התפקדות פברואר

Bow Wow2004

New member
חבל על הזמן

הייתי ממש
אבל לא ראיתי מהתחלה. הפסדתי סצינות טובות איתה? כי הפעם הראשונה שראיתי אותה הייתה בנשף (שלקח 8 דקות, ולא 19 פרקים)

LauraLF

New member
בהתחלה

היא את רומיאו כבן זוגה לנשף באינטרנט ואז היא נכנסה לבית ספר ונראתה ממש ממש טוב ואז היא מתקרבת לרומיאו ופתאום...תפנית...היא מצחינה מהפה....חחח הוא שם לה מיי פה בפונץ'

Bow Wow2004

New member
אה אז בגלל זה...

אני חשבתי שהוא רוצה לשכר אותה כדי להשכיב אותה. מי לא ירצה לעשות דבר כזה? זאת סימון, בכל זאת. אני התחלתי לאחל איחולי מוות לאותו רומיאו שכביכול מנסה לשכר ולשקר את סימון בזמן שהוא בסך הכל דאג להגיינה האישית שלה. אני מתנצל רומיאו. אבל, קלטת מאיזו שנה היה הפרק? לא הצלחתי לראות בכתוביות (למרות שחיפשתי). מעניין, היא נתנה לקריירה שלה לדעוך עד כדי כך אחרי שהיא עזבה את תשוקות? כי אני הבנתי שהיא מקליטה שירים עם צ'אד הראשון, גם. בכלל, יש לך פרטים עליה ועל הפעילויות שלה בשואו ביז בזמן האחרון?

LauraLF

New member
אמממ

היא שיחקה בסרט ג'יפרס קריפרס 2 לא ידעתי על ההקלטות עם דון אבל מה הם מוציאים דיסק? אין לי מושג ממתי הפרק אבל זה נראה אחרי תשוקות או לפחות אחרי התקופה של עכשיו , היא נראתה מבוגרת יותר. בקשר לפעילויות שלה עכשיו אין לי מושג...

Bow Wow2004

New member
על ג'יפרס קריפרס 2 שמעתי

וכן, היא גם מקליטה מוסיקה עם צ'אד הראשון (דון סוואבי). אם היא רק תצליח אפילו להתקרב לאיכויות הווקאליות של אחותה וויטני, אז מובטחת לה הצלחה בין-לאומית סוחפת. נכון, היא אולי יכולה לשכוח מהאמי לתוכניות היומיות, אבל מצד השני הגראמי מתקרב אליה בצעדי ענק. אני אשתדל להשיג איזו הקלטה שלה ונראה מה הסיפור שלה. בכלל, בזמן האחרון כל שחקני תשוקות החליטו להיות זמרים בסדרה ובמציאות: תרזה, איתן, טאביתה, איב, שרידן, וויטני, סימון וכו' וכו'. נראה שעבודה באופרת סבון לא מספקת אותם יותר. אבל ראינו מה קרה לכל אלה שהחליטו לעזוב את הסדרה במטרה להתקדם בחיים ובשואו-ביז. כלום - זה מה שקרה להם.

darklighter

New member
תיקון קטן

לוויטני אין איכויות ווקאליות..... אולי יש לה אבל לא הראו את זה בסידרה... קראתי באתר הרשמי שכשוויטני שרה בעצם זמרת אחרת שרה במקומה והיא עושה עם הפה.... סורי... LONG LIVE TABITHA

p_nurit

New member
גם אני

שם: נורית גיל: 26 דמות אהובה: תרזה סצינה אהובה: קיי בטוחה שצ'ריטי חייזר ומכינה את כולם לצפות בקלטת ובסוף לא רואים כלום

Mrs CoStA

New member
גמני רוצההה

שם: מיטל
דמות אהובה: צ'אדד...(מסכן שלי איך וויטני צעקה עליו אחרי שהוא נישק אותה)...
סצנה אהובה בשבוע האחרון: אוו..יש הרבה.... תרזה ואיתן מתכוננים להמראה...וויטני וצאד מתנשקים (
)...וגם הכאסח בין איבי לאיב...

מפקד

שם: נועה גיל: 15 ו-5 ימים דמות אהובה : אית'ן סצנה אהובה בשבוע האחרון: -לואיס בלי חולצה -הסצנה של איב ואייבי והסטירה -כל קטעי איתן!!!!!

Mrs CoStA

New member
חחחחחחח....איך לא ראיתי תפרק שלואיס

היה בלי חולצהההה?? (נו נו נו נו לעצמי)... "כל קטעי איתן"...חחחחחח

עדידי5

New member
אני די משתתפת סמויה אבל הכל זאת...

שם:עדי גיל:הכי זקנה כאן-23
דמות אהובה:ברור שלואיס
סצנה אהובה בשבוע האחרון:זהו שלואיס לא היה משהו השבוע אז אני חייבת לבחור בצ'אד וויטני על המגרש טניס.

הצילצול

New member
יאללה תורי.. ../images/Emo42.gif

שם: מירב גיל: 21 דמות אהובה: צ'ריטי סטנדיש
סצנה אהובה: קיי והקלטת שניסתה להראות למשפחה שלה שצ'ריטי

moran14h

New member
אני פה אנשים! לא לדאוג!

שם: מורן גיל:14 דמות אהובה:קיי ,טביאת'ה ,טימי,אית'ן,לואיס ושרידן סצנה אהובה בשבוע האחרון:אממ הסתירה שאייבי הכניסה לאיב

למעלה