חוויות מהמפגש קיץ

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif חוויות מהמפגש קיץ ../images/Emo175.gif ../images/Emo70.gif

בכמה מילים [אח"כ אפרט יותר XD] זה היה ה - מפגש
היה כ"כ כיף בנות .
קדימה בנות - שפכו וספרו .. שבוע טוב

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אז בטח כולם עדיין ישנים עד מחרתיים ואני היחידה שקמתי. אז... המפגש.
8:30 בבוקר. דנה החליטה להעיר אותי ולגזול ממני עוד 20 דקות שתכננתי בהן לישון. התעוררתי והלכתי לשבת במרפסת כי קפאתי מקור מהמזגן. ואז חזרתי הביתה. אכלתי לי חביתה וסתם העברתי את הזמן. ב-9:30 התחלתי להתארגן וראיתי שיותר מידי מאוחר. ב-10:00, ראיתי שאני לא מסיימת להתארגן ובמהירות קראתי לאמא שתקח אותי לרכבת. ואזזזז נסענו במהירות לרכבת וכמובן, פספסתי אותה. אז ניסינו להשיג אותה ונסענו במהירות לתחנה הבאה, וגם שם פספסתי את הרכבת אז המשכנו לתחנה הבאה וגם שם פספסתי את הרכבת, אז התקשרנו למודיעין של הרכבת ושאלנו שם מתי הרכבת הבאה ממוצקין. ואז נסענו חזרה לתחנה שהייתי אמורה לעלות שם על רכבת מההתחלה וקניתי כרטיס והרכבת בדיוק הגיעה. אז עליתי במהירות והתיישבתי. שמעתי לי מוזיקה ואז חשבתי שכדאי להודיע לדנה שאני מגיעה בסוף ב-12:30 ולא ב11:50 כמו שהייתי אמורה להגיע עם הרכבת הקודמת שדיי פספסתי. אז התקשרתי ונוכחתי לדעת שדנה הקדימה והיא תגיע בסביבות 11:30 לעזריאלי. ואז שמעתי מוזיקה לתומי. ופתאום, עולים חבורה של ערסים בהכחשה ומתיישבים לידי. אחד מהם מרים רגליים חושב שהרכבת של אבא שלו. וכל פעם בא הסדרן וזה שבודק כרטיסים ואומר לו להוריד. אז הוא מוריד ושוב שם. בקיצור נסעתי לי בשעמום מוחלט. שמעתי מוזיקה ושרתי עם עצמי. ואז סוף כל סוף נכנסתי לתחנות ת"א. אוניבריסטה, עוברת. מגיעה לסבידור. אלוהים ישמור. לא יודעת מה גרם לרכבת לעצור. אבל היינו שם רבע שעה! כשרכבת אמורה לעצור בתחנה לדקה ולא יותר. אז..... חיכיתי. והמשכתי. ת"א השלום ברוך השם. ירדתי מהרכבת. כל כך הרבה זמן שלא הייתי בת"א. אז במקום לפנות שמאלה למדרגות, כמו עקומה מסטולית פניתי ימינה והתחלתי ללכת. ואני כזה: "הא, לא. זה צד שני." וכולם מסתכלים עליי כמו איזה משוגעת. ואז אמא מתקשרת. "אמא, הרגע הגעתי." - "אבל הכל בסדר? ותשמרי על עצמך?" - "כן, אמא. עזבי אותי. רק הגעתי." ואז דנה מתקשרת. "מיש, נו איפה את?!" - "פה למטה. אני מעשנת מהר ועולה." - "לא, אין זמן לעשן!" - "טוב. אני עולה." אז שתי שאכטות אחרונות ואני עולההההההההה במהירות. מטפסת לי בכל המעליות והמדרגות. (וכל זה אחרי שגיליתי שעליתי על מעלית שעוצרת בכל הקומות ועוד למטה!) אז יצאתי מתישהו ועליתי במעלית אחרת. ששם היה תינוק כזההההההה קטן. ואי לאכול אותו *-* ואני מגיעה למעלה סוף כל סוף. ומתקשרת לדנה. כי הגג הגדול סגור ונטוש. ואני לא רואה אף אחד
ואז אני מפנה מבטי אל הגג הקטן. ורואה חבורת בנות מנופפות לי. מזל שהם לא צרחו כמו משוגעות כמו בשאר הפעמים שהסתובבנו אחר כך. דנה: "אני רואה אותך תסתכלי שמאלה." כולי: "ואואאוה." ואז התחלתי ללכת לכיוונן. אמרתי שלום לכולם. ונשכבתי לי שם כי כאב לי הגב. ואחרי שקפאתי מהמזגן החלטתי שצריך להפשיר בגג. אז יצאנו החוצה ונהיה לנו חם. ואז הסתובבנו קצת. ועלינו להביא אוכל. כי שי ~אחמ~ הייתה ממש רעבה. אז כולן שתו מיץ תפוזים סחוט ~עלק סחוט. הרגשתי את החומרים המשמרים תקועים לי בגרון~. חוץ מניצני ששתתה נס על חלב, טליה ששתתה את הקולה של שי. ודנה שלא שתתה כלום XD ובכן, שי סיימה את הפסטה הענקית שלה. ואחרי צילומים רבים במצלמה של דנה ותהילה, כמובן שכולן הגנעו לקטע של הסיבוך עם התשלום. וכשסיימנו הלכנו לשירותים לבדוק עד כמה האיפור שלי נמרח XD ואז החלטנו שאפשר ללכת. אז הלכנו לסנטר. אחממממממממ. ברגל. @#%$^$%&%*#$&*&*(&( היה חם.
מאודדדדדדדדדדדדד חם!!!!!!!!!
וכל זה בגלל שמרבית הבנות, חוץ מתהילה הנשמה
החליטו לוותר על באופציה של לחכות ולנסוע באוטובוס. אחרי עשרים דקות-חצי שעה של הליכה. אני ושי ראינו את הסנטר והתחלנו לדלג לנו בכיף במדרון עם הרוח, הצל והמדרון שהיו XD ונכנסו לסנטררררררררררר ^ ^ ואז התהלכנו לכלי זמר *-* וכולם התלהבו מהגיטרות. ושי הייתה נרגשת לעלות למעלה ולנגן על פסנתר שהוא מכוון XD ואז עלינו לחלק של הפסנתרים. ושי וניצני ניגנו מדהים! מדהים פשוט! ואני הראיתי את כישוריי הפסנתריים בדיוק לשנייה XDDDDDDDD ואז תהילה עלתה ועשתה את הרעש של החיים
ואז החלטנו שחטפנו כאב ראש מהפסנתריאדה. אחר כך הלכנו למטה ושוב התלהבנו מהגיטרה. ואנוכי הראתה לדנה שיש כאן את הבס של גיורא!!!
ואזזזזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחח הלכנו לחפש אוכל. וחיפשנו משהו כמו שעה וחצי פיצה. ורק אחר כך אמרו לנו שזאת הפיצה היחידה שיש בסנטר. ואז הלכנו לברוריה *-* והייתה שם מוכרת עם שיער מדהים. *-* קניתי לק כמו שהיה לה וריסיםםםםם כאלה יפים שקרצו לי מהקופה. *-* ושי קנתה שרשרת של $ ענקקקקקקקקקקית. והתלהבנו כמובן מהכובעים שהיו שם. ואז שוב הלכנו. להמשיך לחפש פיצה ומקום לעשות לשי חורים באוזניים. אוקיי זה קטע ענקי שדילגתי עליו. חחחחחחחחחחח כל חנות של עגילים שעברנו בסנטר לא יכולה לעשות עגילים פשוטים באוזניים. או שכל חור עם אקדח זה 40-50 שקל, או שהם עושים עם מחט. (פאקינג מחט! בתנוך!) ופאק באלי לבכות שוב בגלל מייקל. אוקיי אני ממשיכה. אז, כן, לא מצאנו מקום לעשות עגילים. וממש לא מקום לאכול. בבסוף כולנו על מקדונלס. חחחחחחחח. כולן טחנו צ'יפס עם כל מיני עופות כאלה O_O אבל אני ותהילה היינו ילדות טובות (ואני חושבת שגם ניצן לא אכלה כאלה) ואכלנו רק צ'יפס
בעקרון אני הייתי הפח זבל (וזה אחרי שאכלתי צ'יפס ענקקקקקקקי של כל אלה שסיימו את הצ'יפס.) ואם הייתי יכולה לחכות איך תהילה אוכלת צ'יפס, כל הפורום פה היה מת מצחוק XDDDDDDDDDDDD ובכן, אחר כך החלטנו שצריך להספיק לחזור מוקדם כדי שיהיה לנו זמן לנגן קצת בג'והאנה (כוסית על) לפני שתהילה תצטרך ללכת וזאת שבאה איתה (סורי ברח לי שמה.) :( אז יצאנו מהסנטר. ~בהמשך בהודעה הבאה~

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif המשך XDDD

ואני, בניסיונות כושלים להביא את כולם לתחנת אוטובוס, החלטתי עם תהילה שעדיף לקחת שתי מוניות. אז בהחלט חזרנו לעזריאלי בשתי מוניות. ואני דנה וניצן היינו במונית אחת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק. נפלנו על איזה נהג תימני סאטלן. הכי בארץ. הוא מדבר בבלוטוס (כזה באוזן) עם חברה שלו. קוראים אותה בוני. היא באה מדנמרק. קיצר ההוא מאוהב בה עד המווווווווווח. מרוב שהוא היה עסוק בבוני הזאת הוא כמעט נכנס בכמה מכוניות XD הוא עושה לה "שמעי מנגנים לי פה בגיטרה במונית. ובאלי לרקוד." אז היא עושה לו: "אז תרקוד." אז הוא כזה: "אבל אין לי עם מי." אז היא כזה: "למה? רק אחת מנגנת, לא?" אז הוא: "כן. אחת מנגנת. אבל אחת שרה ואחת עושה קולות רקע." אנחנו ברצפה. XDDDDDDDDDDD חחחחחחח בסוף החמוד הסכים לעשות לנו את הנסיעה ב-25 ו-2 שקל טיפ כי היינו 3 ולא ידענו איך לחלק זאת. בסוף הוא קצת חשב אנחנו מפגרות ובסוף הנסיעה התחיל לחפור לי על החישובים שהוא עשה. קיצר עשה עלינו 3 שקלים XDDDD מסרנו תודה ורצנו אל תוך עזריאלוס. התקשרנו אליהן כי לא ממש מצאנו אותן. מסתבר שתהילה ~וזאת שבאה איתה~ ברחו לנו ועלו במהירות לרכבת המשוערת בלי לומר גוד ביי
אז נשארנו אני ניצני טליה, שי ודנה
אז עלינו לגג לנגן קצת כי נשאר לנו עוד שעה לרכבת. אז עלינו וראיתי ספסל פנוי. ואיזה אחד התיישב לי בדיוק עליו. כולי התעצבנתי. זה היה ספסל מבודד ובצל והוא גנב לי אותו! אז החלטנו לעשות משימה. אני ושי התיישבנו ראשונות. והושבנו את דנה גם על אותו ספסל ודחקנו אותו לפינה. וטליה עמדה מאחורה. וניצני עמדה מולנו. ואז נראה שזה לא מפריע לו לקום. אז שי הציעה שאני אעשן עליו. אז עישנתי עליו XD וגם זה לא הפריע לו!!!!! אז זרקתי לידו את הסיגריה וגם זה לא הפריע לו! אז החלטנו להוציא את הגיטרה ולתקוע לו את הגריף בעין. XDDDDDDDDD אז דנה הוציאה את הגיטרה ואז הוא הביא את עצמו וקם. ואז היה מקום לכולנו. אז ניצני ישבה משמאל. לידה דנה מימין, אני, שי וטליה. אני ודנה טוגדר *-*
ואז ניצני אמרה שהיא הולכת ואמרנו שנרד גם אנחנו איתה. אז נפרדנו ממנה לשלומות וירדנו. הלכנו עד לשער השלום. אחרי הרבה טעויות ניווט, כמובן מצידי. אז קניתי לדנה וטליה כרטיסים אחרי שהבנתי שהן קצת מסתבכות עם המכונה ושי אמרה שהיא בכלל צריכה לצאת מעזריאלי כי לוקחים אותה. אז הסברתי לה איך לצאת ונפרדנו משי. ונשארנו רק שלושתנו. הלכנו אל הרכבת וראינו רכבת עוברת והייתי בטוחה שזאת הרכבת שלנו!!! אז רצנו מהר. ומסתבר שזה בכלל ברציף אחר אפילו. אז חיכינו לרכבת שלנו ועלינווווווו סוף סוף! אני ישבתי ליד טליה ודנה ישבה ממולי. והחלטתי לראות כמה נורא אני נראת. אז החלטתי ללכת לשירותים של הרכבת. פוי. גאדאמט. אז הלכתי וחיכיתי שם שנה עד שמישהו אחר יצא משם. נכנסתי. כולי כזה: נו,טוב אני נראת אותו דבר. סתם חיכיתי מלא שנה. פתאום הרכבת הטלטלה כזה ואני עפתי לצד השני של השירותים. ואז יצאתי. המומה. עם בחילה מהריח שם. אז חזרתי בחזרה, עברתי חצי רכבת. והתיישבתי חזרה. הורדתי את נעליי ישבתי בנוחיות פתאום אני קולטת ערימות של כסף. ערימווווווווות. שטרות מטבעות. אני כזה: "מה קרה, זכינו בלוטו?!" דנה: "לא. זה שלו." קיצר נתקעו לי העיניים שם והתחלתי לספור במקומו בעיניים XD ואז הוא ראה שיש לי מבט מפחיד אז הוא הכניס מהר חזרה אל התיק שלו. ואז התחלנו בתמונות אומנותיות. וצילמנו מלאאאאאאאא. *-* שדנה, אני מקווה תעלה לכאן, עוד יומיים כשהיא תתעורר. בעצם. אין לה אינטרנט. היא תעלה כשיהיה לה אינטרנט. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז הראיתי לדנה תמונות של טום בפלאפון שלי. אז היא התחילה להזיל ריר. ואז היא אמרה "באלי לגעת בו. לגעת לו." משהו בכיוון. קיצר אני בכלל הייתי באמא של הרצפההההההההההההההההה ואז הייתה שם אישה שישנה עם פה פתוח והתחלנו לצלם אותה. בלי שום טקט. והאיש שישב איתנו צחק XDDDDD ואז התקשרתי לאמא ואמרתי לה שאני יורדת בתחנה של דנה וירדתי עם דנה וטליה וחיכינו לאוטובוס. אז האוטובוס של טליה הגיע ראשון. והיא עלתה אחרי שנפרדנו ממנה. ואז אני ודנה הלכנו באמצע המרכזית, פתחנו את ג'והאנה (כוסית על) והתחלנו לנגן כשכל מיני אנשים ניגשים ופולטים דברים מוזרים. ואז דנה החליטה שהיא לוקחת מונית שירות קטנה. כי זה עולה יותר זול וזה יותר מהיר. אז היא עלתה, ונפרדנו. והיה עצוב. ואז נותרתי לבדי. מחכה לאימי
אז עליתי לקניון שם בלב המפלץ (דנה XDDD) וחיכיתי בתור ארוך וביקשתי קרפ בסוף הוא אומר לי: "אין קרפ." כולי עוד רגע נגחתי בו #$%^##% ואז הלכתי למישהו אחר שהכין לי קרפ כמו הפרצוף שלו. סתם. הוא היה חתיך והקרפ היה דוחה. באלי קרפ עכשיו שובבב. אז חזרתי למטה. בודדה וגלמודה. אוכלת קרפ. התיישבתי באמצע הצומת הראשית ואמוש באה לקחת אותי. ואז היא קנתה אוכל בחוץ וחזרנו הביתה. והכינה לי פסטה ושניצל תירס. אח. *-* ואז ישבנו וצפינו בטקס הפרידה ממייקל ג'קסון. שהרס לי את כל היום. כולי נהייתי עצובה. זה היה אחד הדברים העצובים שאי פעם ראיתי. אמא שלי כל פעם פולטת איזה בדיחה שחורה. ואני כולי דמעות. מה שהחברה שלו הקודמת אמרה, היה מדהים. פשוט מדהים. וסטיבי וונדר היה מרגש. אבל השיא.. זה היה פריס. הבת שלו. אחרי השיר Heal the world: "מאז שנולדתי, אבא היה האבא הכי טוב שאפשר לתאר. ואני רק רוצה להגיד שאני אוהבת אותו כל כך." יואו. כולי הייתי צמרמורות ודמעות. איזה סרט. אני בחיים לא אשכח את המילים שלה. אני לא יכולה לראות ילדים קטנים בוכים. פשוט לא יכולה. זה היה מדהים. ואני מקווה שיהיה לזה שידור חוזר שאני אוכל להקליט את זה. פשוט מרגש. מצמרר. כמו שהיה כתוב שם בענק על אחת התמונות שלו. "אני אשאר כאן לנצח." אבל זה לא קשור למפגש. זה קשור ליום בכללי. חוץ מזה, היה מפגש כל כך כיף. כל כך מצחיק. תודה לכל מי שבאה
ואני דורשת עוד מפגש. 3> שבוע טוב. ואל תצאו עליי שאני חופרת. אני אכנס בכן!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח ..

את הורגת אותי עם התיאורים שלך
וזה ממש לא הוגן - זאת לא הייתה אשמתי, אלא אשמת בת דודה שלי. את לא מבינה איך התבאסתי שלא הספקתי להיפרד משלושתכן, ות'אמת ? אני עד עכשיו מבואסת מזה
ולפני שהלכתי גם ביקשתי מטליה למסור לכן שאני ממש מצטערת, היית צריכה לראות אותנו רצות כמו מטורפות לרכבת והדפוקה עוד התעקבה >< בכל מקרה, זה היה אחד הפגשים הכי טובים - היה כ"כ כיף לראות אותך .

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif סולחים לך זה לא סוף העולם XD

סתם בא לנו להכנס בך על זה שלא חיכית :p בקיצור את יכולה להגיד לנו עוד אלפי פעמים גוד ביי! דונט Wורי!!! XD

../images/Emo103.gif כוסיט-על ! אני מבקשת ! ../images/Emo28.gif

ועאעאעאעאואעואואעאוו ! מי חזרה לפורומינו הקט ?! מי חזרה להפגיז לכם בראש ?! אני
התקינו לי סוףףףףף סוףףףףףף את האינטרנט פה, וכיף לי וארני מאושרת עד הגג

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דנננננננה, אעאעאעאעאעא ... ../images/Emo23.gif

את פה, את פה, את פה
יחי האינטרנט XD ולמרות שראיתי אותך במפגש - התגעגעתי .

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עכשיו תורי . ../images/Emo13.gif

לפני הכל
זה היה אחד הפגשים הכי טובים שהיו
בנות, כ"כ נהנתי - אני דורשת עוד מפגש כזה
עכשיו נתחיל בחפירה
התעוררתי ב- 8:00 מתה מעייפות אחרי לילה שנרדמתי בוא רק בסביבות השעה 3:00 XD התארגנתי והלכתי עם ההורים שלי לאסוף את בת דודה שלי, ואז הם לקחו אותנו לב"ש - לכיוון הרכבת שהיינו צריכות לעלות עליה. תפסנו לנו מקום רק בשביל שתינו ודיברנו על כל מיני שטויות, צחקנו וסיפרנו סיפורים של כל השבועיים שלא התראינו
אחרי נסיעה ארוכה מאוד, שדיי לא רצתה להיגמר כי הרכבת כל רגע נתקעה באחת התחנות [שזה דיי התחיל לעצבן
] הגענו סופסוף לת"א. דנה התקשרה אלי ושאלה איפה אני, ובדיוק אני ובת דודה שלי עצרנו בתחנה של ת"א השלום, ואמרתי לה שאני עוד כמה דקות מגיעה אליה. שאלתי אותה איפה היא, והיא אמרה שהיא טליה וחברה שלה שי נמצאות בעזריאלי ושמישל איחרה את הרכבת XD אני ובת דודה שלי הלכנו לכיוון הקניון אחרי שנתקענו באיזה מליון ואחת אנשים בדרך >< אח"כ הגענו לקניון ואיך שנכנסנו ראינו את דנה, טליה ושי הולכות להן להנאתן בקניות, אז אמרתי להן שלום אחרי שהתרגשנו שאנחנו רואות אחת את השנייה
ואז הלכנו לחפש מקום שבו שי תוכל לעשות חורים באוזניים, נכנסנו לאחת החנויות והאדיוט לקח בסביבות ה- 35 לחור, אז וויתרנו ונכנסנו ל- ENTR. שם גילינו כמה שי אוהבת ורוד [
והיא אוהבת המון ורוד
] והסתובבנו שם זמן קצר, ואז עלינו לגג לפגוש את ניצן ולחכות למישל. ואז ראינו את ניצן וחיבקנו אותה ואמרנו לה שלום ואז יצאנו לגג, אבל האיש המעצבן אמר שהגג סגור - אז הלכנו לצד השני של הגג. אבל היו שם המווווווווון ילדים קטנים ומוזירים XD ולא היה לנו איפה לשבת כי בכל חור היה איזה ילד קטן או אנשים >< אז החלטנו להכנס. ישבנו בצד ודיברנו המון על כל מיני דברים, וצחקנו כ"כ הרבה [טוב נו, כל היום צחקנו
] וחיכינו למישל עד שלבסוף היא באה. אז אמרנו לה שלום, והיא החליטה שהיא צריכה לנוח כי כואב לה הגב אז היא נשכבה ואז יצאנו החוצה שוב לגג וחיפשנו מקום לשבת בו. אז ישבנו בסוף בצד ודיברנו עם איזו אישה מוזרה שלא ממש הבנו מה היא רוצה ממנו
וחיכינו ששני אנשים יפנו את הספסל, עד שזה קרה - אז הלכנו והתיישבנו שם ואז התחיל להיות לנו חם אז נכנסנו פנימה, עשינו סיבוב קצר ואז שי הייתה רעבה אז הלכנו לאכול. אז התיישבנו שם והזמנו כולן לשתות חוץ משי שאלה. ועשינו שם כ"כ הרבה רעש שכמעט העיפו אותנו משם XD ושי וטליה כל שנייה רבו ואפילו כמעט הוציאו אחת לשנייה עין עם סכין
ואז התחלנו להצטלם ולעשות פרצופים, ויצאו תמונות כ"כ מוזרות ומצחיקות שרק ה' יודע מאיפה הפרצופים האלו באו XD ודנה המצחיקה אכלה סוכר, ואני ומישל שתינו מיץ תפוזים סחוט למרות לא נראה לי הוא היה סחוט >< ואחרי שהסתבכנו עם התשלום ומישל סידרה אותו, יצאנו מהמסעדה והלכנו לסדר את עצמנו בשירותים כשאנחנו כרגיל מרעישות המון XD ואז עשינו סיבוב קטן ונכנסנו ל"אודם" ועשינו שם סיבוב קצר, ואז החלטנו ללכת בחום וברגל לסנטר. דנה, מישל, שי וניצן הלכו קדימה ואני טליה ובת דודה שלי הלכנו מאחורה כשאנחנו מחפשות לטליה חיילים חתיכים
וכל חייל שעבר אני וטליה מסתכלות עליו וחוקרות אותו כדי לראות אם הוא חתיך - למרות שלא היו הרבה כאלה. ואח"כ עברנו באחד מהמעברי חצייה ואני ושי הלכנו בצורה מוזרה כזאת או יותר נכון קיפצנו לנו XD ואז המשכנו והשמכנו והשמכנו, ואז איזו אישה אחת עצרה אותנו ורצתה שנצטלם לאיזו פרסומת - אבל היא צילמה לנו רק את הגב. נעמדנו כמו שהיא ביקשה והסתכלנו על איזה שלט שהיה שם כמו שהיא אמרה והיא צילמה אותנו, ואז המשכנו ללכת. ונכנסנו לאיזו חנות שראינו שיש בה מאוור ונעמדנו מולו בשורות והמשכנו ללכת - וראינו איש שדומה לגיאורג שאני ודנה ראינו אותו בפעם הקודמת
ולפי מה שמישל אמרה האיש לבש חולצה של טוקיו הוטל כמו החולצה שיש לה XD ואז ראינו את סנטר ומישל ושי התחילו לדלג לעברו XD נכנסנו ודנה, שי, ניצן ומישל הלכו לכלי זמן ואני טליה ובת דודה שלי הלכנו לשירותים כשבת דודה שלי משגעת אותי שהיא רעבה וטליה רוצה ללכת ל"תומר". אח"כ הלכנו לחפש אותן והן היו איפה שהיו הפסנטרים ושי וניצן ניגנו כ"כ יפה
נכנסנו לאחת החנויות ושי קנתה שרשרת כ"כ ענקית של דולר XD ואחרי שקנינו כל מיני דברים לקחתי את טליה סופסוף ל"תומר" אחרי שהיא שיגעה אותי XD ואז החלטנו ללכת לאכול חיפשנו פיצה אבל הפיצה הייתה מוזרה ואחרי חיפוש של שעות על גבי שעות גילינו שיש רק מקום אחד עם פיצות, אז הלכנו למקדונלס. וכולן הזמינו לאכול חוץ ממני ומישל שאכלנו רק צ'יפס .. - כאן מישל סיפרה את הכל, אז לא אספר עוד
- - - - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, וואו - איזו חפירה רצינית XD ~ המשך בהודעה הבאה ~

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ~ המשך ... ~

אח"כ החלטנו לחזור לעזריאלי והלכנו לחפש את התחנת אוטובוס הנכונה, ללא הצלחה - אז החלטנו לתפוס שתי מוניות. והאנשים במוניות החוצפנים לא רצו לעצור לנו אז התחלנו לקפץ ולעשות סימנים כדי שיעצרו לנו עד שעצר לנו נהג מונית אחד - אז אני, בת דודה שלי, טליה ושי עלינו על המונית ומישל, ניצן, ודנה עלו על המונית שהייתה אחרי. וכל הדרך במונית צחקנו על הדברים הכי שטותיים שקיימים בעולם, וראינו איש עם מכנס עד הצוואר ושי צילמה אותו
ואז הגענו לתחנת רכבת שם הנהג מונית הוריד אותנו והשעה של הרכבת שלי ושל בת דודה שלי הגיעה אז היינו צריכות לרוץ לשם - וכ"כ רצינית לחכות למישל, דנה וניצן כדי להיפרד מהן אבל לפי מה שראינו לא היה זמן - אז נפרדתי משי וטליה ורצנו לתחנת רכבת כמו משוגעות XD אז אני ובת דודה שלי התחלנו לרוץ ואפילו כמעט נפלנו שתינו, עד שהגענו לתחנה ואז גיליתי שהרכבת שלנו בכלל מתעקבת - ויכולתי להיפרד גם מדנה, ניצן ומישל וכ"כ התבאסתי בגלל זה
ורק אחרי 20 דקות הרכבת שלנו הגיעה ... ואז עלינו על הרכבת ותפסנו מקום, וכל הדרך צחקנו על שטויות ודיברנו עד שהגענו לב"ש - ואז הלכנו לתחנת אוטובוס ולקח לאוטובוס שנה להגיע >< ומפה זה כבר לא מעניין ...
בכל מקרה, בנות
היה כ"כ כיף לראות את כולכן .
אני דורשת עוד מפגש כזה - היה גדול ומצחיק XD שבוע טוב

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif "ואז המשכנו והשמכנו והשמכנו"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כלי זמן? :O ווואו, היה מטורף. מישל סידרה את התשלום
טוב שאמא שלי לא יודעת על זה. ועוד שמו אותי ב-3 יחידות מתמטיקה. פח. חצופים. כולכם התסתבכתן ורק אני, עם מוחי הגאון יכול היה לספור 64 שקלים
איך יכולתי לשכוח בכלל שכמעט העיפו אותנו משם?! האמת שכמעט העיפו אותנו מכל מקום עם הצרחות שלנו XDDD דוגרי. חובה עוד מפגש כזה. ולא עברת אותי בחפירה!!! נה נה בננה תחת של בננה!!!! ~מוציאה לשון~

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחח ..

ה' ישמור כמה טעויות
חחחחחחחחחח, הייתי בטוחה שיהיו לי טעויות - לא היה לי כוח לעבור על זה ולבדוק XD אבל זה נכון, את זאת שסידרת את זה ובדקת ששילמנו בדיוק, אם לא את - זה היה הופך לבלגן שלא נגמר >< ות'אמת ? זה נכון, כמעט העיפו אותנו מכל מקום שהיינו בו - היה מצחיק
וכן, חובה עוד מפגש - היה ענק

Fall Out Liel

New member
אני לא מאמינה ששכחתי >< ../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

סורייי, אני לא מאופסת בזמן האחרון ב-כ-ל-ל! אבל, טוב לדעת שנהניתן

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifיאאא איזה חמודות ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שנהניתן, וממש מבואסת שלא יכולתי לבוא
תעלו תמונות
ומיש, ילדה, אני צריכה לדבר איתך. למסן. עכשיו.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונות, תמונות, תמונות ../images/Emo202.gif../images/Emo8.gif

../images/Emo103.gif אוי, נורא !!!!!!!!!!! ../images/Emo28.gif

אני נראית פה כמו קרפדה יפנית מסטולה >_>"

למעלה