כן, אני השתכנעתי שכוחות המיתופיה יגנו על נפשי הרכה מפני ספויילרים להארי פוטר השביעי, אבל... מה בנוגע לספויילרים אחרים? אני בעיצומו של "שובו של המלך" בשר הטבעות וגם ארצה לקרוא בעתיד את רומח הדרקון או את שיר של אש ושל קרח. אינני רוצה ספויילרים לאף אחת מהסדרות האלה (בפרט לא לשר הטבעות). האם יש מקום גדול לחשש?
התרשמתי שהרבה אנשים הולכים לקבל כרטיס זוגי לחומריו הבהירים, אבל לא להשתמש בו כי הם יקנו כרטיס יומי. אני לא בטוח שאני אקנה כרטיס יומי ולא נכנסתי לחידון כי חשבתי שהוא על פנטזיה בכלליות, כולל סדרות שלא קראתי, לכן - האם מישהו יסכים לתרום לי ולחברי כרטיס זוגי?
שמעו, אנשים, במידה ואני מגיעה למיתופיה [שגם זה לא בטוח לגמרי, מאחר שאני כאן במקום לעשות יומן קריאה לספרות], אני בכל מקרה קונה כרטיס "חופשי-יומי", כך שלא יהיה לי מה לעשות עם כרטיס זוגי בחינם, ככל הנראה. מישהו רוצה? במסרים. עד מחר.
שאני ממש כישלון בכל הנוגע לכישורים חברתיים S: ראיתי את חלקכם לאיזה שתי שניות אבל לא הייתי בטוחה/נבוכה מכדי להגיד משהו, אז חהחה, נדפקתי. בכ"מ גם היה לי חתיכת כאב ראש מרושע שרק הוסיף לבאסה הכללית, אז הסתלקתי קצת אחרי ההרצאה של נועה רייכמן. אבל הי, קניתי ספר! נו, נקווה שלהבא אהיה פחות מעפנה. מקווה שלכם לפחות היה כיף ואשמח לשמוע חוויות