חדשות

loner in love

New member
../images/Emo124.gifחדשות../images/Emo124.gif

this just came in
הסינגל החדש של מקפליי [לא פורסם שם השיר] יצא ב16.8 והאלבום הבא שלהם [לא פורסם השם...] יצא ב29.8 וכמו שכבר אמרתי האתר הרשמי הבטיח תמונות מההקלטות בקרוב, אז בהחלט יש למה לצפות

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif תודה

בתקופה הקרובה באמת הולכת להיות עמוסה הבגרויות נגמרות ומקפליי מתחילים.. אין לי סבלנות לחכות!!

loner in love

New member
אעאעאע איפה כתוב?

וכמה עותקים יגיעו? כי שלא תטעו, האבלום הראשון גם הגיע הבעיה שהגיע רק עותק אחד שלו

לפני כמה גליונות היתה בת אחת

שהתלוננה על זה שהם לא מפרסמים חומר עליהם, רק חדשות פה ושם, ואז הם הגיבו לה:" אל תדאגי, כשהדיסק שלהם יגיע אילנו למערכת ולארץ בכלל, אתם תשמעו מהם (תצפו להפתעות)" ככה שאין לי מושג כמה עותקים יגיעו ואיזה גרסא יביאו לארץ

DesertRose7

New member
אה ראיתי את זה..

חח.. אבל אני שומרת על ציפיות נמוכות. ואני דווקא רוצה שיהיו הפתעות!! אני אוהבת הפתעות!!

loner in love

New member
על עוד לא כתוב שום דבר במפורש

על הדיסק החדש אני לגמרי לא מצפה לכלום כי הם אומרים את אותו דבר מאז שיצא הדיסק הראשון. הם אמרו שהוא לא הגיע לארץ למרות שהוא כן הגיע [אפילו אם זה עותק אחד, העיקר הגיע] והם לא ידעו מזה כלום ועדיין חיכו ואמרו "כשהוא יגיע..." קיצר אל תסמכי על זה

אני לא סומכת עליהם בקטע הזה..

בקשר לדיסק..אבל אם הם אמרו אז אולי עדיין יש סיכוי, לא נראה לי שהם יגידו סתם.אבל עדיין אני שומרת על ציפיות נמוכות..

mayoosh4

New member
נכון ראיתי את זה../images/Emo45.gif

ואני כזה לחברה שלי: "אבל פאק הם לא קולטים שהם כבר לא יביאו את הדיסק?!" ואז חשבתי לשניה ואמרתי : "אהה לאאאא הם מתכוונים לדיסק החדש יאיישיישישישישישששש!!!!!!!"

M c F l y

New member
יאייי

יומאחרי המומו שלי :] ויקראו גם לאלבום החדש ככע?!

למעלה