חומריו האפלים במיתופיה 2007

האבק

New member
../images/Emo124.gifחומריו האפלים במיתופיה 2007

טוב, כולם כבר יודעים הכל, אבל יש המון בלאגן והמון שאלות אז החלטתי לקבץ את כל המידע תחת הודעה אחת, ככה יהיה נוח לכולם
מה זה מיתופיה 2007?
מיתופיה 2007 הוא הכנס השנתי של קהילת חומריו האפלים בשיתוף עם קהילת טולקין הישראלית, קהילת הארי פוטר לבוגרים וקהילות קטנות נוספות. הכנס מתקיים כל שנה באוגוסט וייחודו הוא באווירה הקהילתית שבו, המרווחים שבין ההרצאות שנותנים זמן "לנשום" וכמובן מחירי הכניסה הזולים שבו
השנה הכנס מתקיים ב-23.8, כלומר יום חמישי הקרוב, במרכז רוזין שברמת אביב, תל אביב.
איזה אירועים יש לחומריו האפלים בכנס?
השנה אנו מארגנים שלושה אירועים מרכזיים:
הדוֹגְמָה של פולמן: האם פולמן הוא אנטי דת, או אנטי דתיים?/ נועה רייכמן (חדר הרצאות 2, 14:00 - 15:30) ההרצאה באה לענות על השאלה איך קוראים דתיים יכולים לקרוא - ולאהוב - את חומריו האפלים. בהרצאה נבחן חלק מההבדלים בין תפיסות העולם של הנצרות ושל היהדות, תוך הבאת דוגמאות מן הטרילוגיה.
חומר אפל וחומריו האפלים/ דפנה קירש (חדר הרצאות 2, 17:00 - 18:30) מהו החומר האפל בפיזיקה? כיצד התגלה? האם אפשר לראות אותו? האם יש קשר בינו לבין סדרת הספרים של פיליפ פולמן? מה אומרת הפיזיקה על אפשרות קיומם של יקומים מקבילים? ואילו רעיונות מדעיים מעניינים נוספים באים לידי ביטוי בסדרה? וכמובן יש לנו גם את ההקרנה המיוחדת שלנו!
חומריו הבהירים (חדר הרצאות 1, 20:00 - 21:30) ארבעה חודשים לפני צאת הגרסה המפורסמת ה"רשמית", קהילת חומריו האפלים מגישה לכם את הגרסה האלטרנטיבית שלה לטרילוגיית חומריו האפלים מאת פיליפ פולמן. סוזי, מנחת תוכנית אירוח בטלוויזיה השואפת להיות כתבת רצינית, מזמינה לתוכנית שלה את הדמויות מן הספר חומריו האפלים על מנת להשיג מהן סקופ הנוגע לאירועי הספר. מכאן מתחילה להתגולל עלילה מטורפת ומשעשעת המבוססת באופן חופשי על הטרילוגיה של פולמן. הסרט הוא הפקה של קהילת חומריו האפלים הישראלית, פרי עבודה קשה ומאומצת אך מהנה מאוד של למעלה משנה. [[לפרטים נוספים]]
מפגש
כמו כל כנס גם השנה יהיה לנו מפגש פורום. כמו כל מפגש, גם הפעם יש לי מתנות לחלק
והפעם: הספר החדש של פיליפ פולמן "סאלי לוקהארט: מסתרי אבן האודם" (תודה להוצאה זמורה ביתן-מודן). תהיה תחרות קצרה וקלילה במפגש והמנצח יזכה בספר. כמובן שגם הפעם יהיה מעגל היכרות קצר ואח"כ סתם שיחות וצחוקים. מתי יהיה המפגש? זו שאלה קשה, כי הכנס מאד מאד עמוס בהרצאות טובות. קיימות שתי אפשרויות: 1. לאחר ההרצאה של נועה רייכמן: כמו כן הרצאה, לנועה יש שעה וחצי סלוט שממנו היא ככל הנראה תשתמש ב-45 דקות, דבר שמשאיר לנו 45 דקות נוספות למפגש. 45 דקות זה זמן טוב להכיר אנשים ואח"כ אפשר גם לקיים מפגשים מאולתרים פה ושם אחרי שכבר מכירים את האנשים
2. בזמן ההפסקה (13:00 - 14:00). תהיה לנו שעה שלמה פנויה אבל אז אנשים יצטרכו לוותר על הפסקת האוכל שלהם. אני מוכן - ואתם? תגיבו להודעה זו מתי אתם מעדיפים לעשות את המפגש (ואם יש לכם אפשרות אחרת נשמח לשמוע..). כמובן שאחרי ההקרנה של חומריו הבהירים תהיה הרמת כוסית של צוות הסרט ונשמח לשמוע גם את דעתכם על הסרט (ושתצחקו עלינו, מותר) ואז יהיה עוד מפגש לא רשמי.
מה עוד?
יהיה לנו גם דוכן מרצ'נדייז קטן ביחד עם שאר הקהילות המארגנות. יש סימניות, פוסטרים, חולצות... דברים יפים, קטנים, זולים, שקניה שלהם מוסיפה כסף לקופת הקהילה שלנו
כמו כן, בדוכן הקהילות יחולקו מדבקות של קהילות - אל תשכחו להדביק מדבקה של קהילת חומריו האפלים שנוכל להכיר אתכם
כדי שהכל יהיה מסודר בפתיל הזה, אני משרשר תחתיו מספר הודעות מנחות, ואשמח אם תגיבו עליהן. כל מי שמגיע - תודיעו! נתראה עוד כמה ימים אודי

הסמכות

New member
המפגש

אם אתם רוצים לקיים את המפגש אחרי ההרצאה של נועה רייכמן הגיבו "1" אם בזמן ההפסקה הגיבו "2" ואם משהו אחר - תכתבו משהו אחר

The Immortal Me

New member
2../images/Emo210.gif

וזה לא במקום הפסקת האוכל, כי תמיד אפשר להביא חטיפים וזה, כמו בעולמות^^

JustRain

New member
כן, אחרי ההקרנה!

הכי טוב - מישהו מכאן יגיע למיתופיה אבל לא להקרנה?

IamNoa

New member
1

גם ככה הרי רוב אם לא כל הפורום יהיו בהרצאה הזאת.. זה יותר נוח:)

הו רגע, לא זה ולא זה!

הצצה קצרה בלו"ז (משהו שהייתי צריכה לעשות מזמן) גילתה שאני בדוכן בשתי האופציות...

limilu

New member
אני לא יודעת, 1 ו-2

כי אין לי שום העדפה. רק הודיעו לי לפני שאתם מחליטים.

הסמכות

New member
מי מגיע? ../images/Emo13.gif

נשמח מאד אם כל מי שמתכוון להגיע לכנס יגיב פה, רק כדי שנקבל מושג כללי. תודה רבה!

למעלה