חברה חייבים לעזור משפחה במצוקה אמיתית

gorly00

New member
../images/Emo124.gifחברה חייבים לעזור משפחה במצוקה אמיתית

דיברתי בטלפון עכשיו עם אלין צריכים לעזור , חסרים הדברים הבאים- כורסאות לסלון כסאות פינת אוכל (אוכלים על הרצפה) רדיאטור לחימום כלי מטבח שידה לטלויזיה כל דבר יכול לעזור , למי שיש דברים נא לרשום בשרשור וננסה להשיג מוביל עד אליה. חברים נא לעזור זה חשוב!!!!

gorly00 -

הצעתי לאלין פינת אוכל :שולחן עם ארבעה כיסאות שנמצאת בר"ג אם תדעי על שינוע- בבקשה. שבוע טוב, נעמי.

נירה63

New member
אורלי בהמשך לשיחתנו הטלפונית יש לי לתת

לאלין מגבות וכלי מטבח- ספלים, סט צלחות, קערות לסלט) נמשיך להתארגן במהלך השבוע ונעביר אולי במרוכז דרכך את הדברים.

berry23

New member
יש לי הרבה צלחות וכמה סירים, אני יעשה סדר

אני אחפש עוד דברים...

נירה63

New member
berry23 תודה רבה לך , האם תוכלי

לשנע לכיוון המרכז, משם יש שינוע לצפון אל אלין? שולחת לך גם מסר לתיאום.

תודה רבה לכולם אני מדוכאת מאוד ואין לי..

בעה אין לי תאבון הכנתי רק לחבר לאכול מה שיש. ויש מה לאכול בנתים. אין לי תאבון ולא רוצה לאכול כלום רק לישון לשכוח מהכל . אני כבר לא יכולה יותר נופלת מהרגלים אפילו חבר שלי לא מביןמה קורה לי הוא מתבייש מכל התרומות האלו והוא מגיע רק בשעה 14:00 מהעבודה כך שאם אפשר להביא לי את הדברים כמה שיותר מהר בבקשה מצטערת שאני נשמעת לוחצת וחוצפנית כדי לא לריב איתו הוא מתבייש נורא מתרומות. אם לא ניתן אז כשהוא בבית אין מה לעשת. אוף בא לי כבר למות מכל המצב הזה. אבל אני אשרוד אותו נכון?

טיגריס2

New member
אלין יקירתי ../images/Emo140.gif

אני אתקשר אלייך היום אחה"צ ואני לא רוצה לשמוע שאת לא אוכלת או בדיכאון אז תתחילי לחייך כי יש דברים יפים בחיים ובמיוחד יש מי שאוהב אותך פנינה

סוזי10

New member
../images/Emo24.gifרק תרגשי טוב

את לא יודעת כמה חזקה את , עובדה שאת משתפת אותנו , זה לכשעצמו מראה על חוזק,

ritosh

New member
שינוע לאלין

נעמי, למי לשנע למרכז את הדברים לאלין? ומתי ?

ritosh -שינוע לאלין

אולי ענת, שאמורה לפגוש אותך היום (עברה אצלי) תוכל לקחת ממך עד חיפה ונראה הלאה או שצריך לשאול את תיקי מנהלת פורום טוראט להשתמע. נעמי.

אין לי מילים על העזרה שלכם תודה תהיו בריאים:

בע"ה כל היום אני מסתובבת בפרום הזה בדפים קודמים ורואה כמה שאתם עוזרים לאנשים הלואי והיתה לי היכולת לעזור גם כן תודה תודה תודה על הכל אני כותבת מורעבת כי אין לי תאבון רק רעבה ועם דמעות בעיניים על כמה טוב לב יש לכם שתהיו רק בריאים. אמן ואמן כן יהי רצון!!

anchi1512

New member
החזרתי לך מסר, בשמחה אאסוף עבורה

וביום חמישי בשעות הערב המאוחרות [21:00-21:30] אוכל להביא את הדברים לאלין. אלין, אם אפשר רק שלחי לי במסר כתובת וטלפון שאוכל לתאם איתך.
ענת

ענת נשמה-1512 כתבתי לך מסר עם :

בע"ה הכתובת שלי והטלפון של הבית , הקומה הדלת מה רשום על הדלת אלין טובול ואייל ביטון רשום. דלת לבנה מצד ימין זה קומה שלישית רשמתי לך או שלא? וכתבתי לך את הכתובת ואת הטלפוןשל הבית ושל הנייד שלי . שתזכי למצוות ותודה רבה נשמה.

גורלי כסאות לא צריך יש לנו שלושה בבית על אחת

בע"ה מהן יושבת הטלויזיה בתקוה שתהיה שידה כמה שיותר מהר נעמיד עליה את הטלויזיה. רק פינת ישיבה לאכול סלון של שניים אפילו לא יותר לא צריך שניים שלוש ואחד אם יש שניים ואחד זה טוב. אולי קצת דברי מזון ,היום לא היה לי כסף לקנות לחם זה עלה 5.60ש"ח אז קניתי לנו שתיי לחמניות מה לעשות? חייב להסתפק במה שיש . תודה רבה על הכל . אגב אני גם מנסה לעזור בפורום הזה היקר והנדיב הזה המלא אהבה וחום, אם אתם צריכים ממני משהו אני יעשה בשמחה ובאהבה

פינת אוכל

צרי קשר אפנה אותך לחברה שלי בפתח תקווה יש לה למסירה פינת אוכל + 4 כסאות+מיזנון

naoh

New member
דודה אוהבת אם לא יסתדר עם אלין אשמח לקבל א

את פינת האוכל+ 4 כסאות אני מפתח תקוה כך גם לא יהיה בעיה של שינוע וכל זה במידה ולא יסתדר עם אלין של הים ענת

אלין יש לכם דרך לשנע?

יש לי מזנון מעולה לטלויזיה. אני גרה באור יהודה צריך מסחרי לדעתי.

למעלה