איך ככה? כתבתי שעדיין לא פורסם השם =/
M Miss Danny Jones New member 17/6/05 #9 קראתי בפורו הרשמי..... שלדיסק יקראו- TBC וTBC זה- To be confirmed אני לא יודעת אם זה נכון....אבל אם אתם רשומים שם אז הינה הכתובת של ההודעה- http://bb01.mer.uk.vvhp.net/mcfly/YaBB.pl?board=news;action=display;num=1118958382
קראתי בפורו הרשמי..... שלדיסק יקראו- TBC וTBC זה- To be confirmed אני לא יודעת אם זה נכון....אבל אם אתם רשומים שם אז הינה הכתובת של ההודעה- http://bb01.mer.uk.vvhp.net/mcfly/YaBB.pl?board=news;action=display;num=1118958382
D DesertRose7 New member 17/6/05 #11 TBC זאת אומרת שיודיעו על השם בהמשך.. יש גם TBA שגם יודיעו בהמשך.. יעני אנאונס (אין לי כוח לאנגלית)
M M c F l y New member 17/6/05 #13 חחח עזבי אני מפגרת הייתי בביה"ס וחברה שלי לחצה עליי לצאת מהמחשב אז הייתי בטוחה ש-this just came in זה השם של הדיסק
חחח עזבי אני מפגרת הייתי בביה"ס וחברה שלי לחצה עליי לצאת מהמחשב אז הייתי בטוחה ש-this just came in זה השם של הדיסק
L loner in love New member 17/6/05 #19 אה חחחחחחחחחחח לא... זה כאילו כמו שאומרים בחדשות חחח עזבי סורי אם בלבלתי מישו
• •ExtraordinarY GirL• New member 17/6/05 #12 יאייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif למרות שאין לי אמ טי וי היטס [זה בשלבי שיכנוע....] עדיין אני שמחה בשבילם! ושיהיה להם המון בהצלחה! טנקססס חן!
יאייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif למרות שאין לי אמ טי וי היטס [זה בשלבי שיכנוע....] עדיין אני שמחה בשבילם! ושיהיה להם המון בהצלחה! טנקססס חן!
I inbal287 New member 17/6/05 #22 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifתודה חן../images/Emo140.gif ענבי נוסעת לחו"ל ביולי-אוגוסט והיא רצתה להביא לי את הדיסק החדש שלהם, אבל אם הוא יוצא רק ב29/8 אז היא חוזרת לפני ... אולי היא תצליח למצוא לי את הסינגל החדש
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifתודה חן../images/Emo140.gif ענבי נוסעת לחו"ל ביולי-אוגוסט והיא רצתה להביא לי את הדיסק החדש שלהם, אבל אם הוא יוצא רק ב29/8 אז היא חוזרת לפני ... אולי היא תצליח למצוא לי את הסינגל החדש
H hadasrulez New member 18/6/05 #25 את צוחקת עליי!!!!!!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif אני לא מאמינההה הכנסת אותי לדיכאוןן הדיסק היה אמור לצאת ב8.8 לא?? ארר אאררר בניתי על בת דודה שלי שתקנה לי אותו בלונדון ארר היא בחרה בטיול הזה שיתאים במיוחד ל8.8!!! אני לא מאמינה בעעעעע :|
את צוחקת עליי!!!!!!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif אני לא מאמינההה הכנסת אותי לדיכאוןן הדיסק היה אמור לצאת ב8.8 לא?? ארר אאררר בניתי על בת דודה שלי שתקנה לי אותו בלונדון ארר היא בחרה בטיול הזה שיתאים במיוחד ל8.8!!! אני לא מאמינה בעעעעע :|
H hadasrulez New member 19/6/05 #30 כיכיכיכי היה כתוב את זה באיזה אתרר אררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינההה אוףףף שוב לחכות חצי שנההה
כיכיכיכי היה כתוב את זה באיזה אתרר אררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינההה אוףףף שוב לחכות חצי שנההה
S SurfeR Babe New member 19/6/05 #31 גם אותי זה מבאס .. כי סבתא שלי תהיה שם .. חח אני יודעת שזה אולי מצחיק אותכן אבל פשוט היא טסה לשם המון בגלל המשפחה והכל .. אוף אבל תודה בכל מקרה על החדשות , חן .
גם אותי זה מבאס .. כי סבתא שלי תהיה שם .. חח אני יודעת שזה אולי מצחיק אותכן אבל פשוט היא טסה לשם המון בגלל המשפחה והכל .. אוף אבל תודה בכל מקרה על החדשות , חן .