבא בסדר XDDDD) [שנגמרו מזמן] * חלק מהגוף שלי נשרף! ><" * היה לי משהו חריף בסלט היום בצהריים!! (חחח!) התחדשות החודש: * חברים חדשים. * אנשים חדשים שעוקבים אחריי. * רמת ביטחון עצמי גבוהה יותר. * פארודיות חדשות. * רעיונות חדשים. * קצת קידום מפה ומשם. P: * להקות חדשות D: * פוסטרים שולטים של ט"ה! * בגדים חדשים D: סרט\תוכנית החודש: * הקונצרט * הרקדן האחרון של מאהו ספר\עיתון החודש: ראש 1 שיר החודש של טוקיו הוטל: By Your Side שיר החודש בכללי: כנ"ל, Act Appalled - Circa Survive אדם החודש: יש מלא! אמא, אבא, סבתא, יעל, תהילי, דני, היילייייי(!), ג'ון, דייב, שיין, אנטוני ואיאן, ארווין (חבר \ "אח" הולנדי שלי שלא דיברתי איתו הרבה זמן!! דיברנו שוב היום D: ), בילא, טומי, גיאו, גוסטי... :)
חודש אוגוסט:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: רק טוב. לא עוד ימי אימו! מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: כנ"ל! שיהיה חודש מעולה ולא חם מידי! :) תכנונים לחודש אוגוסט: צילומים, אוברטון, יום הולדת לאבא, הקלטות, חגיגה בדרמה D: - - - חודש מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדשי על הכל ../images/Emo8.gif

חוח, אני אדם החודש שלך
אהבתי את התמונה
חודש מדהים קמי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אתם צוחקים עלי ? ../images/Emo7.gif

מזה ההתפקדות המסכנה הזו ? כל חודש כמות האנשים שעונים עליה יורד
תתעוררו אנשים

e t a

New member
../images/Emo118.gifמתפקד ../images/Emo195.gif

כללי:
שם: דניאל אשרוב
מקום מגורים: פתח תקווה דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסנג'ר - [email protected] או סקייפ DanielAsherov קישור לפייסבוק: בבקשה ^^ תמונה שלכם: מהמפגש..
חודש יולי:
איך היה החודש מ- 1 עד 10: 9 איך היה חודש במילה אחת: יומולדת
דבר טוב שקרה החודש: יום ההולדת שלי.. שלושה ימים של כיף נונסטופ
דבר רע שקרה החודש: נמנמנמ.. לא יודע התחדשות החודש: הרבהההההההההההה מתנות של יום הולדת.. אחח, אני מת על החברים והמשפחה שלי סרט\\תוכנית החודש: איירבנדר! ספר\\עיתון החודש:
שיר החודש של טוקיו הוטל: Ich bin nicht ich שיר החודש בכללי: Ich bin nicht ich אדם החודש: מיכל ותומר
חודש אוגוסט:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: הממ.. שיהיה כיף
.. ושיצא לי לצאת לעוד חופשה מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: שיכנסו לפורום
תכנונים לחודש אוגוסט: עבודה, והרבה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אוי לא ../images/Emo12.gif

יצאתי עם עיניים עצומות XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאוי לא. דני.

בבקשה תגיד לי שאתה לא חושבת שאיירבנדר זה סרט טוב. עם כל האהבה שלי לג'קסון היצור היפיפה הזה, יש גבול. חודש מעולה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הוווו... ג'קסון ../images/Emo99.gif

והוא לא היחיד שחושב ככה - גם אני חושבת שזה סרט טוב

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאויש זה היה סרט נוראי...

כאילו נחמד והכל, חיכיתי לו המון זמן, אבל חוץ מהאפקטים והמשחק המהולל של ג'קסון, הוא לא היה משהו בכלל. חוץ מזה שהילדה ששיחקה את קטרה נראתה כל הזמן אומללה ורציתי פשוט לתלוש לה ת'ראש.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

עזבי את קטרה, היא עוד הייתה בסדר חוץ מהעובדה שהיא נראתה אומללה. ראית את אפה ? מזה היה בדיוק ? מהההה ?

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמהההההההההה אפה היה כזה מושלםםםםםםם!!!!!

אפפפפהההההההההה
קטרה הייתה נוראית. תכל'ס, עם כל מה שאני אומרת על הסרט הזה עכשיו, אני בכל זאת אלך לראות את הסרט הבא... אומייגאד, ומישהו [חוץ מתאי. כי זה צפוי.] ראה את הטריילר להארי פוטר?
ראיתי אותו לפני כמה חודשים בטיוב, אבל אתמול כשהלכתי לקולנוע הקרינו אותו ואני הייתי בכזה ההההיייייייייייייייייייייי
איזה טוב זה הולך להיות, אני מיליון אחוז הולכת לבכורה בפלנט. מי שרוצה לבוא מוזמן בכיף *-*

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אפה היה מוזר ../images/Emo6.gif

וכן, אני מסכימה איתך - גם אני מתכוונת ללכת לסרט הבא XD וגם אני ראיתי את הטריילר להארי פוטר, אבל אני שונאת את הסרטים האלו

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif גם אני ראיתי P:

אני כל כך הולכת ללכת לזה! בטח נלך כל החברים לבכורה במודיעין, אולי אני אשכנע אותם לנסוע לסינמה סיטי *~*

yarjor

New member
גמאני ראיתי ../images/Emo41.gif

אני מכורה קשות להארי פוטר, וגם להלנה בונהאם קרטר, ברור שחרשתי על הטריילר

THai483

New member
חחחחחח ראיתי פעמיים *~*

אני רוצה לראות את זה ואני אראה בתלת מימד! הוו הארי *~*

למעלה