חידון ציטוטים

אלרוס

New member
והחידון על הספרים

או במקרה שלנו גמדים נמצא בפורום הספר (441)

S a p i r 2 5 5

New member
תשובות:

1. אממ... אני בטוח שזה מאחת הגרסאות המורחבות... אולי... גולום - שני הצריחים או סאם/מרי/פיפין/פרודו - אחוות הטבעת 2. מנהיג האורקים - שיבת המלך 3. אראגורן לתיאודן - שני הצריחים 4. בורומיר - אחוות הטבעת 5. תיאודן לאראגורן - שני הצריחים 6. גנדלף לפרודו - אחוות הטבעת 7. אין לי מושג... אני מנחש שאמרו את זה בלוריין - אחוות הטבעת 8. גלדריאל - שני הצריחים 9. פיפין לגנדלף - שיבת המלך 10. מרי לזקן עץ ופיפין - שני הצריחים

פרפר15

New member
סורי שזה בקטעים

1. Real Elvish rope...? אממממ גולום בשני צריחים 6. He's been following us for three days.גנדאל לפרודו באחוות הטבעת 7. Where is the rest? אני חושבת שבורומיר באחוות הטבעת 10. Are you mad?! We'll be caught! מרי לפיפין בשני צריחים

S a p i r 2 5 5

New member
הוגן ועוד איך.

זה פורום הסרט, כשמדברים על הסרט - זה כולל את כל הגרסאות והמהדורות.

Guest2112

New member
ממה שאני זוכרת...

1. הגרסא המורחבת של שני הצריחים, פרודו אומר את זה לסאם כשהוא משחרר את החבל שהם ירדו בעזרתו מההר. קטע משעשע, אני חייבת לציין. 4. אחוות הטבעת, בורומיר אומר לפרודו אחרי שהם יוצאים ממוריה. 6. אחוות הטבעת, גנדלף אומר לפרודו במוריה אחרי שהוא ראה את גולום. 8. שיבת המלך, סאמוויז (נדמה לי). 9. שיבת המלך, פרודו או סאמוויז, לא בטוחה. אוף. כל המשפטים נשמעים מוכרים, לא בטוחה מהיכן אבל...

למעלה