די!! אני בגללך לא ישן בלילה בסוף...
ש שירן אזולאי New member 11/3/02 #14 ידעתי!!!!../images/Emo6.gif בגלל זה לא באתי! וסתם כי אני חושבת שלישון זה יותר חשוב מימי שדה עם דפנה!
מ מלאך בגן החטאים New member 11/3/02 #23 של"ח חרא של מיקצוע אין לנו אפילו בגרות בנושא זה רק בחטיבה החליטו ללמד את זה ולא איכפת לי לקבל בו 0
S Starway New member 11/3/02 #24 צר לי לבשר לך... אולי אין במקצוע הזה בגרות אך הציון שתקבל בו נכנס לתעודת בגרות!!!! לכן אם חשוב לך הממוצע בתעודת הבגרות כדאי שלא תקבל אפס?.. דרך אגב חשוב להכיר ולדעת את ארצך!!!!
צר לי לבשר לך... אולי אין במקצוע הזה בגרות אך הציון שתקבל בו נכנס לתעודת בגרות!!!! לכן אם חשוב לך הממוצע בתעודת הבגרות כדאי שלא תקבל אפס?.. דרך אגב חשוב להכיר ולדעת את ארצך!!!!
מ מלאך בגן החטאים New member 11/3/02 #25 אה באמת?... טוב אז אני אדאג לקבל יותר מ55 אבל זה עדיין מקצוע משעמם אני מגיע על סף כשאני בשיעור הזה אממממ זה מזכיר לי אבא של ילדה מהכיתה שלי רכז של"ח של כל הארץ מיסכן לא מצא משהוא אחר לעבוד בו חחח...
אה באמת?... טוב אז אני אדאג לקבל יותר מ55 אבל זה עדיין מקצוע משעמם אני מגיע על סף כשאני בשיעור הזה אממממ זה מזכיר לי אבא של ילדה מהכיתה שלי רכז של"ח של כל הארץ מיסכן לא מצא משהוא אחר לעבוד בו חחח...
ס סנטה New member 11/3/02 #32 אפרופו של"ח מחר יש לי יום שדה ! לפארק תמנע , אנחנו צריכים לנווט וכל מיני כאלה . מה אתם אומרים לצאת או לא ?
אפרופו של"ח מחר יש לי יום שדה ! לפארק תמנע , אנחנו צריכים לנווט וכל מיני כאלה . מה אתם אומרים לצאת או לא ?
מ מלאך בגן החטאים New member 11/3/02 #29 היי אממממממ...... ראיתי אותך כבר פעם.... פורום בנים בנות אומר לך משהו?