חברות וחברים יקרים

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
../images/Emo124.gifחברות וחברים יקרים../images/Emo124.gif

התברכנו בפורום נהדר . מועלים כאן הצעות , רעיונות ,רשמים מתוך נסיון ועוד דברים נהדרים. חשתי שהכל הולך ל"איבוד" בין השרשורים. שוחחתי" עם אביבה במסרים ,אם היא מאשרת שנרכז את הדברים ונעלה אותם בפורום לטובת כולנו. כמובן ,שקבלנו את ברכתה והוסיפה שעוד בנות פנו אליה. כל אחת תקח על עצמה לרכז נושא אחד...וכל פעם להוסיף עידכונים. אביבה תוסיף את הסיכומים לתיקיית המאמרים (כמדומני..) וכל אחראית נושא תעדכן בהתאם. יהיו לנו מאגר נפלא !!!! את הסיכום אני עורכת בוורד, בצורה הבאה: שם הנושא (ככותרת) שם/כינוי החבר/ה- דבריו הרלוונטיים בנושא. כל אחת תשרשר תחת הודעה זו איזה נושא היא מוכנה לרכז. -(מקווה שההסבר ברור
) ברכות חג שמח לכולםםםםםם
.
: PSA-הדבקת מפיות וכל מה רלוונטי. DILI - מדבקות לחלון וכל מה שרלוונטי.

av_i_va

New member
נ ה ד ר - זו ממש ../images/Emo77.gif

אכן, גם משתתפות אחרות העלו את הרעיון ושיר כבר לקחה על עצמה לרכז את נושא מדקות החלון. אני מוכנה לרכז את הרעיונות שעולים כאן מידי פעם ואף להוסיף רעיונות (כמו למשל מיחזור תקליט שעלה כאן) כמו כן - אפנה למקס 63 בבקשה לרכז את כל נושא הצבע. הוא מומחה לכך.

dili

New member
מדבקות החלון, זה שיר, לא?

אולי אפשר לעשות רשימת נושאים וכל אחת תוכל לבחור לעצמה נושא מתוך הרשימה? כי למען האמת, אני רוצה לקחת נושא, אבל לא בטוחה איזה... אולי חומר מקשר? (אבל אז מה רלוונטי אליו? זה לא שייך לקטגוריית צבע שתנתן למקס?) שמישהו יעשה לי סדר בבלגן בבקשה

av_i_va

New member
לדעתי, ...../images/Emo140.gif

כל אחת תקח נושא - בו היא מרגישה חזקה ומתמצאת. כולנו נעזור כמובן את הריכוז נעביר בין כולנו דרך רשימת התפוצה כך שכל אחת תוכל להעיר ולהאיר. אחר כך אעלה את הקובץ למאמרים אבל גם שם - ניתן יהיה לערוך שינויים בהתאם לצורך. הצעתך לרכז את נושא משחת העיצוב מתקבלת בברכה. ולא - אין זה שייך לנושא הצבעים.

אני ישמח לקחת חלק אבל אין לי רעיון

במה, כי אני עוד לא מתמצאת בשום תחום.. אפשר להציע לי כמה רעיונות? על מה שבינתיים עבדתי זה ציור פשוט על עץ ושידרוג קופסת קורנפלקס ל´תיקייה´ לעיתונים. עכשיו אני גם מתחילה לעשות שעון מתקליט אבל הדרך עוד ארוכה.

av_i_va

New member
כל עזרה מתקבלת בברכה.../images/Emo51.gif

יש לרכז גם דברים אחרים - לא רק טכניקות עבודה. כמו למשל: קישורים שמופיעים בפורום אני רוצה לרכז את הקישורים בצורה שונה על מנת שהחיפוש יהיה יותר נוח. במקום להוסיף כל פעם קישור חדש, אגדיר רשימה של נושאים ובהתאם לכך - אעדכן את לוח הקישורים. נושא אחר שצריך ריכוז - ותזכורת...
זה תאריכי ימי ההולדת.

lilachh

New member
הצעת עזרה ../images/Emo140.gif

מוכנה לעזור בכל נושא שעוד אין לו "אמא"...ימי הולדת, קישורים, קבצי תמונות וכו´ וכו´....psa - תעדכני אותי במה צריך עוד עזרה ואת יודעת שאעשה זאת בשמחה.

lilachh

New member
רעיון ../images/Emo62.gif

מוכנה לרכז את כל מה שקשרו בבחומרים ותחליפי לחומרים זמינים וזולים יותר - ולהעלות את זה לפינת העצה... psa - תעדכני אות כאן או במסר

psa

New member
הנושאים שאני מבינה שצריך .

קודם כל כל הכבוד על הענות
. רעיונות לריכוז חומרים: -צבעי זכוכית -סטפ 1 ו2 (או יש לזה שם אחר? -דבקים לשימושים שונים. - יצירה לילדים. -בצקים למיניהם כגון דאס. -עיסות נייר והכנת בובות כלים +דבקים מתאימים - יצירות עם תקליטים. -צבע מקשר -שמות של חנויות ,רחוב , טלפון ,לפי ערים (צריך לרכז את זה בצורה מסודרת). אם יש לכם עוד נושאים שלא רשמתי ואני בטוחה שיש ,אנא הוסיפו. בנושאים השונים צריך להוסיף כבר את כל התת הנושאים הרלוונטיים: דבקים , שמות של חומרים ,חנויות, כל מה ששייך ספציפית לאותו נושא. חשוב חשוב חשוב: את נושא המפיות למשל :ריכזתי את כל החומרים מחודשים עברו. אשמח ללמד איך לעשות זאת בלי לדפדף יותר מדי. תודה רבה
רשימה ביניים : שיר - מדבקות לחלון lilachh -בבחומרים ותחליפי לחומרים זמינים וזולים יותר - ולהעלות את זה לפינת העצה... PSA - מפיות וכל מה שקשור.

lilachh

New member
psa ../images/Emo24.gif

אם יש צורך בעוד עזרה - אני מוכנה לתת יד

psa

New member
ההודעה ברחה לי......./images/Emo8.gif

תודה ענקית...
אם תהיה חלוקה אז באמת יהיה קל לכולם.

catwomano

New member
../images/Emo41.gifשלום לכולם..

משום מה זו כבר ההודעה השלישית שלי , אך איני מצליחה לראותן אחרי שאני עושה שלח, אז אני מקווה שההודעה הזו תגיע, מה ששאלתי בהודעותיי הקודמות , איך למעשה מכינים את המדבקות האלו , כפי שמופיעות בתמונות. אגב, הפורום נהדר ואתם פשוט מוכשרים בצורה יוצאת דופן, לתגובות אשמח עד מאוד.. בהנחה שתוכלו לראות את הודעתי זו ...

lilachh

New member
תדפדפי כמה דפים אחורה

יש המון הודעות לגבי המדבקות, אם עדיין יהיו לך שאלות אשמח לנסות לעזור

psa

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

מ ק פ י מ ה ה ה

למעלה