ה-סקר הישרדות או נולד לרקוד

סבא אסף

New member
זה מה שכתוב שם...

שלום חברים אנו נאלצים לסגור את האתר עקב תלונה שקיבלנו. האתר היה התנדבותי. לא גבה כסף ולא הרוויח כסף על מה שעשה. יש עוד אתרים רבים וטובים שמציעים סדרות טלויזיה ישראלית הן לצפייה והן להורדה שנמצאים ברחבי האינטרנט. "השרשרת לא תישבר בקלות". נהננו להיות איתכם כל עוד זה נמשך. תודה מצוות HEBtV

cooldriver

New member
תלמדו אותי איך

יש לי מכשיר DVD מקליט. אני יודע איך להקליט סרט מטלויזיה אבל איני יודע איך להקליט ערוץ "הישרדות" (ערוץ 10 ) בזמן אני צופה בשידור חי "נולד לריקוד" ? בעבר ניסיתי ולא יצא. תלמדו אותי איך לעשות ....? בבקשה

לפי דעתי הולכים לקרות אחד מהדברים

נולד לרקוד תבוטל עקב רייטינג לא מספק, או שתועבר ליום אחר עקב רייטינג לא מספק. קרוב לודאי שתועבר ליום אחר עקב רייטינג לא מספק לא מספק לא מספק לא מספק לא מספק..... חחחח

זה חד פעמי

נולד לרקוד בשבת זה יהיה חד פעמי וכבר בשבוע הבא/שבועיים הם חוזרים לרביעי/חמישי כשהחל משנת 2008 (עוד משהו כמו 3/4 תכנית) הם עוברים ליום שלישי (אחרי שהימים בין רשת וקשת מתחלפים)

Jen74

New member
נולד לרקוד - עונה שלישית - מה כבר יש לראות?

ראיתי את האודישנים, ראיתי מי ניסה להתקבל ומי התקבל. עכשיו מתחיל השעמום, מבחינתי בכל אופן. אני אצפה בנולד לרקוד מדי פעם כי לא מעניין אותי לעקוב אחרי כל השלבים. הפרק הכפול הראשון של הישרדות הרבה יותר מעניין אותי.

אני הרבה יותר מעדיפה לראות הישרדות

וגם הייתי בטוחה שזה מה שאראה, אבל גם ככה אני מקליטה את זה לחברה שלי כי היא לא יכולה לראות, אז כבר אראה את ההקלטה של 'הישרדות' ואת 'נולד' אראה בשידור חי

borogon

New member
מי שרואה כוכב-נולד-לרקוד-עם-כוכבים שילך

לפורום של באלט. כאן מתעסקים בהישרדות!

למעלה