התפקדות פברואר

Principesa Reut

New member
../images/Emo124.gif התפקדות פברואר../images/Emo70.gif

שם:
סצנה אהובה בשבוע האחרון: להתפקד

LauraLF

New member
מתפקדת

שם : לאורה ל.פ גיל : 200 דמות אהובה : כרגע גוון , כי היא חסרה לי סצנה אהובה בשבוע האחרון: שרידן מורידה טופ של בקיני.

soapsfan

New member
מתפקד

שם:SOAPSFAN גיל:1030 דמות אהובה:רק אחת?הממ..קיי..[ושרידן,ואייבי,וטבית'ה LOL והרשימה ממשיכה] סצנה אהובה בשבוע האחרון:אני חושב שזה היה בשבוע האחרון-המונטאג' של שואיס עם השיר LIFE GOES ON[AND ON AND ON AND ON..]P

הלו../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif|שיין|

'צטערת שאני לא כל כך מעורבת יותר. נשתדל להיות פה יותר
נועה
14.8
הממ...לואיסס
אחח..כמובן שהפרק של אתמול. שראו ללואיס ת'שרירים

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif

שם:דורין
דמות אהובה - שרידן קריין.
סצינה אהובה - כל הסצינות שאית'ן חושב על תרזה

adi48

New member
שמאל|../images/Emo26.gif

שם:עדי גיל:17 דמות אהובה:לואיס
סצנה אהובה: לואיס בחדר כושר

t o o l

New member
הנה אני

שם: אילת גיל: עוד טיפה 14 דמות אהובה: טימי... חחחח סצנה...: טימי רץ מתחת לצ'ריטי המעופפת וצועק לה לכוון את עצמה לטרמפולינה.......

Toxic Boy1

New member
מזומן ומוכן ../images/Emo8.gif

שם: Toxic Boy! גיל: 17 דמות אהובה: אייבי (וגם: ת'אביטה, טימי, איב, קיי ועוד...) סצינה אהובה: איב מחטיפה וואחאד כאפה לאייבי (חחח)

backstreet girl

New member
עמוד דום

שם: רוני גיל: 14 וחמישה חודשים דמות אהובה: שרידן סצינה אהובה: כל הסצינות של איב ואייבי. קורע.

גלתו

New member
אמנם לא הייתי פה לאחרונה אבל...

הנני כאן! שם: גל גיל: 17 בקרוב דמות אהובה: קיי ללא ספק סצנה אהובה: היום, הריב בין איב לאייבי, החלפת קללות עסיסיות, הייתי בטוחה שעוד שנייה מישהי מחטיפה כאפה לשנייה... ובסוף זה קרה! היה טוב!

python 4

New member
נפקד!

שם: פינקי קריין-לופז-פיצ'רלד-סטנדיש גיל: 8 (אני בן 9 עוד מעט - שתקו) דמות אהובה: צ'רי, לעת עתה, אתם חייבים להודות שהיא היתה ממש מרטיטה השבוע. סצנה אהובה בשבוע האחרון: אוי היו הרבה... טימי והטרמפולינה, אייבי והסטירה, לואיס והמשקולות, קיי והוידאו, וויטני והיצור המוזר שנישק אותה (אז הם לא אחים), שרי והרוצח.. אבל האמי מגיע ללא ספק לצ'רי המעופפת בשחקים!

LauraLF

New member
פייטון!!!

אתה אוהב אדגר אלן פו!!!!! It was many and many a year ago, In a kingdom by the sea, That a maiden there lived whom you may know By the name of Annabel Lee מקווה שלא טעיתי...כתבתי את זה מהראש. שיר נפלא ומקסים.

python 4

New member
יו לורה ל"פ יקירתי!../images/Emo24.gif

מצאנו תחום עניין משותף. אכן, אדגר אלן פו הוא גדול המשוררים האמריקאים אי פעם (והמשוררים בכלל, למה להיות קטנוניים) אם כי אני לא משוגע על הסיפורים הקצרים שלו (קראת פעם את אוסקר ווילד? גדול כותבי הסיפורים הקצרים האמריקאים, ובכלל, למה להיות קטנוניים). אנבל לי הוא בהחלט החביב עלי ביותר, אני הכי אוהב את הבית הזה:
But our love it was stronger by far than the love Of those who were older than we- Of many far wiser than we- And neither the angels in heaven above, Nor the demons down under the sea, Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee.​
אה, מילים כדורבנות.

LauraLF

New member
בטח שקראתי אוסקר ווילד!

ובהחלט. אין כמו אנבל לי. אני ממש אוהבת את הבית שציינת. אבל הבית שהכי קוסם לי הוא האחרון.

python 4

New member
יו!../images/Emo24.gif

יש לנו אותו טעם ספרותי. והנה הקטע שאני הכי אוהב אצל אוסקר ווילד, הסיום המרגש של הנסיך המאושר -
"Bring me the two most precious things in the city," said God to one of His Angels; and the Angel brought Him the leaden heart and the dead bird. "You have rightly chosen," said God, "for in my garden of Paradise this little bird shall sing for evermore, and in my city of gold the Happy Prince shall praise me."​
זה מרגש אותי כל פעם מחדש שאני קורא את הסיפור הזה...
חבל, נראה לי שנצטרך לקטוע את הדיון הספרותי הפורה הזה כדי להתעסק בנושאים תרבותיים הרבה יותר מאדגר אלן פו או אוסקר ווילד - קיי וצ'רי, למשל, מגדולי הסכסוכים הרומנטיים האמריקאים (ובכלל, למה להיות קטנוניים..)

אני דוד

New member
מתפקדת

שם: יעל לווינשטיין גיל: 15 דמות אהובה: K סצנה אהובה בשבוע האחרון: כל הסצינות עם פילאר כן, כן, עבדתי עליכם. במשך כל הזמן הזה התחזיתי למתגייס לעתיד בן 18. שיקרתי! למעשה אני נערה מתבגרת בכיתה י'. מצטערת שלא הייתי כנה מההתחלה. רציתי להתוודות המון פעמים אבל לא היה לי את האומץ - פחדתי שתשנאו אותי. עכשיו כבר לא אכפת לי...

Bow Wow2004

New member
'סעמעמק, נהרס לי כל הפאנץ' ליין...

אני כל הזמן שוכח להחליף ת'ניק, זה פשוט לא ייאמן. זהו, מעכשיו לא עוד BlogTV למבוגרים בלבד.

LauraLF

New member
נצל"ש מישהו ראה אתמול סטיב הארווי

השחקנית שמשחקת את סימון ,לנה קרדוול , השתתפה בפרק בתור בחורה בשם סמנתה וושינגטון שהיא ממש יפה והכל רק היא ממש ממש ממש מסריחה מהפה והיא נראתה טוב אתמול. זהו.

למעלה