...קלבורן ?
• •aniviel• New member 15/2/04 #36 כן ../images/Emo13.gif אבל אלרוס כבר ענה... המשך החידון משורשר לתשובה של אלרוס
• •aniviel• New member 15/2/04 #29 גולום/סמיאגול אם כבר ../images/Emo8.gif ולא... הוא הרבה יותר מישני מגולום/סמיאגול אבל הוא לא ניצב..
א אלרוס New member 15/2/04 #32 3 מרטון סוקס- קלבורן? אני חושב, הרי זה לא אחד הראשיים שאותם אני מזהה ולא היית שמה לנו איזה נזגול... הפנים גם די דומות... (יש ספר)
3 מרטון סוקס- קלבורן? אני חושב, הרי זה לא אחד הראשיים שאותם אני מזהה ולא היית שמה לנו איזה נזגול... הפנים גם די דומות... (יש ספר)
• •aniviel• New member 15/2/04 #34 אכן ../images/Emo45.gif! זה קלבורן! שאלה אחרונההה... איך קוראים לו ומה התפקיד שלו? (רמז: הוא לא משחק בסרט חח)
אכן ../images/Emo45.gif! זה קלבורן! שאלה אחרונההה... איך קוראים לו ומה התפקיד שלו? (רמז: הוא לא משחק בסרט חח)
P Pink Princess New member 15/2/04 #52 אמממ.,... הייתי עונה אבל... אני עצלנית מידי. ובגלל זה אין לי כח לחפש מי זה. אבל הוא עדייםן נשאר האיש עם המבטא המעצבן, שכול פעם שרואים את המאחורי הקלעים מעבירים אותו!
אמממ.,... הייתי עונה אבל... אני עצלנית מידי. ובגלל זה אין לי כח לחפש מי זה. אבל הוא עדייםן נשאר האיש עם המבטא המעצבן, שכול פעם שרואים את המאחורי הקלעים מעבירים אותו!
• •aniviel• New member 15/2/04 #45 רמז... ../images/Emo26.gif השם שלו מתחיל ב-ר' והוא אחראי למישהו מרכזי.....