קודם כל - לא אני הכתרתי את עצמי. ודבר שני - זה עצבים של בוקר...
M moi24 New member 13/8/07 #21 ../images/Emo3.gif קודם כל - לא אני הכתרתי את עצמי. ודבר שני - זה עצבים של בוקר...
ט טובי10 New member 14/8/07 #32 היי חברים, מפגש בערב שישי,, מוסיקה,, ולהכיר.. בכיף אפשר ערבי שישי,,,, מסיבה... ולהכיר בכיף
M magenta73 New member 12/8/07 #14 ../images/Emo41.gifשתי אופציות בחירה../images/Emo41.gif נראה לי שנעשה את זה ככה. או יום שבת ה25.8 מי שמתאים לו - ישרשר את האייקון הבא: או יום חמישי ה29.8 - מי שמתאים לו - ישרשר את האייקון הבא: מי שלא ממש משנה לו - ישרשר כך: תוצאות בקרוב....
../images/Emo41.gifשתי אופציות בחירה../images/Emo41.gif נראה לי שנעשה את זה ככה. או יום שבת ה25.8 מי שמתאים לו - ישרשר את האייקון הבא: או יום חמישי ה29.8 - מי שמתאים לו - ישרשר את האייקון הבא: מי שלא ממש משנה לו - ישרשר כך: תוצאות בקרוב....
C cheshire9 New member 13/8/07 #30 הציץ ונפגע אם תקבעו משהו רציני - אשתדל גם להגיע...... יש כמה פרצופים שאני צריך לראות עוד מימי העליזים בפורום. ויש כמה אחרים\ת שמתים כבר לעשות בי לינצ' אז זאת ההזדמנות. אבל בואו נעשה את זה באיזה לילה בבר אפלולי בתל אביב - אחרת איך תדעו שאתם סינגלים ?
הציץ ונפגע אם תקבעו משהו רציני - אשתדל גם להגיע...... יש כמה פרצופים שאני צריך לראות עוד מימי העליזים בפורום. ויש כמה אחרים\ת שמתים כבר לעשות בי לינצ' אז זאת ההזדמנות. אבל בואו נעשה את זה באיזה לילה בבר אפלולי בתל אביב - אחרת איך תדעו שאתם סינגלים ?
א אישון36 New member 13/8/07 #31 לא יהיה מפגש !!! אם היה אמור להיות מפגש זה היה הלילה, או מחר בלילה. עוד שבע שבועות בשבע תחנות......זה לא עובד. אישון. נעים להכיר.
לא יהיה מפגש !!! אם היה אמור להיות מפגש זה היה הלילה, או מחר בלילה. עוד שבע שבועות בשבע תחנות......זה לא עובד. אישון. נעים להכיר.
F froggirl New member 16/8/07 #36 נראה לי שיום שבת נופל על האיחוד של היי פייב סתאם סתאם. קצת בטיזינג.
C cheshire9 New member 17/8/07 #38 תאריך - שעה - מקום הילדים פה בביקור אז לא בטוח אבל אנסה לבוא....... אם מ ה 25 והלאה - יש יותר סיכוי
C cheshire9 New member 18/8/07 #40 סבבה אם אשאר בחיים אשתדל להגיע (הילדים טסים בלילה קודם) (ושילחי פרטים במסר - אחרת אצטרך לעבור בין כל מי שבמקרה בחוף ולשאול אם הוא לא מפורום סינגלס.....)
סבבה אם אשאר בחיים אשתדל להגיע (הילדים טסים בלילה קודם) (ושילחי פרטים במסר - אחרת אצטרך לעבור בין כל מי שבמקרה בחוף ולשאול אם הוא לא מפורום סינגלס.....)