חברים כנסו כנסו -

magenta73

New member
../images/Emo124.gif חברים כנסו כנסו -

בקשר למפגשון, אתם יכולים להתחיל לסקול אותי מעכשיו, אבל שכוח שכחתי שחמישי הבא זה מופע האיחוד של האימפריה - שבכס ואני שם(גונדרי - רוצה גם? פנה ללשיכתי) אז מה נראה לכם? שישי? אני לא ממש בעד... או שנעביר את זה שבוע... לא שבוע הבא, אלא עוד שבועיים זה יוצא ה-30 לאוגוסט...

איפה אישון שיגיד "אמרתי לך"?!

מבחינתי, יום שישי זה בטוח לא יסתדר (אל תגזימו, פורום פורום, אבל לבזבז לי שישי בערב זה קצת יותר מדי
). יום חמישי שאח"כ? אלוהים גדול עד אז, לא יכולה להבטיח... מקסימום נעשה מפגש בלי המגהצת
סתם סתם, נראה לך שאני מוותרת עליך...

אישון36

New member
אמרתי לך

המשפט הקלאסי מכול סרט אמריקאי ו/או אימא פולניה. במקום לקבוע מהיום להיום את ניכנסת למחשבות על דייטה.....ואחרי סוף שבוע "בריא" את נאלצת לקבל ארכה. מה דעתך על היום ? אישון. סקרן.

magenta73

New member
כאמור - לי אין בעיה

זה קל"ב מבחינתי, אבל יש אנשים שבאים מרחוק... אז האמת היא, מתי שנוח להם - יהיה נוח גם לי חוץ מה23 כמובן....

magenta73

New member
זה לא שזה לא יוצא לפועל

זה נדחה בשבוע.... זה הכל... אל תהיו כבדים, תביאו טאקי!

magenta73

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אני אביא חוץ מהסחבה גם את המיני שש-בש שלי....

../images/Emo26.gif יאללה, מרימה את הכפפה ../images/Emo45.gif

בקיצור, ביום שבת הקרוב, 18/8, בשעה יחסית מוקדמת (17:00-18:00) מסתיימת לה סדנה שיש בכוונתי להשתתף בה, בביכורי עיתים בת"א (אין לי מושג איפה זה...) אני אשמח מאד לקבוע איתכם ל- 17:30 באותו איזור, או באיזור שאינו רחוק ממנו (כיוון שמצטייר שאבוא בלי רכב, שיש לי טרמפ מעולה... ובלי הפיזיקאי, שלא רוקד ריקודי בטן ואין לו מה לעשות יום שלם לבד בת"א...). לדעתי, השעה המוקדמת בצהרי יום שבת יכולה רק להוסיף לעניין. אני אוהבת אוהבת אוהבת אור יום. יש מתנדבים, או שאני אפגש עם עצמי?!

זכוכיות

New member
בעיקרון אני במרכז בסופ"ש הקרוב

אבל בשביל לפגוש אותך אני לא צריכה להיות שם
אולי אם תהיה הענות גדולה...

magenta73

New member
אין לי בעיה לפגוש אותך בעצמי

אבל לא נראה לי שזה יתאים לכולם, אם כן - סבבה....

magenta73

New member
ואז אנשים שואלים למה לא עושים פה מפגשים...

חבר'ס, אני מנסה להרים פה מפגש. אני מצטערת ומתנצלת שהתאריך שנקבע בחופזה ובלי מחשבה מוקדמת מצידי לא הסתדר, אז יש כאן שתי אופצות - או להיות פונקציונלים - ולנסות לארגן תאריך שיהיה נוח לכולם, לתת הצעות קונקרטיות ולרואת אם זה מסתדר, או להגיד מתאים לא מתאים, ומה מתאים... לא מבינה בשביל מה צריך את כל הערות הסרקסטיות האלה. למה הן עוזרות בדיוק?

moi24

New member
זה בא עם פריבילגיות?

יש פה ילד רע שאפשר לסדר לי?? וחוצמזה - סליחה אבל אני לא מבינה למה מוציאים עלי עצבים. זה שיש פה בעיות תיפקוד זה ממש לא אשמתי.

למעלה