"חמישה דברים שלא ידעתם עליי"

אנינינני../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif

1.נולדתי עם רגליים עקומות ואף אחד לא הבחין רק אחרי שבוע בערך אבא שלי שם לב חח
2.אני אדמונית 3.יש לי עיניים בצבע חום, ירוק וכחול.. חחחח 4.יש לי יותר מ-10 בשמים 5.אני מעריצה של בראד פיט
חחחחחחחחחחחחחחח

Shiri from the block

Active member
אנייייי../images/Emo113.gif 1. יש לי פחד רציני ביותר מעכבישים. לא מסוגלת להסתכל עליהם אפילו אם זה רק מצוייר על דף :| וגם לא מסוגלת להתקרב לשום עכביש כמה קטן שהוא יהיה../images/Emo122.gif 2. יש לי שני חתולים בבית, סימבה (נקבה) וטייני (זכר) ועוד כמה חתולים בגינה 3. אני יודעת לנגן על גיטרה 4. אני יודעת לצייר את סימבה (הפעם האריה מהסרט../images/Emo6.gif) כבר מגיל 9 ככה, החלטתי לשים גם תמונה אז הנה../images/Emo26.gif 5. אני מעריצה של הבקסטריט בויז קרוב ל-12 שנה../images/Emo47.gif

יפההה ../images/Emo99.gif

בחורה רבת כשרונות
12 שנה??
כל הכבוד הלך... אני מכורה לבראד "רק" 11 שנה (אבל אין סיכוי לגמילה
)

*לך ../images/Emo6.gif

שום דבר עוד לא הלך...
(ואגב, מה דעתך לבוא בכל זאת למפגש? זה ב-30 לחודש בשעה 4
)

NetaOnline

New member
פה!

1. יש לי כלבה בשם יוקו בוקסרית בת 5 והיא אצלי מאז שהתה בת 2. היה לי גם פודל שקראו לו מוקי מאז שהייתי בת 3 אבל לא מזמן הוא מת!
2. שהייתי בת 3 כלב נשך אותי ממש מתחת לעיין ועדיין יש לי צלקת וכדי שאני לא אפחד מכלבים כל החיים אבא שלי החליט להביא לי כלב בן שבועיים (מוקי!) וזה עבד-אני חולת כלבים משוגעת עליהם
3. אני כותבת שירים, וכתבתי בעצמי ספר שביעי לסדרת ארי פוטר
(אבל לא סיימתי אותו חחחח). 4. אפעם לא הלכתי למפגש פורום כלשהו ואני לפחות ב10 פורומים. 5. אממ ההורים שלי התגשו כשהייתי בת שנתיים ואני בת יחידה

מזדהה עם...

3
(אבל לא כתבתי ספר להארי פוטר
) אני חולה על בוקסרים
וגם אני לא הייתי באף מפגש פורום אף פעם... אז הגיע הזמן!

NetaOnline

New member
חח רק אני ורולינג

כתבנו ספר להארי פוטר
איזה סוג שירים את כותבת?

הממ...

אני לא יודעת אם אפשר להגדיר "סוג", אבל אני נורא אוהבת את רחל, נתן אלתרמן ונתן זך- אז אני בטח גם מושפעת מהם איפשהו

Shiri from the block

Active member
ווייי, אפשר קישור לסיפור?../images/Emo113.gif של הארי פוטר, אבל רק אם בא לך../images/Emo13.gif

קצת בדיליי, אבל לא נורא../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

1. הבמה[תיאטרון] מאירה את חיי באופן שאף אחד לא יבין
2. היו לי 21 חתולים, עד שתרמנו את כולם/חלקם התבגרו ועזבו. בנתיים יש אצלי חתולה נוספת בהריון, אז אני מתחילה בהליכי אימוץ ושכנוע אמא
3. עוד 8 ימים יש לי יומולדת 16[
] 4. הצירוף "בגרות במתמטיקה" יכול לגרום לי להתקף לב לפעמים, עקב היותו המקצוע הכי שנוא עליי :| 5. מממ, אני כותבת תסריטים בזמני הפנוי
בנתיים כבר יצרתי חמישה:) זהו

למעלה