../images/Emo83.gif עכשיו תורי . ../images/Emo13.gif
לפני הכל
זה היה אחד הפגשים הכי טובים שהיו
בנות, כ"כ נהנתי - אני דורשת עוד מפגש כזה
עכשיו נתחיל בחפירה
התעוררתי ב- 8:00 מתה מעייפות אחרי לילה שנרדמתי בוא רק בסביבות השעה 3:00 XD התארגנתי והלכתי עם ההורים שלי לאסוף את בת דודה שלי, ואז הם לקחו אותנו לב"ש - לכיוון הרכבת שהיינו צריכות לעלות עליה. תפסנו לנו מקום רק בשביל שתינו ודיברנו על כל מיני שטויות, צחקנו וסיפרנו סיפורים של כל השבועיים שלא התראינו
אחרי נסיעה ארוכה מאוד, שדיי לא רצתה להיגמר כי הרכבת כל רגע נתקעה באחת התחנות [שזה דיי התחיל לעצבן
] הגענו סופסוף לת"א. דנה התקשרה אלי ושאלה איפה אני, ובדיוק אני ובת דודה שלי עצרנו בתחנה של ת"א השלום, ואמרתי לה שאני עוד כמה דקות מגיעה אליה. שאלתי אותה איפה היא, והיא אמרה שהיא טליה וחברה שלה שי נמצאות בעזריאלי ושמישל איחרה את הרכבת XD אני ובת דודה שלי הלכנו לכיוון הקניון אחרי שנתקענו באיזה מליון ואחת אנשים בדרך >< אח"כ הגענו לקניון ואיך שנכנסנו ראינו את דנה, טליה ושי הולכות להן להנאתן בקניות, אז אמרתי להן שלום אחרי שהתרגשנו שאנחנו רואות אחת את השנייה
ואז הלכנו לחפש מקום שבו שי תוכל לעשות חורים באוזניים, נכנסנו לאחת החנויות והאדיוט לקח בסביבות ה- 35 לחור, אז וויתרנו ונכנסנו ל- ENTR. שם גילינו כמה שי אוהבת ורוד [
והיא אוהבת המון ורוד
] והסתובבנו שם זמן קצר, ואז עלינו לגג לפגוש את ניצן ולחכות למישל. ואז ראינו את ניצן וחיבקנו אותה ואמרנו לה שלום ואז יצאנו לגג, אבל האיש המעצבן אמר שהגג סגור - אז הלכנו לצד השני של הגג. אבל היו שם המווווווווון ילדים קטנים ומוזירים XD ולא היה לנו איפה לשבת כי בכל חור היה איזה ילד קטן או אנשים >< אז החלטנו להכנס. ישבנו בצד ודיברנו המון על כל מיני דברים, וצחקנו כ"כ הרבה [טוב נו, כל היום צחקנו
] וחיכינו למישל עד שלבסוף היא באה. אז אמרנו לה שלום, והיא החליטה שהיא צריכה לנוח כי כואב לה הגב אז היא נשכבה ואז יצאנו החוצה שוב לגג וחיפשנו מקום לשבת בו. אז ישבנו בסוף בצד ודיברנו עם איזו אישה מוזרה שלא ממש הבנו מה היא רוצה ממנו
וחיכינו ששני אנשים יפנו את הספסל, עד שזה קרה - אז הלכנו והתיישבנו שם ואז התחיל להיות לנו חם אז נכנסנו פנימה, עשינו סיבוב קצר ואז שי הייתה רעבה אז הלכנו לאכול. אז התיישבנו שם והזמנו כולן לשתות חוץ משי שאלה. ועשינו שם כ"כ הרבה רעש שכמעט העיפו אותנו משם XD ושי וטליה כל שנייה רבו ואפילו כמעט הוציאו אחת לשנייה עין עם סכין
ואז התחלנו להצטלם ולעשות פרצופים, ויצאו תמונות כ"כ מוזרות ומצחיקות שרק ה' יודע מאיפה הפרצופים האלו באו XD ודנה המצחיקה אכלה סוכר, ואני ומישל שתינו מיץ תפוזים סחוט למרות לא נראה לי הוא היה סחוט >< ואחרי שהסתבכנו עם התשלום ומישל סידרה אותו, יצאנו מהמסעדה והלכנו לסדר את עצמנו בשירותים כשאנחנו כרגיל מרעישות המון XD ואז עשינו סיבוב קטן ונכנסנו ל"אודם" ועשינו שם סיבוב קצר, ואז החלטנו ללכת בחום וברגל לסנטר. דנה, מישל, שי וניצן הלכו קדימה ואני טליה ובת דודה שלי הלכנו מאחורה כשאנחנו מחפשות לטליה חיילים חתיכים
וכל חייל שעבר אני וטליה מסתכלות עליו וחוקרות אותו כדי לראות אם הוא חתיך - למרות שלא היו הרבה כאלה. ואח"כ עברנו באחד מהמעברי חצייה ואני ושי הלכנו בצורה מוזרה כזאת או יותר נכון קיפצנו לנו XD ואז המשכנו והשמכנו והשמכנו, ואז איזו אישה אחת עצרה אותנו ורצתה שנצטלם לאיזו פרסומת - אבל היא צילמה לנו רק את הגב. נעמדנו כמו שהיא ביקשה והסתכלנו על איזה שלט שהיה שם כמו שהיא אמרה והיא צילמה אותנו, ואז המשכנו ללכת. ונכנסנו לאיזו חנות שראינו שיש בה מאוור ונעמדנו מולו בשורות והמשכנו ללכת - וראינו איש שדומה לגיאורג שאני ודנה ראינו אותו בפעם הקודמת
ולפי מה שמישל אמרה האיש לבש חולצה של טוקיו הוטל כמו החולצה שיש לה XD ואז ראינו את סנטר ומישל ושי התחילו לדלג לעברו XD נכנסנו ודנה, שי, ניצן ומישל הלכו לכלי זמן ואני טליה ובת דודה שלי הלכנו לשירותים כשבת דודה שלי משגעת אותי שהיא רעבה וטליה רוצה ללכת ל"תומר". אח"כ הלכנו לחפש אותן והן היו איפה שהיו הפסנטרים ושי וניצן ניגנו כ"כ יפה
נכנסנו לאחת החנויות ושי קנתה שרשרת כ"כ ענקית של דולר XD ואחרי שקנינו כל מיני דברים לקחתי את טליה סופסוף ל"תומר" אחרי שהיא שיגעה אותי XD ואז החלטנו ללכת לאכול חיפשנו פיצה אבל הפיצה הייתה מוזרה ואחרי חיפוש של שעות על גבי שעות גילינו שיש רק מקום אחד עם פיצות, אז הלכנו למקדונלס. וכולן הזמינו לאכול חוץ ממני ומישל שאכלנו רק צ'יפס .. - כאן מישל סיפרה את הכל, אז לא אספר עוד
- - - - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, וואו - איזו חפירה רצינית XD
~ המשך בהודעה הבאה ~