התפקדות חודש אוגוסט

always be me mc

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo221.gif../images/Emo232.gif

כיוון שלא היה וקצת יבש פה אני לוקחת את זה על עצמי הפעם ואל תדאגו זה לא חופר. שם: גיל: מיקום(אם בא לכם): סרט אהוב: שיר אהוב: מוטו לחיים: דבר שאתם ממליצים(ספר, סרט, שיר, אוכל .. פה אתם יכולים!): ואפשר גם לצרף תמונה אם רוצים

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo228.gif../images/Emo232.gif

שם: גליה גיל: עוד פחות מחודש 21 מיקום(אם בא לכם): ירושלים של.. זהב? המ לא ממש זהב אבל כן ירושלים
סרט אהוב: ספיידרמן 2, משפחת סימפסון וסופרמן לדוג' שיר אהוב: Mariah Carey - I'll Be Lovin' U Long Time
מוטו לחיים: החיים אומנם קשים אבל הפורום עוד מעט חוגג 3 שנים(שבוע הבא ליתר דיוק
) דבר שאתם ממליצים(ספר, סרט, שיר, אוכל .. פה אתם יכולים!): המ אתם יכולים לראות Iron Man זה סרט דווקא לא רע
ואפשר גם לצרף תמונה אם רוצים
כי קלויס טובים רק בסרטים של סופרמן

jasika siton

New member
מתפקדת :)

שם: ג'סיקה גיל: 17 מיקום(אם בא לכם): חור במרכז סרט אהוב: יש מלא - 28 שבועות אחרי, מטריקס, יעד סופי, אקס מן, ילדות רעות ועוד מלא .. שיר אהוב: משתנה כל פעם מוטו לחיים: אמ.. תחשוב חיובי יצא חיובי :) דבר שאתם ממליצים(ספר, סרט, שיר, אוכל .. פה אתם יכולים!): סדרה - גיבורים וגוסיפ גירל :) ואפשר גם לצרף תמונה אם רוצים

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif גם אני אוהבת אקסמן!../images/Emo232.gif

חוץ מה-3
יעד סופי נשמע מעניין.. חבל שעוד לא יצא לי לראות
ו-
שהתפקדת

jasika siton

New member
../images/Emo13.gif

דווקא ממש אהבתי את השלישי
ואת חייבת לראות את יעד סופי 2+3 .. שני סרטים ממש טובים, הראשון פחות ..

always be me mc

New member
אהבת?../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif

יפה לך. אני יצאתי מאולם הקולנוע מבולבלת וממורמרת.. ככה הורגים/הורסים לי את כל מי שאהבתי? חצופים
ובאשר ליעד סופי אז נראה כבר מתי נראה

jasika siton

New member
../images/Emo13.gif

אהבתי, אבל ממש התאכזבתי שהרגו את ג'יין ( אם ככה קראו לה )

always be me mc

New member
נו זהו זו הבעיה שלי../images/Emo232.gif

הרגו את הדמות האהובה עלי (ג'ין) עוד מימי הסדרה המצוירת
וכאילו זה לא מספיק הפכו את רוג לנורמלית.. WTF? היא הכי שווה עם כוחות! המ אלו שתי הבעיות העיקריות שלי אבל דוגרי למרות שאני לא מתה עליהם גם מה שקרה לציקלופ ופרופרסור אקסבייר מפריע ביותר(מאוד מטריד איך היא פירקה אותו לחלקים
) בקיצור מה שאני אומרת זה שאם הם היו עושים את זה יותר הומני כמו בסדרה(בקומיקס היא מתה ככה? צריך לבדוק) ופחות קר ואכזרי אז הייתי יותר אוהבת
(את ספיידרמן 3 אני מעדיפה על פני זה האמ)

jasika siton

New member
צודקת .

למרות שלדעתי כל הדברים האלה גם ממש הוסיפו, כאילו זה טוב שיש גם דברים עצובים והכל חח.. אבל היא בהחלט מתה בצורה אכזרית |: וכן שהפכו את רוג לנורמלית זה היה ממש מעצבן, מה הקטע ?! וראית את 4 ? זה על כל מה שקרה לוולברין.. ממש אהבתי וספיידרמן 3 זה שהורגים את החבר שלו ? כי אם כן זה ממש עיצבן אותי חח אהבתי אותו

always be me mc

New member
מילא מוות אחד גדול בסרט אבל 3?!../images/Emo232.gif

וגם 3 דמויות(מיסטיק, רוג, מגנטו) בסוף איבדו את הכוחות אז זה אפילו יותר גרוע
אני אומרת לך ג'סיקה ממש הרגו את סדרת הסרטים עם הסרט הזה!(והרעיון הנחמד של הפיניקס) ומוטב להם שיעשו כמו שעשו לסופרמן חוזר ופשוט יתעלמו מהסרט ויעשו חדש כי הסיום הזה ממש לא נראה לי
(לכן אם אני אקנה פעם DVD נורמלי של הסרט זה יהיה של 1+2) וזו רק אני או שרוג(שהתפקיד שלה מצטמצם מסרט לסרט) יצאה קנאית וטיפשה בסרט הזה? זה ממש נראה כאילו היא מוותרת על הכוחות רק כדי לכבוש את בובי לפני שהוא יצא עם הנערה שעוברת דרך קירות(למה היא לא מתה?
) הו וול מה שהיה היה
ולא ראיתי את הסרט על וולברין כי הוא לא מעניין במיוחד בלי כל האקסמן המוכרים והאהובים איתו
אבל אם אהבת סחטיין! (בטח אני אשאיל פעם ואראה) באשר לספיידי אז כן ב-3 החבר מת אבל כיוון שלא ממש אהבתי אותו אז זה לא כזה מפריע לי ובטח שלא מכעיס(אבל אני מבינה למה אותך זה כן
) למרות שהיה עדיף אם היו עושים את הרעים רק רעים והורגים אותם במקום

jasika siton

New member
:)

כן, אבל אני לא חושבת שיעשו עוד סרט |: עברו מאז הרבה שנים, והסרט היחיד שיצא זה הסרט של וולברין .. וממש התאכזבתי על רוג, הרבבבבה יותר אהבתי אותה עם כוחות ! ובהתחלה גמאני חשבתי שהסרט הרביעי יהיה לא משהו, אבל שראיתי אותו הבנתי שטעיתי.. נכון שהוא בהרבה פחות יפה משלושת הראשונים, אבל עדיין אחלה סרט :) ובספיידרמן 3 ממש התאכזבתי שחבר שלו מת, אהבתי אותו יותר מאת ספיידרמן P:

always be me mc

New member
גם לי לא נראה שיעשו ../images/Emo10.gif../images/Emo232.gif

הו וול אז אצטרך להסתפק במה שיש ולקוות שלפחות יוציאו סרטי מקורות(Origins) גם לסופה ומיסטיק
(סופה כי גם אותה אני אוהבת ומיסטיק.. טוב העבר שלה נשמע מרתק
) רוג אמרת? את בטח מתכוונת מארי .. רוג נעלמה
אין לי בעיה עם סרט רביעי אבל יש לי בעיה עם וולברין.. למרות שבסוף אני אראה כן? מתוך סקרנות.
ואהבת אותו יותר מפיטר? תתביישי לך! בעצם הכותבים צריכים להתייבש.. כנראה שהם כתבו אותו גרוע בסרט הזה אם את מזדהה עם הנבל
הו וראיתי ביום שני את יעד סופי!! סרט נחמדמד.. היו קטעים שרציתי להקיע(כמו המוות הראשון והמוות של המורה) אבל סרט נחמד :) ואיזה קאסט
אחד הכרתי מ'דוסון קריק', אחד הכרתי מ'סמולוויל', אחד מ'רוזוול' את אלי הכרתי כמובן מ'גיבורים' ועוד איזה בחור אחד שהיה בסרטי 'אמריקן פאי' רק השחקן הראשי לא מוכר היה לי וגם קצת מעפן
ספיקין אוף הסרט אני דיי שמחה שאת הסוף המקורי(שניתן לראות ב'סצינות שנחתכו') שינו בסוף כי הוא דיי מאכזב ומשעמם(מאכזב בגלל המוות של אלכס ומשעמם בגלל אורך, כמות הסצינות והדיאלוגים החופרים), מצחיק אבל שבשני הסופים הדמות של אלי ניצלת וטוב שכך!(נורא חיבבתי את קלייר הזאת במיוחד בסוף כשהיא עברה לבלונד ואני כזה 'הו ככה את אמורה להיראות!') טוד
אוקי סיימתי לחפור עכשיו. יאללה למיטה

always be me mc

New member
*להקיא*../images/Emo232.gif

ולפני שאני באמת זזה: הארי לא באמת היה נבל אז על מה אני מקשקשת?
(פיטר היה יותר נבל ממנו בסרט XD) הו והיום כשחיטטתי בפורום ראיתי שאיירה כתב שמעלים את העונה הבאה(3) של מכושפות ב-17 לאוגוסט היי אז זה אמור להיות זמין לא?

jasika siton

New member
../images/Emo13.gif

דווקא אהבתי את הסרט :) וכן הארי היה חתיך כזה חח, פיטר חנון שהוא לא ספיידרמן D: ודווקא יעד סופי אחד לא משהו, כאילו לא התלהבתי ממנו כלכך, את חייבת פשוט חייבת לראות את 2 ו 3 ! הם סרטים הרבה יותר יפים מהראשון .. ורק לפני כמה זמן גיליתי שבכלל זאת אל מגיבורים חח, חולה על קירסטין בל !
ועל ההודעה השנייה שלך, כןןןן העלו כבר את מכושפות 3 :) איך אני שמחה .. למרות שלאבאלי לסיים אותה.. פרו

always be me mc

New member
קריסטין בל../images/Emo23.gif../images/Emo232.gif

חמודה זאתי
אני אומרת לך בגיבורים עשו טעות כשנפטרו מאל. אחת מהדמויות הבודדות עם חוש הומור שבום חיסלו אותה
הארי חתיך? ואט? יפה הוא כן אבל חתיך ? טוב נו כנראה עניין של טעם. ופיטר באמת חנון כשהוא לא מציל תעיר למרות שאם את שואלת אותי לדעתי זה חלק מההצגה שלו(כמו שסופרמן משחק אותה חנון כשהוא קלארק) והבנתי ש-2, 3 אני חייבת לראות! זה בסדר אני אראה אותם! חח זה לא שאני לא רוצה או משהו אבל הם צריכים להיות זמינים לי
וקריסטין משחקת שמה או משהו? לא הבנתי
הא ואני רואה עכשיו לפי IMDB שאלי לארטר חזרה להופיע בסרט השני! יששש ! מעניין למה אבל היא חזרה ומה קרה שהדמות חוזרת במקום לבלות עם החבר שלה(אל תגלי לי אם מגלים שהוא מת בסוף) באשר לפרו
אין מה לעשות אבל לפחות פיבי ופייפר נשארות לנצח
המ ומסתבר שקוראים לשחקנית של אל קריסטן בל (תעשי חיפוש ביאהו ותראי) הו וול
ואם את רוצה להמשיך לדבר אז בואי נעביר את הדיון הזה ל-
החדש אוקי ? שנים עד שמצאתי את השרשור הזה, שנים!
הנה קישור אליו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=1620&messageId=132931210

LeAnnDylan

Well-known member
יעד סופי זה זה עם אלי לארטר לא?

אני זוכרת רק שישבתי כל הסרט והייתי כזה- יו זאת ניקי!#@$
אגב ספיקינג אוף הירוז יש ליד הקולנוע שאני עובדת בו איזה מסעדת בשרים ישראלית טיפוסית כזאת ואחד המלצרים שם נראה בול כמו סיילר! במיוחד הפרופיל שלו. נכנסתי לשם והתחלתי לבהות בו כמו איזה סטוקרית (גליה מכירה את ההרגשה כבר;;) בסוף באתי אליו ביציאה "יו! אתה כזה סיילר!" והחצוף הזה העז לשאול "מי?"

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

לההה באמת אמרת לו את זה??
חצופה
ואם כבר להגיד לו משהו חבל שלא שאלת אותו אם מגישים מוחות בארוחה

LeAnnDylan

Well-known member
למה חצופה?../images/Emo6.gif

כשטרחתי להסביר לו שזה מישהו מגיבורים הוא הודה שהרבה אנשים אמרו לו את זה אבל עדין אין לו מושג מי זה
לוזר שיגגל אותו XD גם בדר"כ הרבה עובדים אצלנו מזמינים משם אוכל והם עושים אלינו משלוחים בחינם כי זה ממש קרוב אז היום מישהי הזמינה משם אוכל והוא בא להביא לה את זה אז איך שהוא נכנס בדלת אני כזה "יו סיילר מה קורה?" זכיתי בכמה מבטים מבקרים אבל זה היה משעשע
בכלל אני עובדת עם חבורת לוזרים שלא רואים גיבורים. ניסיתי לחלוק התלהבות עם עוד מישהו שרואה הירוז אבל לא היה אף אחד כזה

always be me mc

New member
כי הוא לא בדיוק מכיר אותך../images/Emo232.gif

אז זה לא עניינך אבל ניחא. ומה באמת אמרו לו ? XDDDD דיי עכשיו את חייבת להצטלם איתו פעם ולהראות!(אם הוא מרשה כמובן) אם הרבה אומרים לו כנראה שהוא באמת מאוד דומה לו(וזו צריכה להיות מחמאה כי לדעתי סיילר דיי חתיך
) יו סיילר מה קורה
ואת לא לבד בקטע של גיבורים
גם לי אין מכרים שצופים בזה

למעלה