../images/Emo221.gif מתפקדת! ../images/Emo196.gif
כללי: שם: קמע גיל: 14 ו-2 שלישים! מקום מגורים: ראשון לציון. דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסן, סקייפ, פייסבוק, מייספייס, יוטיוב, מייל, טוויטר, דייליבות'... אני בהרבה מקומות XD נא לבקש שם משתמש \ כתובת בפרטי.
קישור לפייסבוק: כנ"ל. בפרטי ^^ תמונה שלכם: ~>
חודש יולי: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 9 איך היה חודש במילה אחת: וואו. דבר טוב שקרה החודש: הרבה מאוד דברים! * כתבתי את שיר מס' 84. * טוטאלי סקץ', דייב מוייר, ג'ון בייסדו ודיינבו עוקבים אחריי בטוויטר. * לימדתי את עצמי לנגן כמה שירים חדשים על האורגנית. * כל מיני דברים שקשורים ליוטיוב. * קאמל טיוי הוקם! * הקלטתי פארודיות. * קיבלתי מלא רעיונות חדשים לסרטונים וכמה רעיונות לשירים. * שיין דוסון הפך רשמית למודל החיקוי שלי. * חלומות הזויים אבל סופר מגניבים. * שיעור ראשון באוברטון! * לונדון!! Enough said. * הפינה החדשה שלי! * הכנתי את כל השיעורים שלא היו לי! (מה? חופש! D: ) * ארוחת שחיתות אצל ידידה + בית ריק למשך יומיים! * דיברתי עם אנשים שלא פגשתי מזמן. * שופינג מוצלח (ואני
שונאת שופינג, אז... ^^") דבר רע שקרה החודש: * תקופות אימו (טוב שאני לא מאלה שחותכים את עצמם!) * ריבים עם המשפחה (אמא וסבתא. אבא בסדר XDDDD) [שנגמרו מזמן] * חלק מהגוף שלי נשרף! ><" * היה לי משהו חריף בסלט היום בצהריים!! (חחח!) התחדשות החודש: * חברים חדשים. * אנשים חדשים שעוקבים אחריי. * רמת ביטחון עצמי גבוהה יותר. * פארודיות חדשות. * רעיונות חדשים. * קצת קידום מפה ומשם. P: * להקות חדשות D: * פוסטרים שולטים של ט"ה! * בגדים חדשים D: סרט\תוכנית החודש: * הקונצרט * הרקדן האחרון של מאהו ספר\עיתון החודש: ראש 1 שיר החודש של טוקיו הוטל: By Your Side שיר החודש בכללי: כנ"ל, Act Appalled - Circa Survive אדם החודש: יש מלא! אמא, אבא, סבתא, יעל, תהילי, דני, היילייייי(!), ג'ון, דייב, שיין, אנטוני ואיאן, ארווין (חבר \ "אח" הולנדי שלי שלא דיברתי איתו הרבה זמן!! דיברנו שוב היום D: ), בילא, טומי, גיאו, גוסטי...
חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: רק טוב. לא עוד ימי אימו! מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: כנ"ל! שיהיה חודש מעולה ולא חם מידי!
תכנונים לחודש אוגוסט: צילומים, אוברטון, יום הולדת לאבא, הקלטות, חגיגה בדרמה D: - - -
חודש מדהים