התפקדות להופעות השבוע

Merav181

New member
../images/Emo26.gif

אביב גדג' בסיטהול בשבת ואולי לנועם רתם במרתף בחמישי

Merav181

New member
ועוד משהו..

אם מישהו נוסע לאחת מההופעות האלו מהקריות, ובא לו לקחת אותי טרמפ אני אשמח

שבוע טוב...

יום שלישי- רונית שחר בבית שמואל. תבואו. אין הרבה כמותה. יום שישי- דוקטור קספר בבארבי. אין אף חד כמותם. בסימן שאלה- חמישי- הג'ירפים. שבת- עברי. אקוסטי. נמנעתי מהבחור איזה שנתיים שלוש. יהיה מעניין, אם אלך.

shoba

New member
ואתה תלך../images/Emo3.gif

(לעברי נו..) -אולי אסף אבידן והמוג'וס בתמונע.. -קספרים בשישי בזאפה
-עברי לידר במוצ"ש בתיאטרון ירושלים.. יהיה טוב

האמת היא שלא...

שלישי- רונית שחר.. רביעי- אני רוצה ללכת להופעה של בחור בשם 'המוכתר' בתלאביב. מקווה למצוא משוגעים לדבר. חמישי- אולי אולי אולי דודי לוי בחור ההוא שהוא מופיע בו. רק צריך למצוא משוגע 1 נוסף. מעדיף אותו אקוסטי מאשר עם להקה. שישי- קספרים. שבת מנוחה...

חח תודה :)

אבל אני חושב שאחכה עד לסוף ינואר, פברואר, אז הוא יהיה שוב בבאר 7, ובתלאביב. הקיבוץ הזה רחוק יותר משחשבתי.

dsol

New member
אני מעדיף אותו אקוסטי ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

אבל זה רחוקקקקקק

גם לא..

לרגע אני מרגיש 'קשה להשגה', אבל בסופו של דבר- אתמול הלכתי להופעה לבד, היום אלך להופעה לבד, ואולי גם ביום שישי... ככה ש...הטעם שלנו פשוט לא זהה. :)

עמית ארז ברביעי והפליינג בייבי בשבת

שניהם בבארבי, ושניהם נראה לי יהיו ליגה.

הדר ג

New member
כנ"ל, ואולי גם קספר

עולה המון ביחד, אבל היי, בשביל מה אני עובד?! תוך שמונה ימים מופיעים על במת הבארבי Black Rebel Motorcycle Blub, עמית ארז, מופע הארנבות של ד"ר קספר, הפליינג בייבי וברי סחרוף. אם אלו לא ימים נפלאים לרוק'נ'רול, אז אני לא יודע איזה ימים אלו.

כניראה אפרת גוש בצוללת ואולי אולי עברי בשבת

בנתיים אין לי עם מי ללכת כי חברות שלי כבר קנו כרטיסים לשורה 4

יא גם לנו יש 4 כרטיסים לשורה 4 ../images/Emo13.gif

או שאולי אנחנו חברות שלך? סתם סתם,אמממ בעיקרון תנסי למצוא אנשים חדשים שירצו ללכת,ותקני כרטיס ב95 דרך יערה(0506880410) אני יודע על חבר פה חבר שם שרוצים ללכת,אם את לא מתביישת יותר מדי את יכולה להיות איתם. ולעמן האמת? בהופעה כזאת את יכולה להיות לבד,זאת ממש לא הופעה שצריך אנשים איתך. בניצנים אומנם הייתי עם הרבה אנשים אבל בהופעה הייתי כל כך לבד עם עצמי... זאת לא הופעה שמדברים בין השירים ומריצים צחוקים עם החברה,לפחות לא מבחינתי... בכל מקרה אם אחד מהחברים יבטל או איכשהו יתפנה מקום אני אודיע לך ואז או שתשבי איתנו או שנסדר איזה דיל שתשבי ליד החברות שלך(שורה 4 אחרי הכל לא?) יום טוב

../images/Emo203.gifידעתי שאתה בא לכל הופעה!!!!!

אתה בשורה 4 (שכתוב על הכרטיס 4) או כמוני- ב2 שזה בעצם ארבע כי יש לפני זה שורות א' וב'?

למעלה