חלוקת דיסקים בפורום

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif חלוקת דיסקים בפורום ../images/Emo124.gif

הפורום הרשמי דודו טסה בתפוז אנשים
מחלק לכם את הדיסק החדש של דודו - "בדיוק בזמן".כל שעליכם לעשות בשביל לזכות בדיסק זה לענות נכונה בחידון "דודו טסה". והנה קצת פרטים... במשך חמשת הימים הקרובים תתפרסמנה כאן כל יום שאלה שקשורה לדודו. אם אתם יודעים את התשובה, שלחו לי מסר פרטי ובו התשובה. אחד מהעונים נכונה באותו יום יזכה בדיסק "בדיוק בזמן" של דודו.
התחרות מתחילה ממחר, יום שלישי, ה26/10/04
אין להשתתף בחידון פעמיים (הכוונה: אם זכית בדיסק, אין לשוב ולענות יום לאחר מכן, או עד תום התחרות).
את התשובות יש לשלוח אך ורק במסר האישי!! במידה ומשתמש יענה כאן בפורום, הודעתו תימחק והוא יושעה מהתחרות ומהפורום לשבוע. (את התשובות יש לשלוח למשתמש Nahoum).
ב-ה-צ-ל-ח-ה.
, נחום.

la bella dama

New member
מחר?!?!

אז יש סיכוי שאני אזכה בעוד חידון בתפוז?!?! חחח:) זה בשעה קבועה? וזה מי שעונה ראשון? ומחר כבר יום שלישי!?!?

Nahoum

New member
החידון

יש סיכוי, מחזיק לך אצבעות. השאלה של מחר תעלה לפנות בוקר-בוקר. זה מי שעולה בהגרלה מבין העונים נכונה. וכן, מחר יום שלישי
ערב טוב, נחום.

Hpeople

New member
מגניב..

חבר שלי מת לקבל עותק (לי יש אחד..) תנו חידות קלות :) בהצלחה לכולם!

Nahoum

New member
../images/Emo26.gif השאלה הראשונה - קליפים

כמה קליפים יש לדוו בערוץ המוסיקה? ומהם?
נחום.

la bella dama

New member
לדעתי אומרים במסר אישי

לזוכה.. לפחות ככה זה היה בחידונים האחרים בתפוז...

Hpeople

New member
מזלט

מזלט (מטוס זעיר ללא טייס) יצלם אותך מקבל את הפרס.. חחח סתם! מזל טוב.. תהנה מהפרס..

Hpeople

New member
תוכל בבקשה לפרסם את התשובה הנכונה

סתם מתוך התעניינות אני רוצה לדעת אם צדקתי. תוכל בבקשה לכתוב כל יום גם את התשובה הנכונה של החידה הקודמת?

Nahoum

New member
אהה כן חשבתי שכבר שמתי...

7 קליפים * מתוך בחירה * הלילה לא * אני רץ * זוזי * פוג אל נחל (מתוך הסרט סוף העולם שמאלה) * היה לי חבר * בדיוק בזמן

למעלה