חשיפה ראשונה! המיקודים!

havlaz

New member
../images/Emo124.gif חשיפה ראשונה! המיקודים!

12 שעות לפני כולם!! המיקודים לבגרויות 2002 לראשונה נחשפים המיקודים, עוד לפני שהוגשו למורים, שבטח ידעו על המיקוד רק יום שלישי-רביעי כי מחר האתר פשוט יקרוס. אבל אתם תהנו כבר מחר מהמיקודים. ואל תשכחו לספר שזה הכל מפורום אילת
שימו לב איך פותחים את הקבצים!, לחיצה ימנית את הקובץ, שמירה בשם (Save As..) ובשם הקובץ כותבים Bagrut.zip ואז פותחים עם וינזיפ כדי לפתוח את הקבצים צריכים אקרובט ריידר, לפתיחת קבצי PDF. צריך להרשם שם הכל ולהוריד.. אני לא יכנס לזה לצערי לא הצלחתי להוציא את כל המקצועות, אך הנה המקצועות שבקובץ
אזרחות
אנגלית
גיאוגרפיה
הבעה
הסטוריה
חינוך גופני
לשון
מדעי החברה
ספרות
פיסיקה
תנ"ך
חשיפה ראשונה!!!

havlaz

New member
שיהיה לך בגרות תבין..

מדובר על החומר נטו למבחן.. מלשון מיקוד, למקד אותך בחומר להוציא מכל השטויות שלמדת עד עכשיו..

וואו

וואו איזה פורום שווה... מקבלים את המיקודים לפני כולם... עושה לי חשק לרוץ ולהתחיל ללמוד מעכשיו!! בסתםםםםםם!! כול הכבוד על העידכון והמקוריות.. ישר כח איציק..

טוב איציק!!!!!! המיקוד לא טוב!

הורדתי אותו, שנינית לו את הסיומת ל PDF . והתוכנה לא יכולה לקרוא אותו. הודתי אותו שוב בסימת ה TXT שלו, ועשיתי לו פתח באמצעות האקרובט גם לא קיבל. ואני שם לב שעוד אנשים לא סצליחו, כמו כפיר ושגיא... תבדוק בבקשה האם זה עובד... ומקסימום, תעלה את זה לאיזה שרת, זה גם ככה שניה, ותן לינק לעמוד! מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
תשים לב טוב מה כתבתי

משנים לזיפ!! זה כמה קבצים בתוך זיפ בכל מקרה השיקו כבר את המיקודים

שירליש

New member
בגרויות=חרא (??)../images/Emo3.gif

טוב, למרות שהכותרת לא הייתה הכי מעודדת- אני בהחלט מאחלת לכולנו בהצלחה בבגרויות שבאות ומתקרבות... ובמיוחד ליודניקים הנודניקים מבגין, ולאלה מי´3 שאסתר המורה האחלה שכחה ללמד את 2 הפרקים הנוספים.... בעע! אניוואי, המשך יום נעים, טה טה ויאללה ביי! אני
(עזבו את הציור, סתם מושפעת מיום שדה קטן במפעל ערדג... בעע!)

שירליש

New member
כן... מי כמוני יודעת

מי רוצה לראות דגים מתים ולהריח ריח של סרטן מחוץ?? בעע!!

למעלה