התפקדות חודשית
.

yarjor

New member
זה יהיה בתלת מימד ../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

ממש הגזימו עם זה, תוקעים את זה בכל מקום לא קשור והורסים. הדבר הבא - כמעט מלאכים בתלת מימד

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמהההה זה יהיה כזה תותח!

גם אני קצת התבאסתי בהתחלה מה3D, אבל זה סרט עם המון אפקטים, אז זה מתבקש. דווקא נראה לי שזה יהיה ממש ממש מגניב :) ו......חס וחלילה.

yarjor

New member
הממ יש בזה משו ../images/Emo41.gif

זה בכל זאתיהיה נחמד, עם הקסמים והכל
אבל אני לא יודעת, נמאס לי מהתלד מימד הזה, תוקעים את זה בכל מקום אז אני בכלל נגד זה כבר גם כשזה מתאים

e t a

New member
../images/Emo118.gifהשחקנית של קטרה באמת הייתה נוראית ../images/Emo10.gif

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני מאוד מאוד נהניתי בסרט ../images/Emo99.gif

תראי, הוא לא מתחיל אפילו לדגדג שמינית מהסדרה. הפרטים הטכניים זהים בין הסרט והסדרה, אך הסגנון והז'אנר שונים לחלוטין לחלוטין. בכל אופן, נהניתי ^^

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איירבנדר ../images/Emo47.gif

חחחחח... אהבתי את מה שאתה מאחל לאחרים
חודש מדהים דני

Tommy89

New member
מתפקדת בחוסר כוחות

כללי: שם: תומי גיל:16 וווהווווווווווווווו מקום מגורים: בית חש דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): מסן - [email protected] קישור לפייסבוק: נהההה אין לי כוח. תחפשו tommy shallev אני בטוחה שאני היחידה בעולם... תמונה שלכם: נו טנגו
חודש יולי: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 100000000 איך היה חודש במילה אחת: מדהייייייםםםםםםםם דבר טוב שקרה החודש: גרמניה, יומולדת, צפון, שטויות בבית ובמקומות אחרים, עבודהההה :) דבר רע שקרה החודש: קצת שיעמום.. התחדשות החודש: מלא בגדים, כסף, כל מיני מתנות :) סרט\\תוכנית החודש: סרט - inception - גאונייייייי
ספר\\עיתון החודש: ספר - בתו של שומר הזיכרון שיר החודש של טוקיו הוטל:
שיר החודש בכללי: דרייב של אינקובוס. כל מי שהתקשר אליי זמזמם לי אותו מתישהו.. עושה שמח בלב
אדם החודש: תהילול, נלול, דנילה, נועית, ג'ובוס, אמא, אבא, סבא וסבתא, כל המשפחה בעצם מצד אמא ואבא. היה לי פשוט כיף החודש! חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: שהכיף ימשיך! מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: הרבה חוויות
תכנונים לחודש אוגוסט: אולי שיט, עבודה, שבוע עם אמא ועוד קצת בקיבוץ

e t a

New member
../images/Emo118.gifאוח, גרמניה ../images/Emo7.gif

למה כולם נוסעים ורק אני לא

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חוח, אני אדם החודש ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תתחדשי
חודש מדהים תומי

yarjor

New member
מתפקדת ../images/Emo41.gif

כללי: שם: ירדן גיל: 14 מקום מגורים: תא דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): פייס רק :p קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/yarden.ma תמונה שלכם: -
חודש יולי: איך היה החודש מ- 1 עד 10: 6 איך היה חודש במילה אחת: - דבר טוב שקרה החודש: מזמינים לי את התווים למספריים של אדוארד
דבר רע שקרה החודש: - התחדשות החודש: גרסת הדלוקס של Almost Alice
סרט\תוכנית החודש: המספריים של אדוארד ספר\עיתון החודש: ראש אחד - הם עשו שער לטוקיו ^^ שיר החודש של טוקיו הוטל: "Reden" שיר החודש בכללי: "Disenchanted" אדם החודש: ג'וני דפפ
חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: - מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: - תכנונים לחודש אוגוסט: -

yarjor

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo190.gif

המספריים של אדוארד = שלמות

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifג'וווווונייייי ../images/Emo99.gif

מאחלת לך שהחודש הבא יהיה יותר טוב
ו..יש לי למה לחזור לפורום?

yarjor

New member
תחזרי! ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אנחנו פותחים בניסיון לגנוב ממכם את הרעיון של לוח זמנים למלא פינות
חח סתם חשבתי על זה לפני שהגעתי לכאן זה יוצא רק עכשיו לפועל... אנחנו צריכים אנשים! ולא כזה מת שם, בכלל לא
באמת שלא, תחזרי ^^ סורי על החפירה

YourMyShadow

New member
מתפקדת :O

שם: סול גיל: עוד חודש 15 *-* מקום מגורים: בארשבע (H) דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, סקייפ, מקושרים): [email protected] מסן כמובן ^^ אממממממממ טוויטר - sol_ivan ולא זוכרת עוד XD קישור לפייסבוק:http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1242999515 תמונה שלכם: יש בפייסבוק -_- חודש יולי: איך היה החודש מ- 1 עד 10: אממ 9 איך היה חודש במילה אחת: טואוב ! דבר טוב שקרה החודש: מחנה קייץ מנהיגות עסקית צעירה. דבר רע שקרה החודש:כלכך הרבה XD התחדשות החודש: אממממממ חברים חדשים :D סרט\תוכנית החודש: תוכניות.. שקרניות קטנות ויפות. ספר\עיתון החודש: ראש 1 שיר החודש של טוקיו הוטל: אממממ pain of love שיר החודש בכללי: יש מלא :O אדם החודש: שפריר שלי.. או דודו... לא יודעת XD חודש אוגוסט: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש אוגוסט: שדודו יגיד לי כבר ! ^$%&* מה אתם מאחלים לאחרים לכבוד חודש אוגוסט: אמממממ שיהיה להם טוב D: תכנונים לחודש אוגוסט: הופעה של יוני בלוך (כבר הייתי *-*), הופעה של צנזורה, הצעדה, ההופעה של 30 סקנדס ואממ... זהו :O

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הולך להיות גדול בהופעה של 30STM ../images/Emo70.gif

אני עדיין לא מאמינה שיש מישהי שגרה כ"כ קרוב אלי
חודש מעולה

למעלה