אהה... איך קוראים לתחנה שאחרי תחנת השלום? בטוח שזאת התחנה של עזריאלי?? יש למישהו ניסיון בזה?
ז *זינה* New member 24/9/02 #21 אהה... איך קוראים לתחנה שאחרי תחנת השלום? בטוח שזאת התחנה של עזריאלי?? יש למישהו ניסיון בזה?
C Cally1 New member 24/9/02 #22 זינה,מאמי התחנה אחרי השלום היא האחרונה בת"א ככה גם יגידו לך אל תפחדי,כשאת יורדת,פשוט תלכי עם הזרם,ותגיעי בשלום לקניון עצמו במדרגות כמו שאמרו לך ושם כבר תמצאי את החבר"ה זה לא כזה קשה,הקניון לא כזה ענק
זינה,מאמי התחנה אחרי השלום היא האחרונה בת"א ככה גם יגידו לך אל תפחדי,כשאת יורדת,פשוט תלכי עם הזרם,ותגיעי בשלום לקניון עצמו במדרגות כמו שאמרו לך ושם כבר תמצאי את החבר"ה זה לא כזה קשה,הקניון לא כזה ענק
N *neta* New member 24/9/02 #23 לא לא לא בתל אביב ישנן 4 תחנות רכבת לפי הסדר הבא: ת"א אוניברסיטה. ת"א מרכז. ת"א השלום. ת"א ההגנה. את יורדת בשלום כדי להגיע לעזריאלי.
לא לא לא בתל אביב ישנן 4 תחנות רכבת לפי הסדר הבא: ת"א אוניברסיטה. ת"א מרכז. ת"א השלום. ת"א ההגנה. את יורדת בשלום כדי להגיע לעזריאלי.
S shiri_b New member 24/9/02 #24 אני גם די בטוחה שזה השלום תשאלי את הסדרן (לפני שאת משגעת אותו כמובן.)
ז *זינה* New member 24/9/02 #25 אוקיי אוקיי... ../images/Emo13.gif אני כבר אסתדר... מקסימום אם אני לא אגיע תוך 5 דקות... תחכו עוד קצת!! תודה לכולם!!!
אוקיי אוקיי... ../images/Emo13.gif אני כבר אסתדר... מקסימום אם אני לא אגיע תוך 5 דקות... תחכו עוד קצת!! תודה לכולם!!!
V vampire1 New member 24/9/02 #26 אני אנסה לעזור לכם אם אתם רוצים לרדת בעזריאלי אתם צריכים לרדת בשלום ולחפש את הגשר. מקסימום לשאול מישהו איפה הגשר, לא צריך לעשות מזה סיפור.
אני אנסה לעזור לכם אם אתם רוצים לרדת בעזריאלי אתם צריכים לרדת בשלום ולחפש את הגשר. מקסימום לשאול מישהו איפה הגשר, לא צריך לעשות מזה סיפור.
V vampire1 New member 25/9/02 #27 אממממ עוד לא החלטתי אם אני בא אתם מוכנים לכתוב שוב מתי צריכים להיות שם כי אני לא הצלחתי להבין מכל ההודעות שהעלתם לפה.
אממממ עוד לא החלטתי אם אני בא אתם מוכנים לכתוב שוב מתי צריכים להיות שם כי אני לא הצלחתי להבין מכל ההודעות שהעלתם לפה.