9 בערב[:
S Selena Gomez New member 6/9/08 #35 בטח D: זה ישודר בארץ בשידור חי בערוץ MTV בשעה 4 בלילה בשעון ישראל.
S Selena Gomez New member 6/9/08 #40 הטקס עצמו מתחיל ב4 בלילה, יש את השטיח האדום שהוא מתחיל ב2 כמו שכתבת.
S Selena Gomez New member 6/9/08 #25 באמת???? מה הפרק ששידרו אתמול עם האנשים העשירים ??... ואיי מגניב D: , סוף סוף הם מביאים לארץ את הפרקים בהפרש סביר..
באמת???? מה הפרק ששידרו אתמול עם האנשים העשירים ??... ואיי מגניב D: , סוף סוף הם מביאים לארץ את הפרקים בהפרש סביר..
P pop128 New member 6/9/08 #26 כן הקטע פשוט זה שכאן משדרים כל יום, שמה משדרים פעם ב... ככה שזה לא מסתדר S=
S Selena Gomez New member 6/9/08 #27 ישדרו את הפרק הזה ביום שני D: נראה לי שבינתיים זה יהיה הפרק האחרון החדש שישדרו בארץ לפי מה שאמרת.. אבל נחמד שהביאו פרקים חדשים לארץ בזמן כה קצר
ישדרו את הפרק הזה ביום שני D: נראה לי שבינתיים זה יהיה הפרק האחרון החדש שישדרו בארץ לפי מה שאמרת.. אבל נחמד שהביאו פרקים חדשים לארץ בזמן כה קצר
S sHiR TaDmOr New member 7/9/08 #48 ../images/Emo176.gifכן, זה של העונה השנייה וזה הפרק שיש עוד 8 דק' בערך ^^
S sHiR TaDmOr New member 7/9/08 #49 ../images/Emo176.gifחח טעות שלי, היום הפרק סוכר, לא סוכר.. ג'וני בי גודי זה עוד כמה ימים ^^ חח:]
P pop128 New member 7/9/08 #50 האא אבל גם זה עוד לא שודר שם! אנחנו עוקפים אותם |: אני בשוק, פשוט שוק טוטאלייייייי.
S sHiR TaDmOr New member 5/9/08 #15 ../images/Emo176.gifעהאהאה ראיתי היום גם חחח אמא שלי בטעות העבירה לערוץ 25, סטאר וורלד, והיא ישר קראה לי "שיררררר חברה שלך בטלוויזיה!" ואח שלי עשה כזה "היא ממש יפה" ואמא שלי אמרה "כן היא באמת יפה" DDDDDDDD: ככ חיכיתי לספטמבר בגלל הדיסק , אמא שלי תקנה לי אותו באילת בקרוב =] תודה:]
../images/Emo176.gifעהאהאה ראיתי היום גם חחח אמא שלי בטעות העבירה לערוץ 25, סטאר וורלד, והיא ישר קראה לי "שיררררר חברה שלך בטלוויזיה!" ואח שלי עשה כזה "היא ממש יפה" ואמא שלי אמרה "כן היא באמת יפה" DDDDDDDD: ככ חיכיתי לספטמבר בגלל הדיסק , אמא שלי תקנה לי אותו באילת בקרוב =] תודה:]
M millllley New member 5/9/08 #16 כן , יא , היא מהממת . ../images/Emo99.gif../images/Emo176.gif לאבא שלי יש יציאות שאני דומה לה . D ; ואני כזה " הלוואי !!!!!! " היא מדהימה .
כן , יא , היא מהממת . ../images/Emo99.gif../images/Emo176.gif לאבא שלי יש יציאות שאני דומה לה . D ; ואני כזה " הלוואי !!!!!! " היא מדהימה .