אין בעד מה..כבר שמתי אותו כאן והוא ירד
P psa New member 28/9/02 #26 שיר ,הבנתי -אחלה של מאמר .תודה טוב נו , מסבירים לי לאט אני מבינה מהר.....
ד דניאל של מורן New member 28/9/02 #22 אז אני מתנדבת לאסוף חומר על יצירה לילדים (רעיון נהדר אגב.) תרשמו אותי.
2 2_be New member 28/9/02 #27 ../images/Emo32.gif לשאלתך psa... שאלת איך למצוא בלי לדפדף יותר מידי.. אני מקווה שאת עובדת בעזרת החיפוש המתקדם ואז בד"כ מקבלים את התוצאות בצורה די מדויקת (מניסיון.. )
../images/Emo32.gif לשאלתך psa... שאלת איך למצוא בלי לדפדף יותר מידי.. אני מקווה שאת עובדת בעזרת החיפוש המתקדם ואז בד"כ מקבלים את התוצאות בצורה די מדויקת (מניסיון.. )
2 2_be New member 28/9/02 #28 חוץ מזה..אני אנסה לרכז את הקישורים אם אף אחת לא לקחה את זה עדיין על עצמה. אבל זה יקח לי קצת זמן כי יתכן ובשבוע הקרוב אהיה קצת עסוקה...
חוץ מזה..אני אנסה לרכז את הקישורים אם אף אחת לא לקחה את זה עדיין על עצמה. אבל זה יקח לי קצת זמן כי יתכן ובשבוע הקרוב אהיה קצת עסוקה...
L lilachh New member 28/9/02 #29 be אני שלחתי לאביבה את רשימת הקישורים שעברתי עליהם עד לפני שבועיים ככה שאין צורך לעבור על הקישורים הישנים אלא רק מלפני שבועיים והילך..
be אני שלחתי לאביבה את רשימת הקישורים שעברתי עליהם עד לפני שבועיים ככה שאין צורך לעבור על הקישורים הישנים אלא רק מלפני שבועיים והילך..
ק קלמנטיננה New member 29/9/02 #31 מוכנה לקחת בצקים למינהם בעיקר דאס, שאני עובדת איתו המון. רעיון מעולה, כח הכבוד
א אורלי99 New member 29/9/02 #32 אני מוכנה לרכז את כל הכתובות של החניות ומרכזי יצירה שמתפרסמים פה מידי פעם.
ד דניאל של מורן New member 29/9/02 #34 שאלה קטנה- את הקובץ לשלוח לך או לצרף ישר למאמרים? אם לןמאמרים, אז אני צריכה הסבר איך לעשות את זה. התחלתי כבר לאסוף חומר ויש לי כמות מאוד מכובדת של מאמרים, אתרים ותמונות. וכשאני ירצה כל פעם לעדכן, למי לשלוח?
שאלה קטנה- את הקובץ לשלוח לך או לצרף ישר למאמרים? אם לןמאמרים, אז אני צריכה הסבר איך לעשות את זה. התחלתי כבר לאסוף חומר ויש לי כמות מאוד מכובדת של מאמרים, אתרים ותמונות. וכשאני ירצה כל פעם לעדכן, למי לשלוח?
S s h a b l u l i t New member 29/9/02 #39 hi..dont forget me.. i be back soon and people you know i love papier mache.. take care everyone.. and see you soon..
hi..dont forget me.. i be back soon and people you know i love papier mache.. take care everyone.. and see you soon..