חודש להופעה!!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo124.gif חודש להופעה!!../images/Emo124.gif

כןכן, אם לא שמתם לב לתאריך, אתם חיים לפי הלוח העברי, הייתם בחו"ל או שאתם סתם בננה מיובשת- בעוד חודש בדיוק, נייטוויש באים להרביץ את ההופעה הראשונה בסיבוב ההופעות הראשון שלהם מזה כמעט 3 שנים!! אז, מה אתם מצפים מההופעה? מה הפנטזייה [
] האישית שלכם? מה אתם מצפים מאנט? ומשאר חברי הלהקה? כמה פשלות יהיו, בגלל שזו ההופעה הראשונה? כמה אימואים יהיו וכמה מוקדם נצטרך לבוא וכמה נשק נצטרך להביא כדי להשמיד אותם לפני שנייט יעלו, כדי שלא יעשו לנו בושות? מי יחממו? תהיה בכלל להקת חימום? נכון שפורום נייטוויש צריך לחמם, גם אם זה יכלול רק אותי ועוד כמה בנות שיחממו את תומאס בפרטי? [
] תשתפכו!!

lacrimosa girl

New member
והפנטזיה שלי ../images/Emo3.gif ../images/Emo123.gif

אני יאיר ואילנה [כי אילנה גם תבוא
] והחבר של יאיר נגיע למתחם ההופעה בשעה סבירה מספיק כדי לראות את כולם, לראות את הצוות מסדר את הבמה, לשמוע את החימום, להרביץ לכמה אימואים ולשתות שייק פירות. בדיוק שעה וחצי לפני ההופעה, נכנס בלווית חברי הפורום הנבחרים לראות את הלהקה, פגישה שתארך כ45 דק' ובסופה אני ותומאס נפרוש לחדר צדדי והוא יוכל לבצע בי את זממו [או שמא להפך?
] לאחר מכן נייט יעלו במלוא הדרם להופעה, כשאנו כמובן [כל חברי הפורום] נתפוס את השורה הראשונה בניחותא ונהדוף את האימואים חובשי הניטים לאחור. באמצע ההופעה נעלה לבמה, אני ותומאס נעלם לעוד חצי שעה ונחזור, ההופעה תמשיך ובסופנ אני אקבל כרטיס טיסה לפינלנד והאסקי. אה, וגם תומאס. ^^

dralan

New member
שכחת לציין שאת ותומאס תוכלו

לפרוש לחצי הופעה שבמהלכה ינוגנו השירים החדשים ולתומאס לא יהיה מה לעשות בזמן הזה (אני בטוח שתספקי לו תעסוקה הולמת (; ). אני וענבר באמת תהינו פעם מה הוא יעשה בכל הזמן הזה P:

Lillith Dirge

New member
אני...

מצפה להיות בריאה כדי שיהיה לי כח להגיע לקדמת הקהל. לתפוס את תומאס וקלידיו ולברוח :p כן. הו כן. מצפה בעיקרון שהם ידפקו הופעה כמו ת'ריאון ^__^ ודרקוניאן.

LadySilkworm

New member
עוד חודש לחלום :)

אני מקווה שאני אראה את הלהקה מקרוב ואצטלם אותם וכמובן חתימות והכל.. כמו כולם. אני גם ממש רוצה לראות אתכם ואת לילי שאני ממש אוהבת ואני מקווה שיהיה לי כיף, בסה"כ. מאנט אני מצפה שלא תזייף, משאר חברי הלהקה שינגנו טוב כמו שהם יודעים לנגן. אני מקווה שלא יהיו פשלות עם הסאונד והכל, למרות שלא הייתי בהופעה במועדון אף פעם כדי לדעת P: אני לא חושבת שתהיה להקת חימום אם לא הודיעו מראש.. וזהו?:p

The Cat Woman

New member
מה אני מצפה? בתור התחלה- שהיא תתקיים.

לא מצפה מהם ליותר מדי, שתהיה הופעה כמו כל הופעה של כל להקה גדולה- שהם יפתיעו קצת, שטאריה תבוא איתם והם ישאירו את אנט בבית לעשות בייביסיטר או משהו... האימואים לא מטרידים אותי, אם הם קונים כרטיסים ויגרמו לזה שכן תהיה הופעה- אני מוכנה לסבול את נוכחותם. ולסיום- עלי לציין שכל גל החרמנות הזה על תומאס עם כמה שזה בצחוק (או שכבר לא) מתחיל קצת להגעיל...

lacrimosa girl

New member
אוקי, אם את ענבר זה מתחיל להגעיל

אני מסכימה שאולי קצת נסחפנו
בסדר אבל זה טבעי, את יודעת, סערת החושים עולה ומגיעה לשיא ברגעים האחרונים שלפני ההופעה. בהופעה עצמה כבר יימאס לנו ותומאס יהיה כולו שלך
[NOT
]

אין לי הרבה ציפיות,

רק שנייטוויש ייתנו את כל מה שיש להם כדי שההופעה תהיה טובה,ושיהיה קהל טוב(למרות שצפויים להיות בו יצורים טורדניים המכונים אימואים
) אה כן,ושאני אצליח איכשהו להגיע לשורה ראשונה

shirlapes

New member
כנ"ל.

...ושלא יהיו בעיות בסאונד או משהו. ד"א 1 - אימואים - שמעתי שטוקיו הוטל יופיעו בארץ באותו תאריך, אז כנראה שיהיו פחות אימואים ממה שציפינו. ד"א 2 - מתוך "וואלה! zone" - "הם חבורה של סקנדינבים יפים, כשרוניים וקיטשיים בהנהגת תומאס הולוקפיין, סמל המין, שבזכות תמונות שלו ילדות בנות שתיים עשרה מגלות את המיניות הטמונה בהן." אאוץ'.
לינק: http://zone.walla.co.il/?w=/2704/1165122

The Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והיי! הם לא קיטשיים בכלל../images/Emo69.gif!

לא באה אלייך בטענות כמובן
אלא לטיפשים שמנהלים את וואלה

shirlapes

New member
עוד יותר מזה: ילדות בנות 12? הא?

אולי ילדות שיודעות מה טוב @_@ לא הבנתי מה בידיוק נחת על הכתבת. גם אם החומרים שלהם לכאורה "רכים" יותר, אלה חומרים משובחים *לפחות* מבחינה מלודית. זילזול לא ברור... (ולא חשבתי לרגע שאת באה אליי בטענות
)

The Cat Woman

New member
מה?!?!?! לא לא לא!! זה מזה לא בסדר ../images/Emo46.gif

למה ההופעה של טוקיו הוטל יוצאת באותו יום זה אומר שאני לא אוכל לראות את טוקיו הוטל האגדיים והסגידים האלה מופיעים בישראל?
וחיכיתי כ"כ הרבה... השירים שלהם כ"כ עמוקים ויפים והסולן- גאד איזה שווה... למרות שאומרים שהוא נראה כמו בחורה. הוא לא נראה כמו בחורה
וחוצמזה כל בחורה הייתה מתההההההההה להיראות כמוהו!!! והוא יותר שווה מתומאס אפילו... נראה לכם באמת? להקה חראאאאאאאאאא מסריחה!!! אני מעדיפה לקנות 200 מסטיקים במכונה ולתרום את זה לארגון "זכויות הגבר במשפחה" לפני שאקנה כרטיס לאימואים הסופר- הומואים בהכחשה האלה

lacrimosa girl

New member
XDDDD

הגבתי שם
"מאחר שמסתבר שע"פ דעתה הנחרצת והבלתי ניתנת לערעור של כותבת הכתבה המומחית בנושא, כל מתחרותיי על ליבו של תומאס הן צוציקיות. ומאחר שנטיותיו של תומאס ברורות ונוטות כלפי העקומה שמתחת למשבצת תעודת הזהות, מצבי[ או מצבנו] ביש." מצטערת ענבר, הייתי חייבת

למעלה