חברה חייבים לעזור משפחה במצוקה אמיתית

עכשיו אני רואה שאתם מהצפון... ויש בעית שינוע.

אני יכולה להמתין כמה ימים אם זה יעזור. במקביל אנסה לצלם ולהעלות תמונות של המזנון. הוא בצבע חום, תיראו אותו, ניראה לי שהוא יתאים לכם. מחכה למסר במידה ויש על מה לדבר...

נירה63

New member
דובדבנית תודה רבה לך. לגבי שינוע אבדוק עם

חברים של אלין שנדמה לי מתארגנים עם שינוע אליה בשבוןע הבא, אבדוק ומחר אענה לך. ערב טוב ושוב תודה רבה לך.

דובדבנית תודה נשמה אבל כבר השיגו לי שידה ל-

בע"ה טלויזיה המון תודה . אולי מישהו אחר מכאן יצטרך את זה ותעשי את החסד והמצווה הזאת למישהו אחר? תודה מכל הלב על הרצון הטוב לעזור. תודה תודה ועוד פעם תודה . כבר אין לי דרך להודות לכם . יום נעים נשמה. ותודה שוב פעם על הכל

יש שידת טלביזיה לאלין

אלין יש לך שידת טלביזיה .. אירגנתי לך משהו יפה חבל"ז נארגן לך את זה הביתה תיקי ואני בהצלחה ... תורידו מהבקשה את שידת הטלביזיה .. נ.ב תודה לכולם

נירה את יודעת מי זה זיו?

בע"ה זיו זה בעלה של תיקי וזיו שגן כלומר זה זיו. והם מנהלים לנו את הפורום תסמונת טוראט בתפוז. הם אנשים מקסימים אני מכירה אותם אישית כבר כמה וכמה שנים. ויש להם ילדים מקסימים הם זוג מקסים בלי שום קשר לתרומות אני אוהבת אותם מאוד הם זוג שראוי לדוגמא לזוגות כמו כולם

gorly00

New member
אלין אני מנסה לארגן לך מוביל כנראה השבוע

יש לי ספת ספר יפה במצב מצויין , כסא למחשב , שמיכת פוך ממש חדשה , כלי מטבח וננסה להשיג עוד כמה דברים אם למישהו יש פינת אוכל וסלון באיזור הצפון נוכל לארגן עם ההובלה גם את זה.

שוקולתה

New member
אלין של הים27 את רוצה סדין סטן למיטה זוגית

ונחפש לך עוד דברים להעביר לך בסדר רק לא חזרת אליי ששלחתי לך במסר

אורלי יקרה../images/Emo24.gif שינוע לאלין

יש ציוד שמוכן לאלין - אצל גיסתי (ריכזה הכה) בקיבוץ מענית....ע"י כרכור....אם יש דרך לאסוף משם זה יהיה מעולה. שילחי לי מסר במידה וזה אפשרי - ושוב
על הכל

אני באמת זקוקה לכסא מחשב אני יושבת על כסא מעץ

בע"ה נשבר לי כבר הגב ממנו. אשמח לקבל כל עזרה שתוכלו תיקי שגן היא מנהלת לנו את פורום תסמונת טוראט כאן בתפוז והיא מכירה אותי אישית והיתה בבית שלי פעמיים. אז היא בקשר אישי איתי. אשמח לקבל כל דבר שחסרלי תודה מכל הלב אתם אנשים מדהימים וזאת אני בערוץ 2 לפני הניתוח במוח שכתבתי עליו למי ששכח. אני לא מתביישת במי שאני . בושה היא לגנוב אני לא גונבת רק זועקת לעזרה ואני בדכאון מאוד מימה שקורה לא אכלתי היום כלום אין לי בכלל תאבון ואין כלום

למעלה