איזו היסחפות עלק הכי טוב... בנוסף לזה שכבר כל הביצועים שלהם נשמעים אותו דבר מבחינתי
ב בלונדי211 New member 12/3/11 #17 איזו היסחפות עלק הכי טוב... בנוסף לזה שכבר כל הביצועים שלהם נשמעים אותו דבר מבחינתי
T Twilight Girll New member 12/3/11 #19 ../images/Emo103.gifשוהם!../images/Emo46.gif אני לא אוהבת אותך בפורום הזה
ב בלונדי211 New member 12/3/11 #20 כי אני אומר את האמת?../images/Emo6.gif אבל אני תמיד אוהב אותך לא משנה איפה
מ מורי לנצח New member 12/3/11 #22 אשכרה הכל אותו דבר אצלם כולם עושים קולות רקע לבליין באותה דרך ....
S sondheims Dot New member 12/3/11 #25 נכון, אבל השירים שבליין שר שונים תחשבי על זה כדיסק של בליין, ואז זה לא רע בכלל
Y YourStarDust New member 13/3/11 #34 שמעתי שיר שלו עם מישהי ביוטיוב. שיר מדהים ! Charlene Kaye ft. Darren Criss - Dress and Tie http://www.youtube.com/watch?v=83fJ7hlZkpA
שמעתי שיר שלו עם מישהי ביוטיוב. שיר מדהים ! Charlene Kaye ft. Darren Criss - Dress and Tie http://www.youtube.com/watch?v=83fJ7hlZkpA
A Ayelet 363 New member 12/3/11 #26 אני אמנם לא חושבת שהוא הכי טוב, אבל כל השירים שלהם מעולים לדעתי. דיסק של הוורבלרס זה כזה מאסט (אוו שייצא כבר!)... ד"א- ניסיתי לכתוב את זה קודם, אבל היו לי בעיות במחשב\בתפוז. ><
אני אמנם לא חושבת שהוא הכי טוב, אבל כל השירים שלהם מעולים לדעתי. דיסק של הוורבלרס זה כזה מאסט (אוו שייצא כבר!)... ד"א- ניסיתי לכתוב את זה קודם, אבל היו לי בעיות במחשב\בתפוז. ><
S shaharory New member 13/3/11 #41 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!! אני בעד שישלבו בונוס טראק של כמה שניות של פוורוטי שורק לו
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!! אני בעד שישלבו בונוס טראק של כמה שניות של פוורוטי שורק לו
Y YourStarDust New member 13/3/11 #32 מה אכפת לי שכולם אותו דבר? זה היחיד שאני אוהבת ולא צריך להגזים. זה לא אותו דבר בדיוק... אתה מפתח סלידה לבליין, וסלידה עושה קמטים
מה אכפת לי שכולם אותו דבר? זה היחיד שאני אוהבת ולא צריך להגזים. זה לא אותו דבר בדיוק... אתה מפתח סלידה לבליין, וסלידה עושה קמטים
ב בלונדי211 New member 13/3/11 #35 אויש כמה שטויות מה הקשר לבליין? את טענת שזה השיר הכי יפה מכל הפרקים, ואני טענתי שלא. אנד אוף דה סטורי
אויש כמה שטויות מה הקשר לבליין? את טענת שזה השיר הכי יפה מכל הפרקים, ואני טענתי שלא. אנד אוף דה סטורי
Y YourStarDust New member 13/3/11 #38 סתם כי קראתי גם את מה שכתבת גם במשחק דמויות. וזה מה שאני אהבתי. לא אמרתי שהוא הכי טוב ושכולם צריכים לחשוב ככה... אבל כן לדעתי מגיע לו מקום בדיסק. אבל גם בדיסק שלם רק שלהם זה סבבה.
סתם כי קראתי גם את מה שכתבת גם במשחק דמויות. וזה מה שאני אהבתי. לא אמרתי שהוא הכי טוב ושכולם צריכים לחשוב ככה... אבל כן לדעתי מגיע לו מקום בדיסק. אבל גם בדיסק שלם רק שלהם זה סבבה.
ב בלונדי211 New member 13/3/11 #40 אז זהו מסתבר שלא קראת ואת מוזמנת לחזור להודעה ולקרוא אותה שוב. שונא שמכניסים לי דברים לפה שלא אמרתי!
Y YourStarDust New member 14/3/11 #43 מממ כן קראתי ../images/Emo2.gif גם את ההסבר. אבל זה היה הכי בצחוק בעולם... סורי