אבל היית קרוב!! נסה לענות כל יום..
T The Juck New member 27/10/04 #26 ../images/Emo19.gifאני צדקתי! נראה לי לפחות......כתבתי 6 או 7..לא זוכר נחום, אולי בכל פעם שאתה כותב גם את התשובה של החידון הקודם תכתוב מי ענה נכון ומי עלה בגורל?
../images/Emo19.gifאני צדקתי! נראה לי לפחות......כתבתי 6 או 7..לא זוכר נחום, אולי בכל פעם שאתה כותב גם את התשובה של החידון הקודם תכתוב מי ענה נכון ומי עלה בגורל?
N Nahoum New member 27/10/04 #27 אתה כתבת שש. 6 קליפים: *הלילה לא *בדיוק בזמן *זוזי *אני רץ *הייה לי חבר הייה לי אח *פוג אל-נחאל יומטוב . ורשמתי - הזוכה של אתמול הוא צביקה אורגינל. הדיסק ישלח אל צביקה בימים הקרובים נחום. הזוכה היומי של היון (יום שלישי) יתפרסם במהלך יום חמישי (מחר) נחום.
אתה כתבת שש. 6 קליפים: *הלילה לא *בדיוק בזמן *זוזי *אני רץ *הייה לי חבר הייה לי אח *פוג אל-נחאל יומטוב . ורשמתי - הזוכה של אתמול הוא צביקה אורגינל. הדיסק ישלח אל צביקה בימים הקרובים נחום. הזוכה היומי של היון (יום שלישי) יתפרסם במהלך יום חמישי (מחר) נחום.
T The Juck New member 27/10/04 #28 ../images/Emo19.gifאיי פספסתי את מתוך בחירה../images/Emo93.gif התכוונתי שתכתוב את כל מי שצדק בנוסף למי שעלה בגורל...
../images/Emo19.gifאיי פספסתי את מתוך בחירה../images/Emo93.gif התכוונתי שתכתוב את כל מי שצדק בנוסף למי שעלה בגורל...
S siradler New member 28/10/04 #30 אני מוחה - שכחתם אחד שכחת את "אני שר" אומנם הוא לא מקצועי ברם, הוא שודר כמה וכמה פעמים בטלויזיה זהו קליפ
אני מוחה - שכחתם אחד שכחת את "אני שר" אומנם הוא לא מקצועי ברם, הוא שודר כמה וכמה פעמים בטלויזיה זהו קליפ
N Nahoum New member 28/10/04 #34 ואני שאלתי רק על ערוץ 24, יש לשים לב. ומה? אישתך ביימה את הקלים של 'אני שר'?