חידון ציטוטים

•aniviel•

New member
../images/Emo124.gif חידון ציטוטים

שלי, של ליאור (אלרוס) ושל שירה (ThePiper)
בבקשה תשרשרו את התשובות להודעה הזו ואל תכתבו את התשובות שלכם בכותרת אלא בתוכן ההודעה
חשוב לציין שחלק מהציטוטים לקוחים מגרסאות מורחבות, אז אלו שלא ראו אותם מוזמנים לנחש
בכל תשובה תכתבו: א) מי אמר את המשפט ב) מאיזה סרט זה לקוח (אחוות הטבעת, שני הצריחים או שיבת המלך)
1. Real Elvish rope...?
2. Stay where you are!
3. Ride out with me...
4. You cary a heavy burdon Frodo, don't carry the weight of the dead.
5. As long as you can give me.
6. He's been following us for three days.
7. Where is the rest?
8. It is close now. So close to achieving its goal.
9. I didn't think it would end this way.
10. Are you mad?! We'll be caught!

פרפר15

New member
ציטוט שלי

I didn't think it would end this way פיפין לגנדאלף בשיבת המלך

תשובה

1.פרודו לסאם 2.אראגורן לפרודו 3.אאוין למרי 4.בורומיר לפרודו 5.תאודן לאראגורן 6.אראגורן לבורומיר 7.לא זוכר..אאוין לתאודן 8.גאנדאלף ל...? 9.פיפין לגאנדאלף 10.מרי לפיפין או ההפך

תיקון!

1.פרודו לסאםבשני הצריחים 2.אראגורן לפרודובאחוות הטבעת 3.אאוין למריבשיבת המלך 4.בורומיר לפרודו באחוות הטבעת 5.תאודן לאראגורן בשניי הצריחים 6.אראגורן לבורומיר באחוות הטבעת 7.לא זוכר..אאוין לתאודןבשניי הצריחים 8.גאנדאלף ל...אראגורן השניי הצריחים 9.פיפין לגאנדאלף בשיבת המלך 01.מרי לפיפין או ההפך באחוות הטבעת

תיקון

2.בורומיר להוביטים,אחוות הטבעת 3.אראגורן בשניי הצריחים 4.גאנדאלך באחווה 8.גאנדאלף או סאם או פרודו בשיבת המלך

•aniviel•

New member
2 לא נכון...

3 כבר ענו 4 ענית נכון עוד קודם התשובה הזאת לא נכונה... 8 לא נכון

maoriko14

New member
אני יודע

1.סאם,אחוות הטבעת(אני מקווה( 2. סאם,שני הצריחים 3. ארגורן,שני הצריחים 4. לא יודע 5. תאודן,שני הצריחים 6. גנדאלף,אחוות הטבעת 7. לא יודע 8. לא יודע 9. סאם,שני הצריחים 10. גולום,שני הצריחים

למעלה