חוויות מהמפגש קיץ

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif עוד תמונות ...

דנה באמצע לומר משהו ומיש עסוקה בלצלם את טליה ושי

../images/Emo103.gif יאיאיא עכשיו אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

אין לי כוח לחפור, אז אני אעשה חפירונת קצרה . בוקר . 7:50 בבוקר אני וטליה מתעוררות . אחרי לילה של 5 שעות שינה אולי . נראות כמו יפניות מסטולות שאכלו יותר מידי סושי מקולקל . טוב נו, אולי רק אני . היה אמור להיות לנו אוטובוס ב-7:45, אבל בסוף הסתדר לנו אוטובוס בשעה 9:00 אז מסתבר שסתם התעוררנו מוקדם .
עלינו אוטובוס . נסיעה של איזה שעתיים וחצי . נוסע . נוסע . נוסע ... מגיע לתל-אביבוס ! ברוך השם . (וכל הנסיעה, מסטולה מעייפות, מתחילה לחפור לטליה, לרקוד ולשיר לה בשמחה וברון את כל השירים שהשמיעו באוטובוס .) ומה השעה ? 11:30 . שעה למפגש . אז פגשנו את שויש (שלא פגשתי מזמןןןןןןןןן והתגעגעתי מלא אז התחבקנו איזה חצי שעה) מסתובבות בחנויות . פוגשות את תהילה ורויטל . מסתובבות שוב . פוגשות את ניצן ! עולות לגג. עושות שטויות. מחכות למיש הסטלה שאיחרה את הרכבת הראשונה אז הגיעה אחרי שנים שניהינו כבר סבתות עם נכדים . אז היא אמרה יפה שלום לנכדינו לבינינו וכמובן לנו, ואז נזלה על המקום הזה שישבנו בו מסיבות כאבי גב והחליטה שהאח"כ היא רוצה להפשיר בגג . אז יצאנו לבחוצס . הגג התרוקן מהילדים שהציקו לנו קודם, אז ישבנו שם וחיכינו לספסל שיתרוקן . אז שי הייתה רעבה (כרגיל) והלכנו לאכול . ואכלנו, ושתינו, להצטלמנו ובלה ובלה ובלה ... ודודו כל הזמן ניסה להתחיל איתנו ומיש יבשה אותו XD אוי דודו הזה ... ואז הלכנו לשירותים והחלטנו שהשירותים נראים כמו המסדרון הזה בקליפ של wir schlisen (סילחו על סגיאות הכתיב) ואני פינטזתי על איך אני מושכת את טומינקו בקליפ
~ריר~ ומיש הראתה לי את התמונות החדשות של הבנים ואני נקרעת מגיאורג והבננה XD ואז דיזינגוף . הסתובבנו שעתיים רעבות ומיואשות בחיפוש פיצה מסכנה (שהייתה שם רק פיצה אחת בעובי דף ועם גבינה בקמצנות שמשולש אחד עלה 15 ש"ח) אז הלכנו לאכול במקדונלדס . זללנו להנאתינו צ'יפס וטף . ואז חזרנו לעזריאלי אם שתי מוניות והנהג שלנו היה קרוע לגמרי ומאוהב בבוני עד הגג . ואז תהילונת ורויטל ברחו לנו כי איחרו לרכבת . אז אמרנו להם שלום בטלפון ועלינו לגג כי לרכבת שלנו הייתה עוד שעה . ואז בניסיונות רבים להעיף איזה ערבי שמישהי דפקה לו ברז מהספסל שתפס לנו (ניסיונות כגון - מיש עישנה עליו, זרקה עליו את הסיגריה, צרחנו כמו תרנוגולות) ואז הוא התייאש הוציאנו את הגיטרה והתחלנו לזייף ולפזז. ואז ניגנו להתאתינו בספסל . ואז גילינו שאנחנו מאחרות לרכבת. נפרדנו לשלום מניצ ושויש והמשכנו לרכבת . נסענו ברכבת . ואז מיש הלכה שעה לשירותים רק בשביל להסתכל על עצמה . ואז איזה מישהו שישב ליידנו התחיל להוציא מטבעות ושטרות ונראה כאילו זכה בלוטו . ואז מיש כזה חוזרת עם עיניים כאלה - $.$ :"מזה, זכיתן בלוטו ?!" אני כזה: "לא, זה שלו >.>" והיא: "הייתי בטוחה ניגנתן לו או משהו והוא זרק עליכן כסף ..." ואז שוב נקרענו מהתמונות של טוקיולס והזלתי ריר על טומאס
ואזזזזזזזזזז צילמנו תמונות אומנותיות משהו . שיעלו בקרוב לפורום, כשאני אעלה את התמונות למחשב. (המדליפה . בקרוב על מסכי הקולנוע . - מיש XD) ואז הגענו ללב המפלץ . ואז ירדנו לתחנה המרכזית . ואז טולש הייתה צריכה לעלות לאוטובוס לעפולה אז נפרדנו לשלום, ואז אני ומיש אחרי זה הלכנו לברנגרנג על הגיטרה . ואז מלא סטלנים הוציאו כל מיני משפטים מוזרים . (הקריות, בכל מקרה .) ואז הלכתי למונית שירות ונפרדתי לשלום ממיש היקרה והמונית הגיעה לטבריה אחרי שעה וישר הלכתי לטחון אורז שמוכן במיקרוגל בבית כי הייתי רעבה כמו אריה . ואז הלכתי לישון . וב-6 בבוקר שעון מזמר בקולי קולות חדש שהביאו לי החליט להעיר אותי . אז שברתי אותו על השולחן וחזרתי לישון . ואז הוא צילצל שוב אז הוצאתי ממנו את הבטריות וחזרתי לישון . ואז התעוררתי ב-12:00 בצהריים בשלווה ובנחת
וכל המפגש אני וג'והאנה - בום . פלאח . פוף . אויש סליחה ! בום . קאפוף . התנגשתי עם ג'והאנה המסכנית בכל דבר כמעט . והיה כ"כ כיף, שבא לי שוב ! אנחנו נשקול לעשות עוד מפגשוס באוגוסט . (חחחחחחחחח חפירונת קצרה, על מי אני עובדת ?)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחח...

היה ממש כיף - היה פשוט גדול
אוי, מסכנה ג'והאנה - היא באמת קיבלה המון מכות >< היה ממש כיף לראות אותך שוב, התגעגעתי .

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המדליפה! בקרוב בבתי הקולנוע
האלו כבוד לערסים של הקריות!!! הם סקסיים בטירוף XDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'והאנה XDDDDD אוי. דוגרי התמונות שעשינו מושלמות. אז קדימה. אל תתעצלי והרימי את טוסיקך והעבירי אליייי! אני בחיים לא אשכח איך התיישבתי עליה ולא הרגשתי כלום. זה היה ענק. אהובתי בוא למסן 3>

N i t z a n 42

New member
וואו היה ממש כיף../images/Emo13.gif

אני לא מתכוונת לפצוח פה בחפירות ..גם כי עם הזיכרון שלי ,לא יצא הרבה וגם כי חפרתן מספיק
אז בקיצור..היה ממש כיף ,שמחתי לראות את כל מי שבאה
ואני מחכה כבר לראות אתכן שוב!
ובקשר לפסנתר ,היום ישבתי והתאמנתי בו אחרי הרבה זמן כי בחנות הבנתי שאני לא זוכרת חצי ממה שידעתי לנגןXD

כריס טה

New member
../images/Emo115.gif שייייטטט

יאו איך שכחתי מהמפגש?!?!
אבל להגנתי יש לי סיבה גם אם הייתי זוכרת לא הייתי יכולה להגיע, הייתי בעבודהT_T שמחה שנהנתן

למעלה