תודה :)
9 999שקד דגן New member 7/1/08 #27 אז מהההההההה, באים לפה הרבה? ../images/Emo98.gif שתדעו לכם שהמנהל שלכם אכזרי. זה מה שהוא, אכזרי היי D: שקדגן, 17 וכאלה. [מה, צריך להגיד פייבוריט וכאלה? נועם. נראה לי. סתם כי הוא מגניב כזה, לא עושה יותר מידי בעיות...] היי! חזקוש פה
אז מהההההההה, באים לפה הרבה? ../images/Emo98.gif שתדעו לכם שהמנהל שלכם אכזרי. זה מה שהוא, אכזרי היי D: שקדגן, 17 וכאלה. [מה, צריך להגיד פייבוריט וכאלה? נועם. נראה לי. סתם כי הוא מגניב כזה, לא עושה יותר מידי בעיות...] היי! חזקוש פה
V Volldemort New member 7/1/08 #30 ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif היי היי שקדיה.
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif היי היי שקדיה.
ס סרח האשכנזי New member 7/1/08 #34 היי..פורום שמיניסטים משתלט על הפורום ../images/Emo3.gif השתלבות נעימה
ע עוגיה12 New member 7/1/08 #29 היי לכולם אני חדשדשה!! =] ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif
N Nurit Girl New member 7/1/08 #35 חדשה [:O] אני נורית, בת 15. אממ.. עוד פרטים? אין לי ממש פייבוריט [או פייבוריטית..] מהתוכנית, בינתיים אני בעד אף אחד. אולי קצת בעד נועם, סתם כי הוא חמוד טוב, אני מקווה להשתלב פה וכל הבלה בלה בלה הזה ^^ להת' אה, ואלכס ואני גרים באותו יישוב :-O
חדשה [:O] אני נורית, בת 15. אממ.. עוד פרטים? אין לי ממש פייבוריט [או פייבוריטית..] מהתוכנית, בינתיים אני בעד אף אחד. אולי קצת בעד נועם, סתם כי הוא חמוד טוב, אני מקווה להשתלב פה וכל הבלה בלה בלה הזה ^^ להת' אה, ואלכס ואני גרים באותו יישוב :-O
ש שלומי 747 New member 8/1/08 #36 שלום לכולם../images/Emo13.gif אני חדש, ואני אוהב את ג'יבארו! למרות שגם סבאנה בסדר.. לא יודע, טיפה יותר את ג'יברו אבל עדיין לא סגור ב-100% האמת שאני דיי קורא סמוי פה, אבל מדיי פעם אגיב גם (אם זה בסדר )
שלום לכולם../images/Emo13.gif אני חדש, ואני אוהב את ג'יבארו! למרות שגם סבאנה בסדר.. לא יודע, טיפה יותר את ג'יברו אבל עדיין לא סגור ב-100% האמת שאני דיי קורא סמוי פה, אבל מדיי פעם אגיב גם (אם זה בסדר )