זינאים!

*זינה*

New member
../images/Emo124.gifזינאים!../images/Emo124.gif

תקשיבו: ביום רביעי יש מפגש בשעה 16:00 בעזריאלי. באותו יום, בשעה 13:00 יש מפגש בחיפה, בתחנת הרכבת שקבענו. את זה אתם יודעים? יפה. אז ככה: אני מבקשת, שתודיעו מי בא, ולאן. מכמה סיבות:
שנדע כמה לחכות, שלא נפספס מישהו או להיפך – שלא ניתקע סתם במקום.
אני לא מתמצאת ברכבות ב-כ-ל-ל, הפעם האחרונה שנסעתי ברכבת בארץ הייתה בגיל 4. אני באמת מעדיפה לנסוע עם מישהו שיודע מה הוא עושה ועל איזו רכבת הוא עולה.
ראו סעיף א´ – כשאנחנו עולים על הרכבת, שנדע שלא השארנו אף אחד ברציף. יש?

gabrielle

New member
אז ככה...

נטע שירי ואני נחכה לכם כמו שקבענו- ביוטבתה ב- 16:00 בעזריאלי אוקי ? :)

shiRan WP

New member
../images/Emo28.gif

אני לא יכולה לבוא מחר, לצערי
רק רציתי לומר שיהיה לכם מפגש מהנה
אני מקווה שבקרוב אני יוכל לפגוש אתכם בכל זאת מתישהו אז תהנו , תחזרו ו- ספרו חוויות
ב´ביי

Cally1

New member
אז...

מי מחיפאים בא לפני?! שאני לא אתקע שם לבד,גם ככה אני לא נוסעת לת"א!

*זינה*

New member
בעיקרון...

אני התכוונתי לבוא לפני, אבל לשם כך אני צריכה לדחות שיעור נהיגה שלי, ואם לא יהיו מספיק אנשים שיבואו – אני לא אבטל אותו. לאן נעלמו כל החיפאים של הפורום??

*זינה*

New member
ועוד משהו...

אני מבינה שמאיזור חיפה והצפון אני היחידה שבאה?? בשביל זה היה כזה בלאגן על מיקום המפגש – חיפה או ת"א?? בכל מקרה – כמו שכבר אמרתי – המון זמן לא נסעתי ברכבות, ואני לא חושבת שאני זוכרת משהו מאיזו נסיעה שהייתה לפני קרוב לשלוש עשרה שנים... אז... אולי מישהו יכול לרענן את זכרוני (למלא אותו מחדש...) – איך ומתי קונים כרטיס? איך יודעים על איזו רכבת לעלות? מתי ואיפה אני אמורה לחכות לרכבת...?? אני יודעת שאני נשמעת כאילו נפלתי מהירח, דברים כאלה פשוטים, אבל מה לעשות. אז אני אודה לכם מאד אם תעזרו לי בקטע הזה כי לא ממש בא לי למצוא את עצמי במקום הלא נכון...

*neta*

New member
אמרת שאת יוצאת מהתחנה

בחוף הכרמל נכון? אם כן אז, בתחנה יש לך אוטומט כרטיסים שם את בוחרת ת"א תחנת השלום משלמת והמכשיר נותן לך כרטיס, ויש גם קופת כרטיסים שם את יכולה לשגע את הקופאית עם כל השאלות שלך כמו מאיפה הרכבת יוצאת איזה רציף וכ"ו. את קונה כרטיס 4-5 דקות לפני שהרכבת באה. ב14:54 תגיע רכבת והיא תיקח אותך אלינו בת"א,זאת הרכבת הכי קרובה ומתאימה לשעת המפגש (את תגיעי לת"א בערך ב15:51).

shiri_b

New member
תשגעי את הקופאית! ואת

הסדרן...תשגעי אותו!!! ותזהרי לא לפספס את הרכבת

*זינה*

New member
אחלה../images/Emo51.gif

וכמה רחוקה תחנת השלום מעזריאלי? עוד משהו: אולי נעשה תגים כאלה עם שם וכינוי בפורום? לא משהו מסובך יותר מידיי, רק איזו תמונה או סתם פיסת נייר שנחבר בסיכה לחולצה. מה אתם אומרים?

shiri_b

New member
את תצטרכי ללכת

שני צעדים בערך...... התחנה מביאה אותך בדיוק לקניון.

Cally1

New member
כנראה...

אמרו לי שיש פה המון אנשים מחיפה,אבל כנראה שלא. אל תבטלי את השיעור שלך,גם ככה אין מה להפגש רק את ואני נפגש כבר בכנס,אם אני אבוא.

*זינה*

New member
אם יהיה כנס...

את באה...!! אני אגרור אותך לשם, אני לא אתן לך להישאר בבית אם יש כנס!!! ובמה שזה לא תלוי – נתגבר על זה, כי לכנס את בטוח באה.
אהה – שירי ונטע – תודה רבה רבה על ההדרכה! מתה עליכן!!!
ובשבילך שירי אני אשגע שם את כולם...

vampire1

New member
אין לך מה לדאוג

יש גשר בתחנת רכבת שמוביל אותך לתוך הקניון.

hilabg

New member
../images/Emo7.gifאז אין זינאים מירושלים?

או אתם פשוט לא רוצים לענות לי?

yana4ka

New member
אל תרדי בשלום!יש תחנה בעזריעלי

אחרי תחנת השלום (שהיא 15 דקות מעזריאלי) יש תחנה שכשיורדים בה עולים בכאלה מדרגות ונכנסים לקניון.הוא אשקרה "מחובר" לתחנת רכבת... העמודים האלה כדי להכניס אלהם את הכרטיס בכניסה ויציאה מרכבת נמצאים בתוך הקניון עזריאלי בכניסה!!!!!

למעלה