u שרי
א אמבריי לנצח New member 5/7/07 #12 חחחח אני לא מאמינה ששילמתן 16 שקל בשביל החידה האחרונה שאני ארגיש רע? אם זה מעודד אתכן, הפוסטר עלה הרבה הרבה כסף נכון שהוא יפה אבל?
חחחח אני לא מאמינה ששילמתן 16 שקל בשביל החידה האחרונה שאני ארגיש רע? אם זה מעודד אתכן, הפוסטר עלה הרבה הרבה כסף נכון שהוא יפה אבל?
L lesli New member 5/7/07 #13 גם אנחנו לא מילא אם זה היה עוזר לנו במשו אבל גם זה לא חחח לא את ממש לא צריכה להרגיש רע מעודד אותנו שהוא יהיה בקרוב שלנו הוא מהמם!!! והוא כ"כ מתאים לנו לחדר גם בהתחלה אני וג'ניפר חשבנו שזה פוסטר של הציורים של הדיסק וכשראינו שזה זה נשארנו בשוק!!
גם אנחנו לא מילא אם זה היה עוזר לנו במשו אבל גם זה לא חחח לא את ממש לא צריכה להרגיש רע מעודד אותנו שהוא יהיה בקרוב שלנו הוא מהמם!!! והוא כ"כ מתאים לנו לחדר גם בהתחלה אני וג'ניפר חשבנו שזה פוסטר של הציורים של הדיסק וכשראינו שזה זה נשארנו בשוק!!
א אמבריי לנצח New member 5/7/07 #15 כמעט וקניתי פוסטר של הציור של הסוסים האלה מאטלנטיק, אבל בסוף ההוא נגמר, והמוכר לא ענה לי כל כך על שאלות אז יצא לכן פוסטר יותר שווה
כמעט וקניתי פוסטר של הציור של הסוסים האלה מאטלנטיק, אבל בסוף ההוא נגמר, והמוכר לא ענה לי כל כך על שאלות אז יצא לכן פוסטר יותר שווה
C Chrismakkah convert New member 5/7/07 #16 מקום בו פוסטרים של קין נגמרים-../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
C Cling And Clatter New member 6/7/07 #21 זה היה קשה../images/Emo6.gif התייאשתי מזה חחחחחחחחחחחח אבל תתחדשו!! אחלה פוסטרים
א אמבריי לנצח New member 9/7/07 #30 נועה../images/Emo12.gif ואת מקום שלישי אם אני לא טועה ביחד עם שרי...
W WhiteShadows New member 13/7/07 #38 יאא איזה אדיר זה!!! עכשיו אני קצת מתחרטת שלא התאמצתי יותר...חח פשוט לא היה לי כוח לחשוב על זה יותר מדיי
יאא איזה אדיר זה!!! עכשיו אני קצת מתחרטת שלא התאמצתי יותר...חח פשוט לא היה לי כוח לחשוב על זה יותר מדיי