חדש בפורום
מסרים מקלפים

גריני

New member
../images/Emo124.gifחדש בפורום../images/Emo70.gif מסרים מקלפים

טוב, אז "העתקתי" מפורומים אחרים, מה יש, אסור
מי מכם שרוצה לקבל מסר שבועי, בקלפים, בנושא כלשהו, מוזמן לשרשר לכאן את בקשתו/שאלתו. דוגמאות:
מבקש מסר בנושא עבודה: אינני עובד כרגע, מה עלי לעשות על מנת למצוא עבודה
מבקשת מסר בעניין הבעל - איך לגרום לו לברוח מהבית
(או לחילופין: איך לזרז את הגעתו של "הנסיך על הסוס הלבן") המסרים יינתנו בקלפי פנימיאלים או טארות "רגילים" (מה שנקרא ריידר) או טארות של אושו. אנא ציינו בהודעתכם באיזה קלפים הייתם רוצים לקבל את המסר. דוגמא לאיך העסק הזה עובד, הנה - באדיבות גילי המקסימה שלנו
קישור לשרשור כזה בפורום עולם המיסטיקה

לקשמי

New member
טוב, אז אני אתחיל ../images/Emo9.gif

מקלפי טארות (הרגילים): מה באמת אני צריכה לעשות בנוגע לעבודה? להילחם כדי להסתדר בעבודה החדשה שמצאתי או לעזוב ולמצוא עבודה אחרת? ואם לעזוב, האם להמשיך לחפש באותו תחום או שהגיע הזמן למשהו חדש? (עבודה בתחום אחר)

העבודה שלך ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אהלנים לקשמי
שאלת לגבי העבודה שלך, מה באמת את "צריכה" לעשות, ושלפתי עבורך את קלף הכוכב
הקלף הזה מספר לי על הערכה עצמית, על שפע, על יכולת להכיר בערכך עצמך ובערכם של האחרים, וממליץ לך לפעול בדרך יצירתית בשני תחומים עיקריים: רגישות ואינטואיציה חזקה, ויכולת להפוך את הרגישות לתפיסה.
יש בך שאיפה עמוקה ליצור משהו חדש וההמלצה היא ללכת על זה, עם כל הרגש והאינטואיציה שלך. יש בך שפע של אור שמבקש להתבטא כלפי חוץ, את מייצגת תום וטוהר ורצוי להעביר את זה לחייך המקצועיים מתוך ביטחון והערכה עצמית.
התמונה בקלף היא של אשה עירומה הכורעת אל האגם כאשר בידיה היא מחזיקה כדים ושופכת מהם מים, כד אחד נשפך לאגם, והכד השני נשפך על היבשה ויוצר חמישה פלגי מים המזכירים לנו את חמשת החושים. אז את האדמה היא מרווה, אבל האגם לא ממש זקוק למים, רק מזכיר לנו את השפע שבתוכנו וקורא לנו לפזר אותו הלאה.
ההיבט האסטרולוגי של הקלף הוא מזל דלי שבין היתר מעדיף לסבול לא פעם למען האנושות והסביבה שלו, הוא שואף למצוא את מקומו ולהגשים את שאיפתו.
הקלף מצביע על רעיון חדש שבוער בקרבך ומבקש ממך לתת לו ביטוי גם אם הוא מוזר, לא מקובל, תמהוני משהו. כדאי לבדוק את הרעיון ולראות בבהירות איך את מיישמת אותו בפועל.

לקשמי

New member
תודה גילי

האמת היא שדווקא לא חשבתי, לפחות לא באופן מודע על רעיון יצירתי כלשהו. אני יודעת שיש בי רצון לעשות שינוי בחיים, לפחות בתחום העבודה אבל אני לא יודעת מה בדיוק אני רוצה לעשות. אני רק יודעת שאני רוצה לתרום כמה שיותר לחברה. לתת מעצמי כמה שיותר. אבל שוב, אין לי משהו ספציפי שחשבתי עליו. דווקא מפתיע שהקלף מצביע על הערכה עצמית, כי למען האמת זה דבר שדי חסר לי. אף על פי שיכול להיות שיש לי מידה של הערכה עצמית כי העובדה היא שאני עושה דברים שאחרים לא מעזים לעשות (למשל לעזוב מקומות עבודה).

LCA

New member
../images/Emo9.gif

אבקש לדעת משהו על לימודים: מרגישה מבולבלת לגבי הלימודים, לא יודעת אם כדאי להמשיך בלימודים שלי במקום הנוכחי או לעבור למקום אחר או פשוט ללמוד משהו אחר... אשמח לקבל כל תשובה (מאושו או ריידר) בשביל להאיר את המצב... שבת שלום לכולם

גריני

New member
מסר ל-LCA ../images/Emo23.gif

איזה קטע עם הקלפים האלה... ביקשתי עבורך מסר מקלפי אושו ומה שיצא זה עצלות- שברגע הראשון גרם לי להרמת גבה, אבל- שימי לב: הקלף מציע לך לראות את שברי המראות שמסביב, סימן וודאי לכך שהמקום שאליו את חושבת שסוף סוף הגעת - עומד להתרסק ולהתפורר לנגד עינייך
במילים אחרות המסר שלך ברור כשמש: קומי ועזבי את המקום הזה כי הגיע זמנך לנוע הלאה. איך את מרגישה עם המסר הזה

LCA

New member
תודה ../images/Emo140.gif

נראה לי שבאמת הגיע הזמן לנוע קדימה.. אבל כיון ששנת הלימודים הזאת כבר משולמת ולא אקבל שקל מכספי בחזרה אם אעזוב אסיים את השנה ושנה הבאה אלך למקום אחר... רק בקשה קטנה נוספת -הכיון שבחרתי מתאים לי? שוב תודה

ש ו נ י

New member
שבוע טוב../images/Emo45.gifלכולם/ן

קודם כל - יוזמה יפה
יש משהו כיפי נורא במסרים מקלפים דבר שני, יש לי ממולדת השבוע (יום ב') אז
ממולדת שמח לי
דבר שלישי; אמממ.... אני רוצה לשאול על הכל על הנסיך הלבן שנפל מהסוס על העבודה שגם נפלה מהסוס על מה שנראה שהוא החיים שלי שנפלו מהסוס אז על מה לשאול קודם? אממ... אממ.... אני אפילו לא יודעת מה לשאול אז.... כמה אפשר בכל פעם? ובאיזו תכיפות אפשר? אני רוצה לשאול קודם כל על ה... אמממ... ה... טוב, אז... בפנימיאלים על הנסיך זהו! זאת השאלה הראשונה שלי הרבה תודה ושוב שבוע טוב ושמח
והמון בשורות טובות לכולנו אמן ואמן

הנסיך שלך../images/Emo6.gif מימולדת שמייח../images/Emo65.gif

היי שוני
ובים ליום הולדתך מחר, וימבה איחולים, כל שתבקשי לו יהי
בכל פעם... שאלה אחת...
שאלת לגבי הנסיך
ולפני שאני מצטטת עבורך את ה"פנימיאל" שנשלף, רוצה להזכיר לך משו: אין באמת נסיכים ואבירים על סוסים לבנים, יש רק את אלה שאנו מכתירים לנסיכים, וכאשר אנו מסירים מהם את הכתר הם מתגלים כאנשים לא פחות נפלאים, ולעיתים, לא ממש נסיכים. אז בעצם, מה שרוצה לומר לך, זה שרצוי להתמקד ולהתחדד עם המשאלה שלנו, בטרם שולחים אותה ליקום
והנה הפנימיאל שלך:
אלוהים יקר, עזור לי לפגוש אנשים שירצו לקבל ממני בשמחה מה שאני באמת רוצה לתת. עזור לי לפגוש אנשים שירצו לתת לי בשמחה מה שאני באמת רוצה לקבל. ובעיקר עזור לי להתאפק ולא לתת לאנשים שלא ביקשו ממני עזרה. בתודה מראש, תושבת ותיקה על כדור הארץ.
ושוב
ובים רבים רבים

ש ו נ י

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה רבה ואמן../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

אחלא תשובה אני חושבת
יש לי שאלה. אמ... באיזו תכיפות אפשר לשאול שאלה? כלומר... יש לי מליון שאלות אז.... אממ.... אולי אני פשוט אשים אותך ואת
בכיס? חח תודה רבה על הכל ו... באמת אני רוצה לדעת מה וכמה אפשר לשאול

גריני

New member
המסרים יינתנו אחת לשבוע

בסופשבוע, כאילו "מתנה" לשבוע החדש. אנחנו נפתח שרשור ביום שישי - כך שיש לך עוד 5 ימים לחשוב על השאלה הבאה
התשובות תימסרנה במהלך השבת - עד יום ראשון בצהריים כזה... ו
בכיס שלך זה עלול להציק לך, תיזהרי, אני קופצת, מקרקרת ולפעמים אולי אפילו נושכת
אה, ואם יש לך מלאן שאלות אז בואי ואתן לך טיפ, אבל בשקט באוזן שלך: יש פורום בתפוז שקורים אותו "שואלים את הקלפים" ואפילו יש לו מספר:940 יש שם הסבר איך לעשות לעצמך פריסה אוטומטית בקלפים (עם קישור לאתר מתאים וכל מה שצריך, אין צורך לקנות קלפים או נעלים). יושבות שם בנות מקסימות שישמחו לעזור לך לנתח את הפריסות לשאלות שלך וממה שאני קוראת - הרבה אנשים מאוד מרוצים שם. ואם גם תגידי שגריני שלחה אותך, אולי תקבלי הנחה (או אנחה)
מוווווווווווואה

גריני

New member
מי שקונה נעלים צריך לקנות גם תיק../images/Emo70.gif

ככה אמשלי אמרה
אז אני רק רציתי לחסוך לכן כסף, אבל אם את מתעקשת
מה'כפת לי

ש ו נ י

New member
שכחת להגיד לי ממולדת שמח ואז אני

נורא נעלבת ובוכה אמממ..
העניין הוא ש... אני לא רואה עצמי איכשהו פותחת בקלפים וכאלה כי זה לא הכיוון שלי בכלל רק שאני אוהבת בפנימיאלים בגלל שזה חמוד כזה ובאמת אין שם מסר שהוא לא טוב או נעים או משמח הכל אור כזה ואפילו - מה שלא יהיה זה נחמד אז.. את זה אני אוהבת אבל תודה על ההמלצה בכל מקרה

יווו גם אני....

אפשר יותר משאלה אחת
מה קורה בעינייני העבודה, האם להמשיך להיות צודקת, חכמה, האם להבליג. האם לארוז הכל וללכת?
המאבק המשפטי בו אני נמצאת: האם יסתיים טוב
כלכלה - מתי סוף סוף נראה את האוד
האם שינויים טובים מצפים לי בעתיד הקרוב מבחינת מגורים כלכלה עבודה... נראה לי שזהו... תודה גריני אחלה רעיון!

אהלנים שלוש משאלות../images/Emo6.gif

קודם כל... ברוכה הבאה אלינו,
בכל פעם אנו מעבירים מסר לגבי נושא אחד, אז
לבחור נושא
ברכת שבוע קסום לנו

../images/Emo12.gif אפשר קצת רקע לשאלה../images/Emo35.gif

כאילו, האם את עובדת כרגע
האם את מחפשת עבודה
במילים אחרות, מדוע באה השאלה הזו

למעלה