חשד מרגש לסוף השבוע

הוא השתגע

וזה נראה ע"י ההתנהגות שלו הבן אדם מסתגר כבר יותר משלושים שנה!!! בבית בקיימברידג' לא מדבר עם אף אחד ובהקלטות של וויש הוא נזכר לשאול איפה בא התפקיד שלו והוא פשוט נתקע בסוטול תמידי ז"א הוא לא בעולם הזה וכמו שווטרס אמר הוא רואה דרכך אתה כלום בשבילו ז"א שהבן אדם מחוק! הוא לא יודע מה קורה איתו כל כך למרות שנראה לי שהוא "יותר טוב"

לווטרס אין מושג איך בארט מתנהג

כי הוא לא דיבר אתו ולא נפגש אתו כבר 25 שנים. הוא רק מדמה לעצמו איך בארט נראה ומתנהג (גם על סמך דיווחים של אימו, אותה ווטרס שולח למשימות ריגול אחרי סיד). אנחנו לא יודעים מה קרה בדיוק לסיד. יש להניח שמוחו נפגע, מסיבה זו או אחרת, והוא אינו מתפקד כפי שמוח מתפקד בדרך כלל.

בסרט שראיתי ווטרס סיפר על התקופה

שהוא וסיד עוד היו בקשר אבל הוא כבר נפגע אז הוא אמר שסיד לא היה שם והוא הסתכל עליך אבל הוא בעצם לא הסתכל עליך אלא על הקיר שמאחוריך כלומר הוא ראה דרכיך ואתה כלום בשבילו...

כי הבן אדם נהרס הוא מנותק מהעולם

ומסתגר בתוך עצמו יש לו עולם משל עצמו אז למה שזה לא יהיה כך??

משום שווטרס לא דבר אתו כבר 25 שנה

ואין לו מושג איך בארט מתנהג. האם באמת נראה לך שהאיש "מסתכל דרכך" או שהוא קטטוני, לאור התמונות שלו שאנו רואים: הולך ברחוב, עושה קניות. או הדיווחים של אחותו על השיחות שלה עמו?

itaikuskus

New member
כנראה שככה הכי נוח לחשוב

להשאיר את זה בגדר מיתוס "בארט השתגע ועכשיו הוא מסטול מת!!!!" זה כמו החבר'ה שבטוחים שגופם של חברי הלהקה ספוג באסיד כי איך הם היו עושים את המוסיקה שלהם בלי זה?

אין לי מושג כי לא אני ולא אתם ולא

אף אחד מאיתנו מכיר אותו ככה שלפי תמונה שמצולמת פעם בכמה שנים שהוא יוצא מהבית לקנות מצרכים בסיסיים וזה שהוא לא מדבר עם אף אחד אפשר לקבוע אם הוא משוגע או לא אז אין כאן תשובה חד משמעית

One Echoe

New member
כ"כ עושה חשק פשוט..

לגשת אליו ולדבר איתו חח...יאללה... הבנאדם ששר את בייק...

וגם שר

אתה מתבלבל בין BIKE לבין Matilda Mother שאותו שר ריק רייט. אי אפשר לטעות בשיר הזה דווקא, המבטא הבריטי של סיד נשמע כמו נימרודל, כזה ברור. או שאני טועה? ל"ט

יש לי חלום בקשר לזה

לנסוע לבריטניה ולבקר בכל המקומות שהיו לאבני דרך אצל פ"פ ובינהם הבית של סיד בארט בקיימברידג'

לפני יותר מעשור

היה ב-Q מאמר נחמד מאוד על קיימברידג' והפלויד, עם מפה בה מסומנים כל המקומות הקשורים בלהקה שם. אני מחפשת את זה עכשיו בארכיוני, ולא מוצאת. במקום, מצאתי כתבה שלא ידעתי עליה, על הופעות PULSE.

למעלה