חודש להופעה!!

lacrimosa girl

New member
כן זה די בדיחה פנימית שכזו ../images/Emo3.gif

איזה כיף שיש לי סוףסוף מישהו לחלוק איתו בדיחות פרטיות שבאמת מצחיקות ושאנשים באמת מבינים אותן

../images/Emo6.gif

עדיף שמי שלא מבין בדברים האלה לא יכתוב מאמרים בנושאים כאלה. תומאס הולוקפיין
אפילו את השם שלו היא לא כתבה טוב.איזו אהבלה

אני מקווה שההופעה תתקיים,

ושתהיה מצויינת, זאנט תוכיח לכם שהחששות היו מיותרים, שתומאס ימשיך להיות חתיך (ויפתר מהכובע) שלמרקו יהיו הרבה קטעי שירה
ושאמפו יעשה קצת יותר מללכת מצד לצד
ואגב, אני ממש מפקפקת בכך שיהיו שם אימואים, אני לא מבינה למה כולם פה חושבים ככה, אבל אימואים לא שומעים נייטוויש
אני מתכוונת להגיע בערך שעתיים מראש, כדי לתפוס את השורה הראשונה ^^ תרבות הקווינן (או איך שלא כותבים את זה) ממש גרועה בארץ לפי מה שראיתי בת'ריון+דרקוניין, אבל לא מספיק גרועה. היו דיי הרבה אנשים שבאו שעה קודם, ככה שלהתגרות במזל לא יהיה רעיון חכם, אבל יותר משעתיים אני חושבת שיהיה מיותר. ואני מקווה שלא תהיה הופעת חימום... אם לא תהיה זה יהיה כל כך מושלם

lacrimosa girl

New member
את לא זוכרת את האימו מהמפגש בתחילת החופש? ../images/Emo6.gif

ויש עוגד הרבה כאלו...אני מכירה אחד אישית. "וואנס זה אלבום טוב, כל השאר שלהם מעפנים." כמעט הרבצתי לו!! אני הכרתי לו את טרייל אוף טירס, את דה גאת'רינג, את לאקונה קויל, אפילו את אוונסנס- וככה הוא מלכלך? שומע MCR וזבל אימואי אחר.
[מצטערת אם פגעתי באי מי מהפורום
]

תמיד יש חריגים...

אבל מהאנשים שהיו במסיבת נייטוויש, ומהאנשים שהיו במחווה לנייטוויש לפני איזה שנתיים ככה, זה לא אימואים :S

Amir Noy

New member
~עציץ~

כה מה אני? עציץ?
אני כנראה אתפוס קצת מרחק
אנשים פה נראים מאוד מסוכנים לאחרונה

tbents

New member
אותך אנחנו אוהבים ../images/Emo23.gif

ואל תחפש תירוץ, אלק תתפוס מרחק. הרי ברחת ונטשת לך לווית'ין, גם כן אתה. באט, סטיל...

blacknwhite

New member
וואו!../images/Emo2.gif

מצטערת, יש לי פשוט יותר מדי לחשוב עליו
אני.... אני רוצה שיהיה טוב
אני רוצה להיות, לראות את כולכם, להנות מההופעה הכי בעולם, וולכת לישון טוב טוב לפני שבועיים בפנימיהXD יהיה כ"כ כיף!

10th Man Down

New member
המממ

הרבה אימואים, אני מניח. יהיה למי להציק
ואני לא מאמין שיהיו בושות
סה"כ הציפיות שלי גבוהות יחסית ואני מאמין שהם יעמדו בהן כמו גדולים. כן, גם אנט.

למעלה