התפקדות חודש אוגוסט

jasika siton

New member
כן, היא שיחקה ב1 אם אני לא טועה,

וקלטתי את זה רק לפני כמה ימים חח הרגת אותי,
אבל זה באמת מעצבן, כאילו גיבורים זאת נחשבת לסדרה ממש מצליחה ותמיד שאני מדברת על זה או אומרת משהו משם, אנשים מסתכלים עליי בפרצוף מוזר ולא מבינים בכלל על מה אני מדברת.. לא מצאתי עוד מישהו אחד ממי שאני מכירה שראה את כל הסדרה !

LeAnnDylan

Well-known member
איי איי קפטן ../images/Emo195.gif

שם: דילן גיל: עוד מעט 23
|זקנה|
מיקום(אם בא לכם): מחוץ לבית של גליה בשיחים.. lurkin סרט אהוב: חופשיות על הבר ואבודות והוזות
שיר אהוב: כל דבר של ליאן ריימס. כרגע Better Off מוטו לחיים: אם זה לא מת זה ימות אח"כ דבר שאתם ממליצים(ספר, סרט, שיר, אוכל .. פה אתם יכולים!): על מסעדת קאזה דה ברזיל ועל הסרט הפיה לילי
ואפשר גם לצרף תמונה אם רוצים יפיוף
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

always be me mc

New member
את באמת זקנה ../images/Emo3.gif../images/Emo232.gif

ונורא מחמיא לי שאת עוקבת אחרי ברגעים אלו *מנופפת אליך דרך החלון וזורקת את המזגן עליך* המ דילן מה זה המוטו הזה? חח את מדברת במקרה על התאים הבודדים במוח שלך שעוד עובדים?

LeAnnDylan

Well-known member
סתמי גם את זקנה!

וואי תודה על המזגן באמת התחיל להיות לי חם פה
והאמת שהייתי יותר בכיוון של החיות שעוד לא מתו לי בצלחת
*בורחת* סתם ניסיתי לעצבן אותך אל תפגעי בי |מתחנן על חייו|

always be me mc

New member
אני באמת זקנה../images/Emo7.gif|חבקיאותיחזק|../images/Emo232.gif

אין בעד מה על המזגן
ולא זה לא מעצבן אותי.

CharmedRulez

New member
מתפקד! ../images/Emo13.gif

שם: דוד גיל: 20 מיקום(אם בא לכם): תל אביב סרט אהוב: בעיקר סרטי דרמה. לא עולה לי משהו ספציפי לראש. מוטו לחיים: החיים זה כמו אופניים - אם קל לך מדי, סימן שאתה בירידה. דבר שאתם ממליצים(ספר, סרט, שיר, אוכל .. פה אתם יכולים!): אני ממליץ לכם על הסדרה DAMAGES - סדרת מתח מצויינת שתשאיר אותך מוטרפים לגמרי.

Natali Milano

New member
../images/Emo195.gif מתפקדת

שם: נטלי גיל:עוד מעט 19 מיקום(אם בא לכם): אי שם מעבר לקשת סרט אהוב:יש מלא אבל ניקח את אלקטרה שיר אהוב: ראדר של בריטני מוטו לחיים: מה המוטו? רק שלא ימות מהמוטו חחח (טימון) דבר שאתם ממליצים(ספר, סרט, שיר, אוכל .. פה אתם יכולים!): ברצוני להמליץ על גליה לנהל את המדינה חח

always be me mc

New member
מצטרפת להמלצה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

אבל לא רוצה לנהל את המדינה הזאת(היא דיי דפוקה כרגע) איזו מדינה קטנה וחמודה לא תזיק לי
המ והציטוט לא כזה מצחיק לדעתי (יש להם יותר טובים
) אי שם מעבר לקשת
*נזכרת בילדות*

למעלה