חזרתי מההופעה בוינה!!!!!

michalQ

New member
וואו. זה מדהים.

כל הכבוד [על התמונות]. זה נראה שממש היית קרובה לבמה. ובריאן הסתכל לתוך המצלמה שלך. בטח לא חשבת שזה אי פעם יקרה בחיים שלך? :]

mia01

New member
אגב התמונות לא בסדר הכרונולוגי של

ההופעה אלא לפי הסדר שהן נשמרו במחשב. החבר'ה החליפו כשתי חולצות לפחות במהלך ההופעה כל אחד... לבריאן יש טעם מזעזע משהו... וגם הפרחונית של פול לא משהו... מזל שרוג'ר נשאר סולידי!!

NuFiFiT

New member
יאאאאאוווזהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

איזה כיף לךךךךךךך
תודה על התמונות
יש לי שאלה.. הממ.. מי זה פול?
סליחה על הבורות....

NuFiFiT

New member
כה הבנתי את זה אבל..

מאיפה הוא..? כאילו, למה דווקא הוא הזמר?

MaStIk BaZoOkA

New member
גמני רוצה!!

וואי..איזה כיף לך!!!!!! איזה תמונות יפות!! פףףףף....נחכה לגיל המתאים שירשו לי לטוס לבד להופעה שלהם..חח

Tragic Kingdom

New member
זה באמת גדול...

זה כל כך עושה לי חשק להיות בהופעה. אף פעם לא הייתי בהופעה עד כמה שאני זוכרת
. עם מי בדיוק אני אלך... חוץ מההופעה שהייתה לנטיילה אוריירו... כן, כן... אבל זה היה לפני כמה שנים.

B a m B a m

New member
אכן הייתי מתחלפת איתך!! ../images/Emo168.gif../images/Emo140.gif

התמונות מדהימות, איזה כיף לך.... תשימי כמה שיותר תמונות, כולנו נשמח!!!!

deePink

New member
פשוט...

ואוווו! גם אני רוצה
שימי שימי הכל תרגישי בנוח! בעצם אולי תשימי אותם ישר במאגר תמונות של הפורום? יש לי שאלות שקצת לא קשורות... איך הגעת לשם? כאילו התכוונתי לזה שקנית כרטיס כבר בישראל? או שרק באוסטריה? (וינה באוסטריה נכון?!) וכמה בכלל זה עלה (הכרטיס והטיסה עצמה)? וטסת רק להופעה וחזרת? טוב אני מפסיקה לחקור אותך... אה וכמובן ב-ר-ו-כ-ה ה-ש-ב-ה

mia01

New member
היי, אז ככה: הגענו בטיסת אל על

אני ובן זוגי שאיננו מעריץ קווין אך שוקל להתחיל באופן רישמי לאחר המופע... למזלנו יש לי בן דוד שגר בוינה (שבאוסטריה) כך שהוא נסע פיזית כשבועיים וחצי לפני המופע וקנה לנו כרטיסים ישירות מקופת האיצטדיון. טסתי יום לפני ההופעה וחזרתי יום אחרי ההופעה. נטו ללא טיסות היינו בוינה 48 שעות. הכרטיס עלה 67 יורו ועל הטיסה לא שילמנו כי לאבא שלי יש כרטיסים חינם דרך מועדון הנוסע המתמיד של אל על. גם לא שילמנו על מלון כי ישנו בדירה של בן דוד שלי. יצא במזל. עוד משהו שלא סיפרתי... יש לי דגל של קווין, כזה שנראה כמו דגל אנגליה עם תמונה של קווין במרכז. היו רק שני דגלים כאלו במופע ומתוכם אחד שלי. בסוף המופע מספר אנשים רצו לקנות אותו ממני. אחד מהם היה מעריץ שהגיע למופע מקרואטיה ורצה לתת לי 50 יורו עליו כי זה כל מה שהיה לו בארנק... כמובן שלא מכרתי...

תמונות מדהימות שמזכירות לי

נשכחות,כמובן שחסר שם ג'ון דיקון ועוד איזה מישהו.... אבל באמת תמונות מדהימות.

הייתי בהופעה של קווין בהולנד !!!

הייתה ממש הופעה מדהימה כמו שמיה מתארת , היה ממש כיף לראות אותם מנגנים אבל זה לא אותו קווין בלי פרדי וזה ממש ברור .

למעלה