חדש בפורום
מסרים מקלפים

הנה רקע...

מקווה שלא ייצא ארוך. אני עובדת בחברה מקסימה יש לי 2 בוסים אחד מקסים - איש טוב, נשמה שקופה שהולכת לצידי רק כדי להבין חיי עברו טלטלה רצינית לאחרונה: תהליכי גירושין לא קלים מעבר מארץ אחרת התמודדות שונה ממה שהורגלתי די מחפשת כוחות... הבוס השני הוא השטן בהתגלמותו איש רע שרק מחפש לפגוע ולנקום. קצת קשה לי עם כל ההתנהלות כאן. מצד אחד יש לי תמיכה של הבוס הישיר שלי (שלו 50% מחברה) מצד שני התנקלות של הבוס השטן זהו לא יודעת אם להמשיך כאן למרות האהבה הגדולה שלי למקום ולאנשים יש לציין שזה מקום שמחבק אותי בכל התהליך שאני עוברת ומצד שני בעיטות כואבות במיוחד מהמנהל השני דיבור לא יפה ונסיון לתפוס אותי בפינה זהו רוצה לדעת אם יש עתיד במקום הזה האם אני צריכה להמשיך עבור האנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי האם עלי לחפש כיוון אחר... ארוך ומתומצת... יש לקלפים תשובות בשבילי

../images/Emo12.gifלהישארלעזובלהישארלעזובלהישאר../images/Emo12.gif

אהלנים שלוש משאלות
תודה על הרקע והשיתוף
השאלה שלך בעצם הייתה :רוצה לדעת אם יש עתיד במקום הזה האם אני צריכה להמשיך עבור האנשים שאני אוהבת ואוהבים אותי האם עלי לחפש כיוון אחר...
אז שלפתי עבורך שני קלפים, אחד שייתן לנו מסר לגבי הישארות במקום הנוכחי, ויצא |עשר מטבעות| הקלף הזה מסדר לנו על רווחה פיזית, על שפע, על עושר, על שהייה במקום הכי נוח לנו מבחינה כלכלית שכן הוא הקלף המסכם של דברת המטבעות המדברת על עשייה, ויש המתרגמים אותו בפשטות לעושר כלכלי. ההיבט האסטרולוגי של הקלף הוא מרקורי בבתולה, וזה מתבטא ביכולת לתקשר עם שפע רעיונות או משאבים, שפע של תקשורת במילים אחרות, שמתבצע באופן מאורגן. זהו מצב מצויין ואני מניחה שהוא משקף את מצבך הנוכחי במקום עבודתך. אלא מה.. לא בטוח שיש מקום להתקדמות, שוב, משום שזהו הקלף המביא לשיאה את הסדרה.
הקלף הבא שנשלף, לגבי עזיבה ופנייה לכיוון חדש, הוא שלושה מטות. הוא מספר לי על תכניות רבות ועל הצורך בנחישות, נכונות להשקיע לא מעט, לרבות מרץ, מחויבות, מבלי להתחשב בקשיים. הוא אמנם מבשר לנו שבאופק יש מצב שכדאי להשקיע עבורו, (אחריו בסדרה יש קלף שמספר על הישגים נאים, בהתאם להשקעות) אלא שזה מאד תלוי בהשקעה שלך, במניעים שלך, ברצון שלך, ובקיצור – בך. לו אני במקומך, ואני לא... הייתי נשארת במקום העבודה שלי, ועושה ככל שאני יכולה על מנת להביא את המצב עם הבוס הפחות נחמד, למקום שיגרום לך סיפוק, מקום של כבוד הדדי, מקום שעושה כיף לקום בבוקר לעבודה.

../images/Emo51.gif

האמת שדי ידעתי את התשובה וכיאלו חיפשתי חיזוקים חיוביים. מקווה לצמוח מהמקום בו אני נמצאת מקווה שימים יגידו שהיה בשביל מה להתאמץ... תודה שוב

למעלה